Γιάννης Καραβασίλης: “Ο κύριος Μαλούτας ξαναχτύπησε”

10 Ιανουαρίου 2022
20:54

Δεν σας απαντάμε στις ανεδαφικές σας εμμονές για τα θέματα υγείας της Δυτικής Μακεδονίας και την δημιουργία νέου Περιφερειακού Νοσοκομείου, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει λόγος όταν υπάρχει το Στολίδι της Δυτικής Μακεδονίας, το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, άρτιο από υποδομές, παρέχει με ασφάλεια περίθαλψη στην ευρύτερη περιοχή και λόγω επιδημίας, αυτό που απομένει η άμεση πλήρη στελέχωση του.
Κύριε Δήμαρχε θα σας πρότεινα φιλικά να ασχοληθείτε με τα σοβαρά προβλήματα που φέρνει η Βίαιη απολιγνιτοποιηση στην περιοχή μας. Να μην πατάτε σε 10 βάρκες, αλλά να λέτε στην ΠΕΔ, αλλά, στις συγκεντρώσεις των εργαζομένων και άλλα στην κυβέρνηση, γιατί στο τέλος θα μείνετε χωρίς Τηλεθέρμανση σε μια πόλη που συνεχώς θα ερημωνει.
Δεν θέλω να μιλήσω για τα εσωπαραταξιακα σας, είναι δική σας υπόθεση.
Η Δυτική Μακεδονία και ο κάθε νόμος έχει νοσοκομεία, με το Μποδοσάκειο στο επίκεντρο της παροχής υγείας στην Δυτική Μακεδονία.

19 σχόλια

  • Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο αποφεύγουν εντέχνως να καταγγείλουν τις δημόσιες τοποθετήσεις τόσο της αναπληρώτριας Υπουργού αλλά και τις υπόγειες διαδρομές για την διαμόρφωση του οδικού χάρτη υγείας
    Αλήθεια ο Περιφεριάρχης αλλά και οι Βουλευτές γιατί άραγε σιωπούν
    Τελικά πως διαμορφώνεται η πολιτική υγείας στην περιοχή μας ;

  • Μάλιστα…μιλάνε για ανεδαφικές εμμονές αυτοί που ονειρεύονται σιδηροδρομικές σήραγγες στο Βέρμιο…πόσο ακόμα σύμπλεγμα κατωτερότητας με την Κοζάνη;;;;Και γιατί δεν έχουν το θάρρος να ομολογήσουν ότι το ζόρι τους δεν είναι μην τυχόν γίνει έστω γενικό νοσοκομείο στην Κοζάνη…το ζόρι τους είναι μην τυχόν γίνει γενικό νοσοκομείο στην Κοζάνη και συγχρόνως ιδρυθεί ιατρική σχολή στο πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, οπότε σκέφτονται στην Κοζάνη θα είναι και η ιατρική σχολή λόγω του νέου νοσοκομείου το οποίο από γενικό θα μετατραπεί σε πανεπιστημιακό….ιατρική σχολή βέβαια στο πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας δεν πρόκειται να γίνει ποτέ….και όποιος βουλευτής ή πολιτευτής οποιουδήποτε κόμματος το πει θα ψεύδεται για λόγους εντυπωσιασμού και ψηφοθηρίας μόνο….άρα τσάμπα το κόμπλεξ….ας βρουν κάτι άλλο….

    PS
    Όσο για την τηλεθέρμανση….Κοζάνη και Πτολεμαϊδα μαζί θα ξεπαγιάσουμε μην έχετε καμία αμφιβολία….

    • Επειδή τα εχεις λίγο μπερδεμένα, να σε ενημερώσω ότι Σχολή επιστημών υγείας στο ΠΔΜ υπάρχει και έχει έδρα την Πτολεμαΐδα. Αν λοιπόν (λέω αν) ιδρυθεί ΤΜΗΜΑ ιατρικής, αναμφίβολα θα ανήκει στην παραπάνω σχολή. Έτσι αν υπάρξει (και πάλι αν) πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, αυτό θα πρέπει να βρίσκεται εκεί που θα είναι και το τμήμα ιατρικής. Τόσο απλά λύνεται το παζλ.

      Το πρόβλημα είναι ότι ο δήμος Εορδαίας ως φορέας δεν έχει συνειδητοποιήσει τι παίζεται και μένει αμέτοχος αφήνοντας τον κάθε Καραβασίλη να βγαζει κακογραμμένες ανακοινώσεις.

    • Πως θα γίνει νοσοκομείο στην κοζάνη όταν έχετε κάνει δύο και προσεχώς τρεις επεκτάσεις στο νοσοκομείο σας?

      Η κατα παραγγελία μελέτη σκοπιμότητας εκφράζει τα όνειρα σας για καπέλωμα όχι μόνο του άψογου Μποδοσάκειου αλλά και των υπολοίπων.

      Η λύση μία : Πανεπιστημιακό το Μποδοσάκειο ώστε να έχετε και εσείς γιατρούς.

    • Φτιάξτε εκεί στη Κοζάνη ότι θέλετε και όσα θέλετε νοσοκομεία αν μπορείτε , χωρίς όμως να κουνάτε και το δάχτυλο στην Πτολεμαιδα ταυτόχρονα
      εσείς έχετε κόμπλεξ απέναντι μας όχι εμείς.
      Εσείς θέλετε να πάρετε το μονοπώλειο ακόμα και στην υγεία επειδή θεωρείτε η Κοζάνη πλυθησμιακά λίγο μεγαλύτερη απ την Πτολεμάιδα και να ασχολούνται μαζί σας , δεν γίνεται όμως αυτό τι να κάνουμε τώρα καλώς η κακώς (εμείς λέμε καλώς!) μπορεί ως Πτολεμαίδα να έχουμε πολλά ελλατώματα αλλά κάτι που έχουμε που λειτουργεί και σωστά και είναι ένα κόσμημα για την περιοχή από χρόνια…είναι το Μποδοσάκειο και δεν θα κάνουμε την χάρη σε καμία κυβέρνηση να το κλείσουμε η να το μετατρέψουμε σε κάτι άλλο.
      Πόσο μαλλον σε αυτους τους χαλεπούς καιρούς που το να έχουμε καλά νοσοκομεία είναι περισσότερο χρήσιμο παρά ποτέ άλλοτε.

  • Αντανακλαστικά Ραν Ταν Πλαν! Γιατί δεν περιμένατε καμία βδομάδα ακόμα.
    Βέβαια καλύτερα από αυτά του Πλακεντά.
    Δήμαρχε, να δούμε πότε θα πάρεις θέση.

    • Για την ακρίβεια είναι η 26 πληθυσμιακά πόλη της Ελλάδας.
      Με άριστη πολεοδομία, μεγάλα πάρκα μεγάλα πεζοδρόμια και φιλική σε πολίτες, ποδηλάτες και οδηγούς αυτοκινήτων.
      Τηλεθέρμανση που δουλεύει άψογα, φθηνό νερό, καλή νυχτερινή ζωή και ποικιλία εστιατορίων τέλος είναι ΠΟΛΥΤΙΣΜΙΚΉ ενσωματώνοντας άψογα πόντιους, θρακιώτες, μικρασιάτες με τον ντόπιο πληθυσμό.
      ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ?

    • Πόλη δεν ξέρω αν είμαστε…
      πάντως έχουμε πολύ καλύτερο νοσοκομείο απ τον λαβύρινθο που λέγεται Μαμάτσειο εκει στην Κοζανη.
      Τωρα αν καποιοι ονειρευονται καπελωμα στο δικο μας νοσοκομειο για να φανει η Κοζανουλα και να κλείσει το Μποδοσακειο , λυπαμαι αλλα την χαρη δεν σας την κανουμε. Μπορει η Πτολεμαιδα να εχει χιλια κακα και πολλα ελλατώματα αλλα σιγουρα κατι που εχει και ειναι ενα κοσμημα για ολη την περιοχη τριγυρω γενικοτερα ειναι το νοσοκομειο της αρεσει δεν αρεσει αυτη ειναι η αληθεια.

      • Δεν είναι πύραυλος το Νοσοκομείο για να το κάνετε όπλο της Πτολεμαΐδας. Σε όλους τους Έλληνες ανήκει όπως και το Μαμάτσειο, δεν είναι δικό σας.

        Πόσο γκάου είστε εκεί πέρα;

  • Το τερματίσαται…. Το κάνατε ντέρμπι, Κοζάνη – Εορδαικος….. Σύντροφοι η υγεία δεν εμπορεύεται, ούτε σύνορα υπάρχουν.. Μονάχα αρμοδιότητες… Σωστές οι θέσεις του κ. Καραβασιλη.. Ένταξη, ο κ. Μαλουτας κρατάει ισορροπίες… Πρέπει να υπάρξει διάλογος χθες…. Για το θέμα του νοσοκομείου… Που ταλανιζει εδώ και χρόνια την Π. Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ….

  • Η Πτολεμαίδα μισεί την Κοζάνη και οι Βουλευτές της Ν.Δ αβαντάρουν. Οσο για το Μαλούτα τα έκανε θάλασσα. Τόση ανικανότητα πια, ακόμα και η Συριζαία η Καστοριανή τα έβαλε μ αυτόν και την Κοζανη. Η πρωτεύουσα της Δ.Μ γίνεται χωριό χωρίς υποδομές με δαύτους…

  • Γιάννη μου μιλάνε όλοι, μιλάτε κι εσείς στα Καϊλάρια που είστε μονίμως απέναντι από την Κοζάνη, γιατί αντί να βελτιώσετε την πολιτική σας elite, βρήκατε τον εύκολο στόχο για να παραμείνετε αδρανείς.

    Τοπικισμός είναι να σπαταλάμε λεφτά για μια οδική τρύπα χωρίς κανένα νόημα και όφελος.
    Τοπικισμός είναι να θέλουμε όλο το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων και το ΕΣΠΑ γιατί έτσι γουστάρουμε.
    Τοπικισμός είναι να μην αναζητούμε τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα, αλλά να ετεροπροσδιοριζόμαστε σε σχέση με κάποιον άλλο.
    Τοπικισμός είναι να εννοούμε τη σιδηροδρομική ανάπτυξη με τη χάραξη μιας γραμμής στο πουθενά.
    Τοπικισμός είναι να νομίζουμε ότι είμαστε στο επίκεντρο του κόσμου.

    Αν αγαπάτε τον τόπο σας, βρείτε σε τι πλεονεκτεί και ιδού πεδίον δόξης λαμπρό!

    Κάποτε ένας παπατζής από την πόλη σας, μας έλεγε ότι ετοιμάζεται εργοστάσιο αυτοκινήτων στην ΑΕΒΑΛ. Τι έγινε, προχώρησε κάτι, ήρθαν τα μπουλόνια από τις ρόδες ή σας εμπόδισε η κακιά Κοζάνη;

    • γιατί ρε μεγάλε το ΕΣΠΆ είναι του δήμου κοζάνης ή έχει υποχρέωση υποδομών το κράτος μόνο στην κοζάνη?

      Τα 50 εκ. για να κάνετε δεύτερη πανεπιστημιούπολη είναι του δήμου κοζάνης?

      Οι σιδηροδρομικές συνδέσεις που ζητάτε και αυτές από τον δήμο σας θα γίνουν?

      Το Μποδοσάκειο για να μην χαρακτηριστεί περιφερειακό σε μια νύχτα έχασε 50 κλίνες και την ίδια νύχτα τις πήρε το μαμάτσειο … μην μιλάς για τοπικισμό.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.