kozan.gr: Άλλη μια σημαντική επέμβαση της Κινητής Μονάδας του ΕΚΑΒ Κοζάνης – 78χρονος διασωληνώθηκε επί τόπου στην οικία του από το γιατρό και διευθυντή του ΕΚΑΒ Σάββα Γιασσά και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης όπου κι οι ιατροί τον ανέταξαν

15 Ιανουαρίου 2022
14:49

 

Στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, γύρω στις 14:00, ένας άνδρας ηλικίας περίπου 78 ετών, ο οποίος υπέστη ανακοπή. Διασωληνώθηκε επί τόπου στην οικία του, από το γιατρό και διευθυντή του ΕΚΑΒ Σάββα Γιασσά, που έφτασε στο σημείο, άμεσα, με την Κινητή Μονάδα κι ένα ακόμη ασθενοφόρο, που είχε κληθεί νωρίτερα. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, οι γιατροί στο νοσοκομείο ανέταξαν τον ηλικιωμένο, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του, για τα επόμενα 24ωρα, κρίνεται πολύ σοβαρή. Νοσηλεύεται πλέον στην Στεφανιαία Μονάδα και θα υποβληθεί σε όλες τις προβλεπόμενες εξετάσεις.

kozan.gr

 

15 σχόλια

  • Μπράβο στον γιατρό! Έχει χρειαστεί κι εμένα να με βοηθήσουν οι γιατροί του εκαβ> Να είναι πάντα καλά! Μακάρι ο άνθρωπος να σωθεί. Ο Θεός μαζί του.

  • Άλλοι ρισκάρουν τη ζωή τους καθημερινά και σώζουν ζωές για έναν μισθό πείνας και τους απειλούν κάθε τόσο και με απόλυση…. και άλλοι τους παίρνουν τηλέφωνο μια μέρα, βάζουν μια γραβάτα, και πιάνουν μια καρέκλα σε πολυεθνική, κοροϊδεύουν τον κόσμο και παίρνουν έναν σκασμό λεφτά, για να λένε ότι δεν πάτησαν στο όνομά τους, αλλά επέλεξαν την πολλή δουλειά. Αυτός είναι ο κόσμος μας.

  • Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος μπράβο για τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Όταν βέβαια αυτές οι υπηρεσίες συνοδεύονται και από αίσια αποτελέσματα όπως αυτό το περιστατικό τους βέβαια τα μπράβο είναι άπειρα.Αυτα να εκτιμούμε και όχι όλο γκρίνια και μιζέρια. Φθάνει πια
    Παλικάρια συνεχίστε έχοντας τα αυτιά σας κλειστά στην μιζέρια και ανοιχτά στο έργο και την προσφορά που προσφέρεται. Οι λίγοι και κομπλεξικοι, αφανείς και μίζεροι δεν σας καλύπτουν. Και πάλι άξιοι για το σύνολο της προσφοράς σας και όχι μόνο για τώρα.

  • Μπράβο σε όλο το σώμα του έκαβ…για άλλη μια φορά αποδείξατε πόσο σημαντική είναι η δουλειά σας..ευλογημένοι που έχουμε μαχιμο γιατρό στο έκαβ Κοζάνης μετά από χρόνια παρόλο που κάποιοι προσπαθούν με κάθε τροπο να υποβαθμσουν το έργο του… συγχαρητήρια γιατρε…συνέχισε να κανεις τόσο καλά αυτό που εμαθες δλδ να σώζεις ανθρώπους..και να ξέρεις οι άδειοι τενεκέδες κάνουν θόρυβο οι γεμάτοι όχι…

    • Καλά μην το παίρνεις προσωπικά. Σκέψου πόσες φορές έχεις κράξει εσύ τους εφοριακούς που τα παίρνουν , τους τεμπέληδες δασκάλους, τους ελεύθερους επαγγελματίες που δεν κόβουν αποδείξεις κλπ κλπ κλπ. Αλλά τότε δεν σε πείραζε, γιατί έκραζες άλλους.

  • Είναι συγκινητική η προσπάθεια γιατρών και νοσοκόμων για την πάση θυσία επιβίωση και παράταση του βίου ακόμη και πολύ ηλικιωμένων ανθρώπων.
    Αυτός ο ιερός σεβασμός στην ζωή είναι ο πολιτισμός μας και δεν συνάδει με τις απαράδεκτες αναστολές των ανεμβολίαστων υγειονομικών που εδωσαν και την ψυχή τους με αυτοθυσία, μέχρι η κυβέρνηση να αποφασίσει κόντρα στην λογική ότι πλέον αποτελούν απειλή για την υγεία!!!

    • …..με τις απαράδεκτες αναστολές των ανεμβολίαστων υγειονομικών ……

      Μα καλά, αυτοί οι βουλευτές της Ν.Δ., τόσο πια έχουν αλλοτριωθεί; Τόσο πολύ … για να διατηρήσουν την καρέκλα; Όταν ξεκινούσαν την πολιτική τους καριέρα σ’ αυτήν την παράταξη, αυτά είχαν στο μυαλό τους; Να βγουν βουλευτές και να κάθονται ήσυχα σε μια γωνιά, βλέποντας τις αξίες τους να καταρρακώνονται από μαθητευόμενους μάγους και περιστασιακούς συμβούλους;

    • …με τις απαράδεκτες αναστολές των ανεμβολίαστων υγειονομικών ….

      Μα καλά, αυτοί οι βουλευτές της Ν.Δ., τόσο πια έχουν αλλοτριωθεί; Τόσο πολύ δεν μπορούν να σηκώσουν ανάστημα; Τόσο πολύ τηρούν αιδήμονα σιγή για να διατηρήσουν την καρέκλα; Όταν ξεκινούσαν την πολιτική τους καριέρα σ’ αυτήν την παράταξη, αυτά είχαν στο μυαλό τους; Να βγουν βουλευτές και να κάθονται ήσυχα σε μια γωνιά, βλέποντας τις αξίες τους να καταρρακώνονται από μαθητευόμενους μάγους και περιστασιακούς συμβούλους;

  • Δεν έχουμε λόγια για να ευχαριστήσουμε ολους αυτούς τους ανθρώπους που προσφέρουν θεάρεστο έργο. Πριν από τρεις ημέρες έπαθε έμφραγμα ο πατέρας μου, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην άμεση ανταπόκριση του ΕΚΑΒ και στην άριστη αντιμετώπιση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Σας ευχαριστούμε ολους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.