Επανεξελέγη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας ο Μιχάλης Χάτζιος – Τα αποτελέσματα για την εκλογή των μελών του Προεδρείου και των Επιτροπών του Δήμου Φλώρινας (Βίντεο & Φωτογραφίες)

9 Ιανουαρίου 2022
14:56
Κανένα σχόλιο

 

Ο κ. Μιχάλης Χάτζιος επανεξελέγη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, μετά τις δημαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022.

Κατά τη διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης του σώματος, ο κ. Χάτζιος έλαβε 28 ψήφους (βρέθηκαν 4 λευκά ψηφοδέλτια).

Αντιπρόεδρος εξελέγη ο κ. Χρήστος Μπαρδάκας που έλαβε 21 ψήφους (βρέθηκαν 11 λευκά ψηφοδέλτια) και Γραμματέας ο κ. Δημήτριος Φαρμακιώτης που έλαβε 27 ψήφους (βρέθηκαν 4 λευκά ψηφοδέλτια).

Αμέσως μετά, το Δημοτικό Συμβούλιο εξέλεξε τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Στην Οικονομική Επιτροπή, τακτικά μέλη εξελέγησαν οι Δημήτριος Ηλιάδης με 20 ψήφους, Λάζαρος Αντωνιάδης με 20 ψήφους, Παναγιώτης Τσακμάκης με 19 ψήφους, Δημήτριος Θεοφανίδης με 19 ψήφους, Χρήστος Μπαρδάκας με 11 ψήφους και Γεώργιος Παπαγρηγορίου με 11 ψήφους.

Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι Ηλίας Μούλελης με 12 ψήφους, Χαρούλα Βοζινίδου με 12 ψήφους, Παναγιώτης Νώτας με 11 ψήφους, Ευάγγελος Μητσκόπουλος με 11 ψήφους, Τραϊανός Ρασάικος με 3 ψήφους και Ευστάθιος Κωνσταντινίδης με 2 ψήφους.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής τακτικά μέλη εξελέγησαν οι Παντελής Γεωργιάδης με 21 ψήφους, Νικόλαος Δούμτσης με 20 ψήφους, Ηλίας Μούλελης με 20 ψήφους, Χαρούλα Βοζινίδου με 19 ψήφους, Νικόλαος Ιωακειμίδης με 11 ψήφους και Νικόλαος Αλεξιάδης με 11 ψήφους.

Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι Νικόλαος Μουρατίδης με 12 ψήφους, Γεώργιος Σταύρου με 11 ψήφους, Βασίλειος Χατζητιμοθέου με 11 ψήφους, Κωνσταντίνος Σακουλέβας με 10 ψήφους, Θεόφιλος Σεχίδης με 2 ψήφους και Νικόλαος Καρυπίδης με 1 ψήφο.

Να σημειωθεί πως από τις ψηφοφορίες απείχε ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Θεόδωρος Τορλαχίδης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.