Σωματείο Εργαζομένων της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.: “Οφειλόμενη απάντηση στον κ. Κωνσταντινίδη”

10 Ιανουαρίου 2022
11:09

 

Προβληματισμό προκαλεί η δημόσια τοποθέτηση του βουλευτή της Ν.Δ. της Π.Ε. Κοζάνης κ. Στάθη Κωνσταντινίδη για το σοβαρότατο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Τηλεθέρμανση Κοζάνης. Τοποθέτηση την οποία φρόντισε να τιτλοφορήσει με τον πρωτοφανή και προσβλητικό για όλους μας τίτλο περί «ναύτη και καντηλανάφτη».

Πάντως εμείς ομολογούμε πως δεν γνωρίζουμε την διαφορά ανάμεσα στον ¨ναύτη¨ και τον ¨καντηλανάφτη¨ αλλά γνωρίζουμε πολύ καλά την διαφορά ανάμεσα στην ζέστη και στο κρύο.

Επί της ουσίας τώρα, αξιότιμε κύριε Βουλευτή, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε τα εξής:

  • Η βιωσιμότητα και η συνέχιση της λειτουργίας της τηλεθέρμανσης είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το χρονοδιάγραμμα της απολιγνητοποίησης, ένα χρονοδιάγραμμα βίαιο και αναποτελεσματικό καθώς σχεδιάστηκε με πρόχειρο τρόπο για να υλοποιηθεί στο ελάχιστο δυνατό χρονικό διάστημα.

Για το διάδοχο δε εναλλακτικό σχήμα των τηλεθερμάνσεων (ΣΗΘΥΑ- λέβητες φυσικού αερίου, αγωγοί διασύνδεσης) το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα κατασκευής είναι ανέφικτο, κάτι που επιβεβαιώνεται πλέον καθημερινά.

  • Σε ό,τι αφορά την ανάλυση των ψυχρών αριθμών καθώς και την ανάγνωση ης χρηματιστηριακής ενεργειακής αγοράς, εσείς μπορεί να είστε ειδικότερος από μας, αλλά θα πρέπει να σας υπενθυμίσουμε κάτι που μάλλον ξεχνάτε. Πίσω απ’ όλα αυτά υπάρχει μια ολόκληρη κοινωνία και οι άνθρωποι της, της οποίας τα νοσοκομεία, οι υγειονομικές μονάδες, τα σχολεία, τα δημόσια και ιδιωτικά κτίρια θα πρέπει να θερμανθούν.
  • Οι Μονάδες του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου και ο λιγνίτης είναι αναγκαίες και απαραίτητες μέχρι να ολοκληρωθεί η ΣΗΘΥΑ και τα έργα διασύνδεσης της τηλεθέρμανσης. Ο λιγνίτης βέβαια, όπως έχει αποδειχθεί και το τελευταίο καλοκαίρι είναι απαραίτητος και για την ασφάλεια του συστήματος ηλεκτροδότησης της χώρας.
  • Για το αν η Μονάδα ΙΙΙ του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου ήταν σε προγραμματισμένη συντήρηση, ποτέ μέχρι σήμερα οι μονάδες του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου δεν μπήκαν σε προγραμματισμένη συντήρηση μεσούσης της χειμερινής περιόδου. Δυστυχώς, κάτι ανάλογο, δηλαδή να βγει εκτός λειτουργίας η Μονάδα ΙΙΙ του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου χωρίς να αντιμετωπίζει πρόβλημα, επιχειρήθηκε να επαναληφθεί και το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, πάλι, μάλλον, λόγω οικονομικών κριτηρίων όπως αναφέρετε και στην τοποθέτηση σας.
  • Κάνετε λόγο, ακόμα ότι μέσω νομοθετικής παρέμβασης ενισχύθηκε οικονομικά η ΔΕΤΗΠ προκειμένου να καλυφθεί το πρόσθετο λειτουργικό κόστος της. Απόλυτα σωστή ενέργεια. Γιατί όμως δεν συνέβη κάτι ανάλογο με τις υπόλοιπες τηλεθερμάνσεις; Δεν επηρεάζονται αυτές από το ¨πρόσθετο λειτουργικό κόστος¨ λόγω της καλπάζουσας ενεργειακής κρίσης;

Τέλος, θα συμφωνήσουμε μαζί σας πως είναι λυπηρό να διαστρεβλώνεται η αλήθεια και γι’ αυτό εμείς είμαστε και θα παραμείνουμε πάντοτε ανοιχτοί και διαθέσιμοι για όποιον θα ήθελε να ενημερωθεί υπεύθυνα.

 

Σωματείο Εργαζομένων της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.

34 σχόλια

  • Στάθη προφανώς και θα διαβάσεις αυτό το σχόλιο…
    Κάποιος σε πήρε στο λαιμό του και η προσπάθεια για πολιτική κατέληξε σε μικροπολιτικη και λαϊκισμό, γιατί απλά δεν γνώριζες και δεν έκατσες να μάθεις.
    Τώρα βρες τρόπο να το συμμαζέψεις.

  • ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ. ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ Τ/Θ. ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑΥΤΕΣ……

    • Ξαναδιάβασε τα κείμενα ΑΡΓΑ- ΑΡΓΑ. αν χρειαστεί και τρίτη φορά. έπειτα ρώτα και κάνα φίλο σου να στο εξηγήσει και μετά βγάλε συμπέρασμα

  • Φέξε και μου γλίστρισα Κεριάκο Μητσοτάκη και τοπικοί βουλευτές αν περιμένουμε από εσάς να μας κρατάτε ζεστούς. Dealers συμφερόντων είσαστε και γι αυτό βιάζεστε να κλείσετε τις μονάδες άρον άρον

  • Τραγική ανακοίνωση της ΔΕΥΑΚ. Ξεχνάνε οι κύριοι της ΔΕΥΑΚ ότι το 2017 ή 2018 η ΔΕΗ μέσα στο Δεκέμβριο είχε προγραμματισμένη συντήρηση με την τότε διοίκηση του Λευτέρη να τρέχει να προλάβει τις εξελίξεις, όπως συνέβη και πριν λίγες ημέρες. Είναι εντελώς αστείο να πιστεύει κάποιος οτι οποιαδήποτε κυβέρνηση, είτε της ΝΔ είτε προηγουμένως του ΣΥΡΙΖΑ, θα κλέισει τη θέρμανση σε 70 χιλιάδες κατοίκους. Τα παιχνίδια σας κύριοι να τα παίζεται αλλού. Θα θέλαμε κύριοι της ΔΕΥΑΚ να μας εξηγήσετε πιο απλά πράγματα της δουλειάς σας. Πχ για ποιο λόγο σε μία εργασία που χρειάζονται 3 άτομα πηγαίνεται 7. Για ποιο λόγο υπάρχουν οχήματα της υπηρεσίας, εκτός από τα επιφυλακής, με τα οποία κινούνται υπάλληλοι τις απογευματνές ώρες και πολλές φορές τα πετυχαίνουμε έξω από σούπερ μάρκετ. Για ποιο λόγο δεν φροντίσατε τόσα χρόνια να θωρακίσετε το σύστημα σωληνώσεων με αποτέλεσμα να έχουμε τόσες διαρροές στην πόλη. Και πολλά άλλα που δεν είναι του παρόντος. Πρώτα θα κοιτάτε τα της δουλειάς σας και μετά μπορείτε να έχετε άποψη για πολιτικά ζητήματα που στην τελική δεν είναι δική σας αρμοδιότητα να επιλύσετε. Φτηνά πολιτικά παιχνίδια ορισμένων υπαλλήλων πλέον τα βλέπει όλος ο κόσμος

    • Ανώνυμε δυστυχώς αυτόν τον εφησυχασμό που έχεις τον έχει και η πλειοψηφία των πολιτών της περιοχής μας, μαζί με τους αιρετούς, που νομίζουν όλοι ότι οι τηλεθερμάνσεις είναι αδύνατο να κλείσουν!

      Μια χαρά θα κλείσουν με την εγκληματική πολιτική(;) της ΝΔ και μάλιστα αν συνεχίσουν έτσι σε χρόνο dt!

      Κάτσε με σταυρωμένα χέρια και περίμενε τις εξελίξεις να σε προλάβουν, όπως κάνει και η πλειοψηφία των ανύπαρκτων αιρετών της περιοχής!

      Ο επίσης ανύπαρκτος Κωνσταντινίδης είναι έκθετος με την τραγική ανακοίνωση που έβγαλε, λες και είναι από άλλο πλανήτη!

      Πέρα από το σωματείο της ΔΕΥΑΚ που βλέπω ότι κινείται δυναμικά, ένας Αμανατίδης και ένας Παπαδόπουλος φαίνονται κάτι να κάνουν!

      Ο μεγαλύτερος μάγκας όμως είναι ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας Παναγιώτης Πλακεντάς! Μακάρι είχαν και οι υπόλοιποι την δυναμική του!

      Με λύπη ένας Κοζανίτης!

    • οι νεοδημακρατες ειναι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
      ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΤΙ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΠΡΟΩΡΗ ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗ
      ΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΙΙ ΨΗΦΟΥΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ!

  • ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ..ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ..ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΙ..ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ..

  • ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ : ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΧΩΝΕΤΑΙ ΤΗ ΜΥΤΗ ΣΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ. ΜΕ ΠΙΑ ΘΕΣΜΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΤΕ ΛΟΓΟ . ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ . ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ .
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ . ΓΙΑΤΙ ?
    ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΕΡΝΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΛΕΓΑΝΕ ΟΧΙ .
    ΕΠΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΙΚΡΗ ΔΕΗ . ΕΠΑΝΕ ΟΧΙ
    ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΗΣ (ΑΜΥΝΤΑΙΟ , ΜΕΛΙΤΗ) ΠΑΛΙ ΟΧΙ .
    ΑΝ ΕΙΧΑΝΕ ΕΝΝΑΛΑΚΤΙΚ ΠΡΟΤΑΣΗ Η ΑΝ ΛΕΓΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΔΟΘΕΙ ΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗ . ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ. ΣΚΕΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΣ . ΕΤΣΙ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ . ΔΕΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.

  • Μην χαϊδεύετε τον μόνιμο κάτοικο Θεσσαλονίκης.
    1. Αν η απολιγνιτοποίηση γινόταν όπως στη Γερμανία (2038) ή την Πολωνία (2050) δηλαδή δίκαια, οργανωμένα, ομαλά, με ολιστικό σχέδιο και αειφόρα προοπτική, τότε η μονάδες ΑΓ. Δημήτριος Ι και ΙΙ θα έκλειναν το 2027 οι ΙΙΙ και ΙV περί το 2030 και η V το 2035 και η οι τηλεθερμάνσεις δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα ούτε λειτουργίας ούτε προγραμματισμού, χρηματοδότησης και προσαρμογής στην ομαλή εξέλιξη των πραγμάτων.
    2. Το χρηματιστήριο ενέργειας θα είχε στηθεί δίκαια και ισότιμα μόνο εάν δεν επιδοτούνταν σκανδαλωδώς η MWh των ΑΠΕ. Αλλά στήθηκε προς εξυπηρέτηση συγκεκριμένων ιδιωτικών συμφερόντων. Η λύση θα ήταν – και αυτό έπρεπε να παλέψει ο βουλευτής Κωνσταντινίδης και οι υπόλοιποι – η κατάργηση του χρηματιστηριακού παιγνίου των αρπαχτικών και η στήριξη της ενεργειακής ασφάλειας και αυτάρκειας της χώρας, και την υπογραφή συμβάσεων εξασφάλισης τιμών και ποσοτήτων όποτε και όσες θα χρειαζόταν συμπληρωματικά.
    3. Τα λεφτά που δόθηκαν στην Πτολεμαΐδα είναι αποτέλεσμα της βίαιης απολιγνιτοποίησης. Αναγκαστήκατε να σπαταλήσετε τεράστια ποσά (πάνω από 40.000.000€) και τεράστια ποσότητα ενέργειας αφού μετατρέπετε την θερμική ενέργεια σε ηλεκτρική για να την ξανακάνετε θερμική πετώντας το 90%, την ίδια ώρα που κόπτεστε για το περιβάλλον. Δεν κάνεις όμως κάτι για καλυφθεί το αυξημένο κόστος και για τις άλλες τηλεθερμάνσεις. Να ένα αίτημα προς τον υπουργό.
    4. Γιατί στις εταιρίες παροχής ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου δίνετε κατευθείαν τα εκατοντάδες εκατομμύρια που απαιτούνται για να μην φανεί η αύξηση στους λογαριασμούς των νοικοκυριών, ενώ την ίδια ώρα δεν κάνετε το ίδιο για τις εταιρείες τηλεθέρμανσης;
    Αλλά υπάρχει και η άλλη πολιτική – παραπολιτική ανάλυση. Ο βουλευτής Κωνσταντινίδης (αλήθεια πώς γράφονται τόσα πολλά και κολακευτικά σχόλια σε οποιαδήποτε δημοσίευση που τον αφορά άμεσα ή έμμεσα), ο οποίος θυμίζω μπήκε νύχτα στο ψηφοδέλτιο, επανειλημμένα έχει δείξει τεράστιο άγχος μήπως και κάποιοι άλλοι συνάδελφοί του, του φάνε την ατάκα «μετά από δικές μου ενέργειες…». Ανησυχεί για τις εσωκομματικές ίντριγκες και βρίσκει ευκαιρίες να εμφανιστεί δια …του εγγράφου του στον υπουργό. Η διαρκής αγωνία για την συνέχεια της άχρωμης, άοσμης και άγευστης πορείας του, τον οδηγεί σε λάθη και πλήρη υποταγή στις επιταγές του κομματάρχη Μητσοτάκη, οι οποίες είναι σαφώς αντίθετη με τα καλώς νοούμενα συμφέροντα του Νομού που «εκπροσωπεί».
    Υ.Γ. Κώστα πώς επέτρεψες εσύ να βγει ένα τόσο κακό κείμενο από τον προστατευόμενό σου
    Υ.Γ. Πολίτες της ΠΕ Κοζάνης μην ξεχνάτε τόσο γρήγορα και μη φέρεστε τόσο επιπόλαια, μικροσυμφεροντολογικά, ρουσφετολογικά και εν τέλει διασπαστικά παίζοντας το παιχνίδι τους σε βάρος μας.
    Υ.Γ. Αυτοί άρχισαν να ετοιμάζονται για τις εκλογές. Εμείς;

    • Να σου πω και εγω σαν πολίτης της πε Κοζάνης κατι : ο Κωνσταντινιδης εμφανίζεται και εκφράζει άποψη ακόμα και για αυτά τα θέματα, οι άλλοι ? Χαϊδεύουν απλά αυτια ? Τι μεταφέρουνε απο εδω προς το κέντρο και τι απο το κέντρο προς τα εδω ? Επίσης κανει μπαμ οτι το έγγραφο των εργζαζομενων της δευακ ειναι ενα αντιπολιτευτικό έγγραφο το οποίο δινει τελικά μεγάλη χαρά στους συνυποψήφιους του της ΝΔ …κατι παίζει τωρα αλλα ποιος ξέρει επακριβώς ? Για αυτο μη πολυψαρωνεις

  • Τώρα σοβαρά παίρνετε στα σοβαρά τον ανύπαρκτο νάρκισσο μόνιμο κάτοικο Αθηνών και Θεσσαλονίκης;
    Τα τρολ του γραφείου τα γράφουν αυτά. Έτσι κι αλλιώς ο σταθικας δεν θα ξαναβγεί θα έχει όλο το χρόνο μετά να παίζει τζενγκα όσο θέλει. Το δίπολο στο κόμμα της καταστροφής στις επόμενες εκλογές θα είναι Αμανατίδης και βρυζιδου γιατί παραπάνω από δύο βουλευτές δεν παίζει να βγάλει στη περιοχή η νουΔΟΥΛΑ.

  • ενδεχομένως αυτοί που συμβουλεύουν τον βουλευτή να μην γνωρίζουν το πολιτικό κόστος της ανακοίνωσης και η απάντηση που δίνετε από το σωματείο της ΔΕΥΑΚ (ΠΑΣΚΕ) (και λίγο πάσκε ΓΕΝΟΠ) εκθέτει πολιτικά και βουλευτικά τον βουλευτή.
    Καλοπροαίρετα κ. Βουλευτά ζητήστε ευθύνες από αυτούς τους συμβούλους σας που σας οδήγησαν σε αυτή την λαθεμένη ανακοίνωση , καθώς και στην άστοχη ατάκα του Ναύτη και του Καντηλανάφτη!!!!
    Οι καλοβολεμένοι με την διαδικασία του ….. ΑΣΕΠ υπάλληλοι της ΔΕΥΑΚ πανηγυρίζουν για αυτά τα λάθη σας!!!

    • οκ η ατάκα του τίτλου ίσως να μην χρειαζότανε αλλά το κείμενο του Κωνσταντινίδη λέει μια χαρά ποια είναι η κατάσταση.

      Προφανώς έδωσε λαβή τους άλλους να λένε τα δικά τους επιχειρήματα κτλ αλλά να μην ξεχνάμε ότι έχει το θάρρος της γνώμης. Οι υπόλοιποι 3 βουλευτές όταν έρχονται στον νομό το παίζουν αντιπολίτευση σχετικά με τα θέματα απολιγνιτοποίησης (αν ξέρουνε και τίποτα δηλαδή)

  • Μια χαρα τα λεει ο βουλευτης.Εσας της δευακ τι σας κοβει πως θα λειτουργησει η τηλεθερμανση;Μηπως αν λειτουργησει με φυσικο αεριο σας μειωσουν τους υψηλους μισθους σας;Και σε προηγουμενο αρθρο σας σας ρωτουν πολλοι αναγνωστες να δειξετε τους μισθους σας που σας πληρωνουμε εμεις.Γιατι δεν το κανετε;

  • Τι σας ενδιαφέρει βρε παιδιά να μιλήσετε για τον συγκεκριμένο βουλευτή; Στις επόμενες εκλογές δεν θα είναι καν βουλευτής..

  • ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ Ο ΤΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ 5 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ..300 ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ Ε?ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ..ΟΛΕΕ..ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ..

    • άντε πάτε να πληρώσετε αυτά που το κόμμα σας χρωστάει και μετά βγείτε να μιλήσετε για τον ΣΥΡΙΖΑ

      μπαταχτσήδες που χρωστάτε τα μαλλιοκέφαλά σας…

  • Τι σχέση έχει το Σωματείο εργαζομένων, να βγάζει ανακοίνωση απάντηση στον Βουλευτή, δεν το καταλαβαίνω….Μάλλον ξεχνούν ότι είναι ΝΠΔΔ άρα στη σκέπη του Δήμου με δικό του Δ.Σ αλλά και το γεγονός ότι υπάρχει αρμόδιος Αντιδήμαρχος. Καταστρατήγηση Ιεραρχίας λέγεται. Τώρα αν νιώθουν ότι πρέπει να κάνουν αντιπολίτευση γιατί π.χ είναι άλλου πολιτικού χώρου αυτό και αν παραπάει!!! Συνετιστείτε και απλά κάντε εσείς καλά την δική σας δουλειά (εσείς που αμείβεστε διαφορετικά), με πολύ καλύτερες αποδοχές και ας μην πούμε καλύτερα για το πως τυχόν προσληφθήκατε και αν έχετε ΥΨΗΛΕΣ σχέσεις με πολιτικά πρόσωπα…ΑΥΤΑ.

  • Φίλε Ζαφείρη με αγάπη σου λέω, μη αναλαμβάνεις ευθύνες της διοίκησης. Αν έχει κάτι να πει η διοίκηση η ο Δήμος ας το κάνουν αυτοί μη κάνεις τα λάθη της ΓΕΝΟΠ.Η Τ/Θ είναι μικρό μέγεθος γιά το μέλλον της ενέργειας.

  • Πλάκα έχετε εσείς οι συνδικαλιστές που λέτε κιόλας οφείλουμε η απάντηση. Διαβάσατε την ανακοίνωση που έβγαλε ο Βουλευτής και απαντήσατε ή σας έδωσε κάποιο άλλος την απάντηση.Καταρχην επειδή διαβάζω και ξαναδιαβάζω το κείμενο του δεν αναφέρεται πουθενά σε εσάς. Αναφέρεται ότι η απολιγνιτοποίηση δεν έχει σχέση μέχρι στιγμής με την τηλεθερμανση της Κοζάνης. Έκλεισε ο Αγ. Δημήτριος που τροφοδοτεί την τηλεθέρμανση Κοζάνης μέχρι στιγμής λόγω απολιγνιτοποίησης; Όχι φυσικά. Αυτή είναι η ουσία. Εσάς σας δώσανε έτοιμο κείμενο για απάντηση και ξευτιλιζεστε. Θα γίνετε όπως οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ. Δεν είχατε καμία δουλειά να απαντήσετε σαν εργαζόμενοι.

  • Ο Κωνσταντινίδης έχει αποδείξει ότι όταν μιλάει ξέρει τι λέει και έχει κάνει ενέργειες. Οι μόνιμοι επικριτές του ας μην βιάζονται γιατί πάλι θα εκτεθούν.

  • Ευτυχώς που έχουμε κυβέρνηση ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΊ ΒΟΥΛΕΥΤΉ ΣΤΆΘΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΊΔΗ τώρα όχι τηλεθέρμαση δεν θα είχαμε αλλά ούτε φυσικό αέριο τους είδαμε 4,5 χρόνια διαλείσανε τα πάντα ΔΕΗ ξεπούλησαν την Μακεδονία.Τι να πρώτο θυμηθείς και βγαίνουμε και η συνδικαλιστές της ΔΕΥΑΚ και μιλάνε χαχαχαχα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.