Δήμος Γρεβενών: Μία ώρα αργότερα θα ξεκινήσουν τα μαθήματα αύριο Tετάρτη σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών

11 Ιανουαρίου 2022
20:19

 

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή μας, με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ.Γιώργου Δασταμάνη, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν αύριο Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022 μία ώρα αργότερα.

Γραφείο Τύπου

Δημάρχου Γρεβενών

16 σχόλια

  • Ο Δήμαρχος εορδαιας κοιμάται; Αύριο η αίσθηση θα είναι -12 ποια σχολεία θα ανοίξουν παράθυρα ;;;;Επιτέλους κάντε κάτι … το σχολειο δεν είναι για παρκάρισμα των παιδιών. Ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης τι περιμένει σήματα καπνού από την Υπουργό του; Αυτή θα είναι στη ζεστούλα της

    • Καλά… Τι περιμένεις από βλαχοδήμαρχους… Αν ήμασταν Αθήνα, θα έπαιζε το θέμα σε όλα τα τηλεοπτικά παράθυρα και θα έκλειναν τα σχολεία των βορείων προαστίων.

  • Ο δήμαρχος Κοζάνης πάντα κράτα τις παραδόσεις του. Δε βγάζει ανακοινώσεις έγκαιρα, δεν ασχολείται με τέτοια. Έχει να κάνει το παζλ από τους απαρτιζοντες τη δημοτική αρχή. Να δώσει καρέκλες κλπ.

  • Αύριο και για τρεις μέρες θα έχει ολικό παγετό!!! Ποιον κοροϊδεύουν με την πρώτη ώρα;

    Εγώ δε θα τα στείλω τα παιδιά, δε μ’ ενδιαφέρει τι θα αποφασίσει ο κάθε δήμαρχος…

      • συμφωνώ αλλά εμείς κρατήσαμε τα παιδιά λόγω κρουσματων πριν τις γιορτές στο σπίτι και τώρα έχουν πολλές απουσίες…αυτοί παιδιά εγγόνια δεν έχουν ;δεν τους ενδιαφέρει με τι συνθήκες θα κάνουν μάθημα;

    • Όντως, αυτό με την 1 ώρα είναι χαζομάρα. Στη Φλώρινα, νομίζω, πέρσι το έκαναν τουλάχιστον στις 10. Να κάνουν έστω 4 ώρες μάθημα, αλλά να μη βγουν έξω από τις 8 παρά. Γιατί να τα κλείσει τελείως το αποκλείω. Ακολουθεί τη γραμμή της υπουργού, μάλλον.
      Κι εγώ δε θα τον στείλω τον μικρο μου αύριο. Κάθεται και κοντά στο παραθυρο

  • Ου Λαζους θά κάνει αυτό που έκανε και κάνει πάντα,στις 7:07 αύριο 12-1-2022 θά ξυπνήσει, θα δει τόν καιρό,την θερμοκρασία,την υγρασία, την ταχύτητα του ανέμου,και θά βγάλει ανακοίνωση για το πολύ 1 ώρα αργότερα! Άλλωστε τίς τελευταίες ημέρες είχε νά σκεφτεί, πώς θά μοιράσει την τράπουλα, με τόν τρίτο και τέταρτο τής Τριανδρίας για τα επόμενα τελευταία ναι τελευταία έτη.

    • Ξέχασες θα βγάλει του δάκτυλου όρθιου όξου απ΄του παράθυρου να μετρήσει τη θερμουκρασία και μετά θα αναλύσει τα δεδουμένα για να βγάλει απόφαση. καλές 10 βλέπου την απόφαση.

  • Που την είδατε την …. απαγορευτική θερμοκρασία στα Γρεβενά για να μην πάνε οι μαθητές στα σχολεία;
    Έλεος
    Είπαμε άλλο αρεστός και άλλο ωφέλειμος!

    • Πες μου τι παίρνεις και δεν μας δίνεις … εσυ στο γραφείο σου είσαι με 20-27 παιδιά μαζί και με ανοιχτά παράθυρα ;για να μην κολλήσεις τον ιο ;;;; ´ελεος δεν λυπάστε τα παιδιά σας ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.