Συλλυπητήριο Μήνυμα των Πρυτανικών Αρχών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας για το θάνατο του Ανδρέα Ιορδανίδη

13 Ιανουαρίου 2022
10:38

 

Με θλίψη και οδύνη το Πανεπιστήμιό μας αποχαιρετά  πρόωρα τον συνάδελφο του Τμήματος Ορυκτών Πόρων, καθηγητή Ανδρέα Ιορδανίδη. Ο αγαπητός Ανδρέας υπήρξε ένας εξαίρετος άνθρωπος και επιστήμονας, που τον χαρακτήριζε το ήθος, η εργατικότητα, η αγάπη του στους φοιτητές και η συναδελφικότητά του. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, η απώλεια του Ανδρέα μας αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό μαζί με τη μεγάλη λύπη που όλοι νιώθουμε.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

 

3 σχόλια

  • Τον γνώριζα από παιδί. Πολύ αγαπητό άτομο, σεμνός και αγαπούσε την επιστήμη του. Καλό παράδεισο Αντρέα και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στον αδελφό του.

  • Τι λέμε τώρα Σωστή αναζήτηση πληροφοριών και δίδαγμα αυτών, Τέλεια αναλυτική σκέψη, Αναγνώριση τάσεων του κάθε νοήματος πού θα κινηθεί ,
    Ικανότητα σύνθεσης χαρακτηριστικών ενός φοιτητή, Επίλυση όλων των μαθησιακων προβλημάτων, σωστός τρόπος σκέψης σε όλα του και στη λήψη αποφάσεων, Σωστή διαχείριση χρόνου και πολλά πολλά πολλά άλλα που έχουν να πούνε όλοι οι άλλοι… Σας Ευχαριστώ Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου που ήσασταν καθηγητής μου και με βοηθήσατε να γνωρίσω όλα αυτά που διδάξατε για να κάνω πράξη. Τα βαθειά βαθειά συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.