Συνεδρίασε εκτάκτως το Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Φλώρινας υπό την προεδρεία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη

10 Ιανουαρίου 2022
04:07
Κανένα σχόλιο

 

Συνεδρίασε εκτάκτως το Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Φλώρινας υπό την προεδρεία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργου Κασαπίδη, μετά τη σεισμική δραστηριότητα που καταγράφηκε στη Φλώρινα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά από τις αυτοψίες των προέδρων των κοινοτήτων και των στελεχών της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής δεν καταγράφηκαν καταρρεύσεις, οι δε υλικές ζημιές σύμφωνα με το μέγεθος του σεισμού δεν αξιολογούνται ιδιαίτερα σημαντικές. Πολύ περισσότερο δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Επίσης, σύμφωνα με τα στοιχεία του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου η μέχρι στιγμής ακολουθία κρίνεται ομαλή.

Με υπευθυνότητα και συνεργασία θα αντιμετωπίσουμε το φυσικό φαινόμενο. Παρά το γεγονός ότι, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, η σεισμική ακολουθία κρίνεται ομαλή, οφείλουμε να αποφεύγουμε επικίνδυνα σημεία και με ψυχραιμία να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των αρμόδιων οργάνων, τηρώντας πάντα τα μέτρα.

Για οποιαδήποτε αναφορά επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα:

  • 2385044917 (Πολιτική Προστασία Δήμου Φλώρινας)
  • 6970968452 (Πολιτική Προστασία Π.Ε. Φλώρινας)
  • 2385022100 (Αστυνομία Φλώρινας)
  • 2385022445 – 199 (Πυροσβεστική)
  • 166 (ΕΚΑΒ)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.