Minimal – ρομαντικός γάμος στην Κοζάνη σε παστέλ αποχρώσεις│ Θώμη & Στάθης

13 Ιανουαρίου 2022
17:22

Mετά από μια όμορφη πρόταση γάμου με τον πατροπαράδοτο τρόπο η Θώμη και ο Στάθης ξεκίνησαν να σχεδιάζουν το γάμο τους στην Κοζάνη και όλα ήταν όπως ακριβώς τα είχαν ονειρευτεί! Εκείνη, πρωταγωνίστρια της μεγάλης ημέρας, επέλεξε το νυφικό φόρεμα που λάτρεψε από την πρώτη στιγμή, μια ρομαντική δημιουργία της σχεδιάστριας Luccia B με αέρινα, κάτω από τους ώμους μανίκια και ένα αισθησιακό άνοιγμα στην πλάτη, δέχεται τον αγαπημένο της για σύντροφο μέσα σε ένα αρμονικό σκηνικό. Το κάθε τι έχει το δικό τους προσωπικό στυλ και το στολισμό αναλαμβάνει η PomPon Story με μια διακόσμηση που κινείται σε ρομαντικό στυλ και παστέλ χρωματισμούς. «Δεν ήταν μόνο μια στιγμή αγαπημένη. Ήταν πολλές. Όταν είδα τον Στάθη στην εκκλησία, ο πρώτος μας χορός, ο χορός με τον μπαμπά μου, τα καραόκε με τους φίλους μας. Ήταν μια αξέχαστη ημέρα με πολλές όμορφες στιγμές.» μοιράζεται μαζί μας η νύφη κι εμείς θα συμφωνήσουμε πως η πιο κάτω συλλογή φωτογραφιών από Kostas Billionas Photography ξεχειλίζει από όμορφες στιγμές και συναισθήματα!

minimal-romantic-wedding-kozani-pastel-hues_01
minimal-romantic-wedding-kozani-pastel-hues_02
minimal-romantic-wedding-kozani-pastel-hues_03
minimal-romantic-wedding-kozani-pastel-hues_04
minimal-romantic-wedding-kozani-pastel-hues_05

Η νύφη μοιράστηκε μαζί μας: «Πραγματοποιήσαμε έναν φθινοπωρινό γάμο στο Βελβέντο Κοζάνης. Με τον Στάθη κάναμε παρέα τα τελευταία χρόνια. Είχε έρθει στην παρέα μέσω ενός φίλου. Κάποια στιγμή κάναμε περισσότερη παρέα και προέκυψε το πρώτο ραντεβού μετά από 3 χρόνια περίπου. Η πρόταση γάμου έγινε τον Φεβρουάριο στα γενέθλια μου. Λόγω covid, κάτσαμε μέσα και παραγγείλαμε από ένα εστιατόριο. Κάποια στιγμή μου έφερε “το μεγάλο δώρο μου”, όπου ανοίγοντας το είχε και άλλα μικρότερα κουτιά τυλιγμένα, καταλήγοντας σε ένα μικρό κουτάκι όπου και μου έκανε την πρόταση γάμου παραδοσιακά και πολύ ρομαντικά.»

minimal-romantic-wedding-kozani-pastel-hues_06
minimal-romantic-wedding-kozani-pastel-hues_06A
minimal-romantic-wedding-kozani-pastel-hues_06x
minimal-romantic-wedding-kozani-pastel-hues_07
minimal-romantic-wedding-kozani-pastel-hues_07x

«Το νυφικό μου ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Ρομαντικό και αέρινο με ιδιαίτερα μανίκια, που συνήθως επιλέγω και στο προσωπικό μου στυλ, πλισέ φούστα και ένα υπέροχο άνοιγμα στην πλάτη. Η σχεδιάστρια νυφικών Luccia B, όπως η μαμά μου και η αδερφή μου είπαν αμέσως “είναι για εμένα”. Το νυφικό συνόδεψε η τέλεια κουαφ της Luccia B

minimal-romantic-wedding-kozani-pastel-hues_10
minimal-romantic-wedding-kozani-pastel-hues_11
minimal-romantic-wedding-kozani-pastel-hues_11x
minimal-romantic-wedding-kozani-pastel-hues_14
minimal-romantic-wedding-kozani-pastel-hues_15
minimal-romantic-wedding-kozani-pastel-hues_16

«Παρακολουθούσα το Love4Weddings κατά την προετοιμασία του γάμου μας και με βοήθησε πολύ στο να πάρω ιδέες για τη διακόσμηση. Η επιλογή των λουλουδιών έγινε μετά από μια μικρή έρευνα στο Pinterest σε διακοσμήσεις και ανθοδέσμες και κινηθήκαμε σε παστέλ αποχρώσεις για να ταιριάζει με το νυφικό και το προσκλητήριο. Tα λουλούδια που επιλέξαμε ήταν David Austin τριαντάφυλλα, λυσίανθοι κ.α. Οι λεπτομέρειες που μου άρεσαν στην εκκλησία ήταν οι ανθοστήλες στο προαύλιο όπου με περίμενε ο Στάθης και στην δεξίωση μου άρεσαν πολύ τα μπουκέτα που υπήρχαν στα τραπέζια των καλεσμένων (ίδια με την ανθοδέσμη) και η polaroid που βγάζανε οι καλεσμένοι φωτογραφίες και συνόδευαν το άλμπουμ ευχών μας.»

minimal-romantic-wedding-kozani-pastel-hues_17
minimal-romantic-wedding-kozani-pastel-hues_18
minimal-romantic-wedding-kozani-pastel-hues_19
minimal-romantic-wedding-kozani-pastel-hues_20A
minimal-romantic-wedding-kozani-pastel-hues_23
minimal-romantic-wedding-kozani-pastel-hues_23x
minimal-romantic-wedding-kozani-pastel-hues_24
minimal-romantic-wedding-kozani-pastel-hues_25
minimal-romantic-wedding-kozani-pastel-hues_26
minimal-romantic-wedding-kozani-pastel-hues_28A
minimal-romantic-wedding-kozani-pastel-hues_29
minimal-romantic-wedding-kozani-pastel-hues_30
minimal-romantic-wedding-kozani-pastel-hues_31A
minimal-romantic-wedding-kozani-pastel-hues_32x
minimal-romantic-wedding-kozani-pastel-hues_33

Η συμβουλή της νύφης σε μια bride-to-be είναι: «Η συμβουλή που θα έδινα θα ήταν να διαλέξετε ένα νυφικό που θα είναι άνετο και θα βολεύει να χορεύετε ασταμάτητα. Και φυσικά να το δείτε και να νιώθετε 100% εσείς.»

minimal-romantic-wedding-kozani-pastel-hues_33x
minimal-romantic-wedding-kozani-pastel-hues_34
minimal-romantic-wedding-kozani-pastel-hues_35
minimal-romantic-wedding-kozani-pastel-hues_35x
minimal-romantic-wedding-kozani-pastel-hues_37x

minimal-romantic-wedding-kozani-pastel-hues_39

Πηγή love4weddings.gr

3 σχόλια

  • Πολύ όμορφο ζευγάρι και πολύ όμορφος γάμος. Το νυφικό της πάει τρομερά! Εξαιρετική επιλογή τα χρώματα και η τοποθεσίες τελετής και φωτογράφησης. Τι όμορφα μέρη που έχουμε στην Ελλάδα!

  • Μπράβο να ζήσετε ευτυχισμένοι. Όλα ήταν εξαιρετικά, αλλά πιο όμορφο από όλα είναι η ευτυχία που ξεχειλίζει… Πάντα να περισσεύει η ευτυχία στο σπιτικό σας.

  • ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΙΟΛΑ ΩΡΑΙΑ, ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΒΙΟΝ ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΟΝ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΜΩΣ ΠΗΤΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΕΤΟΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.