Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βοΐου, την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου και ώρα 17.00

14 Ιανουαρίου 2022
15:08
Κανένα σχόλιο

Σας προσκαλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου η οποία θα πραγματοποιηθεί ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ και ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ, σύμφωνα με την με αριθμό 643/24.9.2021 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών (ΑΔΑ: : ΨΕ3846ΜΤΛ6-0Ρ5), με θέμα «Σύγκληση και λειτουργία των συλλογικών οργάνων των δήμων κατά το διάστημα εφαρμογής των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας», την 20η του μηνός Ιανουαρίου του έτους 2022 ημέρα Πέμπτη και ώρα 17:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στη Σιάτιστα, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1 Έγκριση σχεδίου Πρόσκλησης για τη χορήγηση υποτροφιών από τα έσοδα της Κληρονομιάς ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΑΝΟΥΣΗ σε αριστούχους μαθητές Α΄ και Β΄ Λυκείων σχολικό έτος 2021-2022 καταγόμενους από την Σιάτιστα.
– Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Ζευκλής Χ.
2 Απόψεις επί της Μ.Π.Ε. του έργου: «Φωτοβολταϊκών Σταθμών Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΦΣΠΗΕ) συνολικής ισχύος 39,6MW στις θέσεις «ΜΕΓΑΣ ΛΑΚΚΟΣ» ισχύος 9,9MW, «ΣΤΑΦΙΔΑΣ» ισχύος 9,9MW, «ΑΡΒΑΝΙΤΗ» ισχύος 9,9MW, «ΠΑΔΕΣ» ισχύος 9,9MW της Τ.Κ. Εράτυρας, Δ.Ε. Ασκίου, Δήμου Βοΐου, Π.Ε. Κοζάνης, Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας».
– Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Ζευκλής Χ.
3 Ανασυγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου Νομικού Προσώπου με την επωνυμία: «Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης, Άρδευσης και Αποχέτευσης Βοΐου» (ΔΕΥΑΒ).
– Εισηγήτρια η κ. Νικολαΐδου Ε., Πρόεδρος Δ.Σ.
4 Ορισμός μελών για τη συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Βοΐου.
– Εισηγήτρια η κ. Νικολαΐδου Ε., Πρόεδρος Δ.Σ.
5 Συγκρότηση επιτροπής του Δήμου, για την Επιτροπή Εκτίμησης και Καταμέτρησης Δημοτικών Ακινήτων των άρθρων 186, 190, 191,192 του Ν. 3463/06, για το έτος 2022
– Εισηγήτρια η κ. Νικολαΐδου Ε., Πρόεδρος Δ.Σ.
6 Συγκρότηση Επιτροπής συμβιβαστικής επίλυσης των φορολογικών διαφορών του N. 2307/95, για το έτος 2022.
– Εισηγήτρια η κ. Νικολαΐδου Ε., Πρόεδρος Δ.Σ.
7 Ορισμός μελών με τους αναπληρωτές του στην επιτροπή διαγωνισμού εκποίησης ή εκμίσθωσης πραγμάτων του Δήμου, για το έτος 2022.
– Εισηγήτρια η κ. Νικολαΐδου Ε., Πρόεδρος Δ.Σ.
8 Αιτήσεις

Για τη συμμετοχή τους στη συνεδρίαση με φυσική παρουσία τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένα ή να έχουν νοσήσει και να χρησιμοποιούν προστατευτική μάσκα.
Για όσα μέλη του Δημ. Συμβουλίου δεν έχουν εμβολιαστεί ή δεν έχουν νοσήσει, θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής στη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης με χρήση της εφαρμογής e:Presence.gov.gr με την προϋπόθεση να ενημερώσουν το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου έως τις 20/1/2022 και ώρα 11.00. Το σύστημα θα ανοίξει από τις 16.30, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τυχόν τεχνικά προβλήματα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.