Kozan.gr: Σχεδόν έτοιμη η Πανεπιστημιούπολη Δυτικής Μακεδονίας, στη θέση ΖΕΠ, στην Κοζάνη – Σημερινές (16/1/2022) εικόνες του kozan.gr (Βίντεο)

16 Ιανουαρίου 2022
11:40

 

Σχεδόν έτοιμη η Πανεπιστημιούπολη Δυτικής Μακεδονίας, στη θέση ΖΕΠ, στην Κοζάνη. Σημερινές (16/1/2022) εικόνες του kozan.gr

47 σχόλια

  • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ.ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ Η ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,Η ΚΟΖΑΝΗ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΑΨΟΓΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ.Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΕΣΤΙΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΟΖΑΝ.ΓΡ,ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ.

  • Ούτε διαστημικός σταθμός.
    Όλη η προσπάθεια της σύγχρονης αρχιτεκτονικής να αφαιρεσει κάθε συναίσθημα ανθρωπισμού από το οικοδομικό περιβάλλον.
    Φόβος μη μείνουμε άνθρωποι με συναισθήματα κι ευαισθησίες.
    Αίσχος!

  • Τέλειο!!!Συγχαρητήρια!Μακάρι να ερχόταν εκεί και το τμήμα Εργοθεραπειας της Πτολεμαΐδας που κάνει μαθήματα στο τμήμα μαιευτικής χωρίς τον κατάλληλο υλικοτεχνικό εξοπλισμό.Για αμφιθέατρο ούτε καν.Τεραστιες αίθουσες που ούτε βλέπεις ούτε ακούς!!

  • Να υποθέσω οτι όλα τα άλλα τμήματα μετεγκαταστάθηκαν στα νέα κτίρια και έμεινε ορφανό μόνο το τμήμα της Πτολεμαϊδας. Ο φαταουλισμός μερικών δεν κρύβεται.

    • Ναι αρχιτέκτονά μου ευτυχώς έχουμε εσένα να δείχνεις τα λάθη των επαγγελματιών γιατί αλλιώς είμαστε χαμένοι

  • την ίδια ώρα η κοζανοκεντρική περιφέρεια έχει την Πτολεμαΐδα σε κλεμμένα κτίρια την στέγαση της μαιευτικής και εργοθεραπείας όταν σε όλες τις υπόλοιπες πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας έχουν χτίσει υποδομές.

    • Μάλλον χρειάζεσαι πνευματικό να ασχοληθεί μαζί σου Κωστάκη, έχεις θέματα να λύσεις.

      Αυτός που κάνει τον πρύτανη από την Αδβεστόπετρα είναι, γιατί δεν πας να του τα πεις;

      • μάκη (από το ανωνυμάκη) νομίζεις ότι ο πρύτανης λέει θα χτίσω εκεί κτίριο και γίνεται.
        Άσε το πληκτρολόγιο και πάνε συνέχισε το διάβασμα σου γιατί το γυμνάσιο θα σου φανεί δύσκολο του χρόνου.

        • Χαχαχα!

          Αυτά εσύ να τα σκεφτείς, γιατί εγώ ξέρω πώς γίνεται και πώς πρέπει να γίνεται η ανάπτυξη ενός ανώτερου ιδρύματος.

          Αν δεν κατάλαβες την πρόγκα με την προτροπή μου να πας να βρεις τον πρύτανη, προφανώς εσύ πρέπει να πας στο γυμνάσιο μιας και δεν έχεις αναπτύξει ακόμη κριτική ικανότητα…

  • ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΚΤΗΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.

    • Μόλις κλείσουν τα εργοστάσια της ΔΕΗ τελείως και ερημώσει το καϊλάρι θα μετράτε πόσα αυτοκίνητα θα μπαίνουν κάθε μέρα στην πόλη ρουφόντας λίγο φραπε αγναντεύοντας το Μποδοσάκειο

  • Καλα τα λεει ας κανει κ η Πτολεμαΐδα μια πιο Μινι αλλιως θα τις παρουν κ αυτες που εχει εστιατοριο τωρα ανοιξατε κ ενοικιαζομενο κτιριο δημοτικο κ χειροκροτανε για το οικοτροφείο που το δωσανε στους πυροσβεστες! Επρεπε ολη η υποδομη να αφιερωθει στους φοιτητες που αφηνουν στην πολη χρημα κ συγχρονως ετσι μεγαλωνεις τις υποδομες σου!

  • Απο 12000 φοιτητες ο κασαπιδης τους εκανε 1800….και μετα τους κανει πριβε πανεπθστημιουπολη….πολυ μπροστα ο ανθρωπος!!!του χρονου 1000 για ποιο ανετα ακομη!!!!

  • Όλα καλά όλα ανθηρά. Μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι, δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΈΝΤΡΟ… Μήπως θα έπρεπε πριν χρόνια να γίνει δεντροφύτευση ώστε να είναι πλέον έτοιμα? Κάτι δεν σκέφτηκε η τεχνική τους υπηρεσία…

  • Τις εστιες να μην κανουν γρηγορα για να μπορουμε να νοικιαζουμε τις γκαρσονιερες.Πανεπιστημια και σχολες κι αλλες να φερουνε.Και στο Σιοποτο να χτισουν ιατρικη σχολη.

  • καλό είναι αλλα σε λαθος μερος, τα πανεπηστημια πρεπει να ειναι εντος πολεως, τα τσαμπα κτηρια του στρατοπεδου που καθονται;

    • Δε μας είπες που θα ηθελες να το βάλουν εντός πόλης; Στην πλατεία Νικης; Στην πλατεία Ελευθερίας; Στην πλατεία Λασσάνη;

      Με.το κυκλοφοριακό πώς θα τα πάμε;

      Έχουμε ακούσει πολλές ανοησίες, αλλά εσύ είπες τη μεγαλύτερη!

      • Φίλε μου ανοησία δεν είναι και μην κάνεις εύκολα χαρακτηρισμούς Το κοντά στην πόλη δεν σημαίνει στην κεντρική πλατεία. Σημαίνει δίπλα από την πόλη, εκεί ακριβώς που τελειώνει η πόλη. Όσο για τη σύνδεση με λεωφορεία, ρώτα αυτούς που μένουν στους καινούργιους οικισμούς που έγινα πιο πέρα για να μάθεις τι γίνεται. Και υπόψιν, οι φοιτητές δεν έχουν αυτοκίνητο.

        • Μύωψ εγεννήθεις, μύωψ θ’ αποθάνεις…

          Θες να μας πεις ότι η ΖΕΠ είναι μακριά από την πόλη, όταν το νέο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο προβλέπει επεκτάσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Επιπλέον προσδιορίζεις εγκαταστάσεις αυτού του μεγέθους στα όρια της πόλης, χωρίς όμως να μας λες πού θα βρεθούν οι απαιτούμενες εκτάσεις. Αν δεν κάνω λάθος, οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις βρίσκονται σε οικόπεδο 1000 στρεμμάτων. Υπάρχει τέτοιο οικόπεδο σήμερα στα όρια της Κοζάνης; Οι απαιτούμενες προσβάσεις πόσο ακόμη χώρο θέλουν και με ποιες οδικές αρτηρίες;

          Όταν μιλάς να βουτάς λίγο τη γλώσσα στο μυαλό σου και μετά να διατυπώνεις απόψεις.

          Σημείωση: 1) Το ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη σήμερα ασφυκτιά. Το ντεμέκ ΠΔΜ δε θα γίνει ποτέ ΑΠΘ, αλλά αναλογικά σε τι διαφέρει; 2) Η ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη που έχει κίνηση μόνο κάθε Σεπτέμβριο ήδη εξετάζεται να φύγει εκτός επειδή επιβαρύνει την πόλη.

          Τα συμπεράσματα των αναγνωστών.

          • 50 χιλιόμετρα δυτικά υπάρχει μια κωμόπολη που λέγεται Νεάπολη. Μετά τον σεισμό του ’95 αποφασίσθηκε η μετεγκατάσταση 6 χωριών λόγω ακαταλληλότητας του εδάφους. Η έκταση που επιλέχθηκε ήταν όλη ιδιωτική που απαλλοτριώθηκε. Βρίσκεται δυτικά της κωμόπολης, στο υψηλότερο σημείο, ακριβώς εκεί που τελειώνει η κωμόπολη. Έγιναν όλα τα έργα υποδομής και μένει να γίνουν οι κατοικίες.

            Οι αναγνώστες ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

  • Αισχος το κτίριο…Σαν νέες φυλακές.. Όσο για εσάς σουρδοποντιοχωριατουλια τί τσακωνεστε; Έκαναν τό κτίριο στον πρώτο χρόνο άντε στα επόμενα πέντε θα μπαζει νερά τό αμφιθέατρο όπως έγινε τόν πρώτο χρόνο λειτουργίας στα ΤΕΙ Κοζάνης θά υπάρχουν κάτι τέτοια γεγονότα, θά τσυριζετε εν τώ μεταξύ όλοι σας θά συρικνωνεται ο φοιτητικός κόσμος ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ και ξαναμανα θα τσυριζετε ότι έμειναν ανοικιαστες οι γκαρσονιέρες σας τα μαγαΖΑ σας και ξαναμανα τα ίδια… ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΣΟΥΡΔΟΠΟΝΤΙΟΧΩΡΙΑΤΟΥΛΙΑ.

    • Άρτι αφιχθείσα από Λονδίνο η βαρωνη αποκαλεί σουρδο..κλπ τον κόσμο της Κοζάνης, εσείς για να χουμε καλό ρώτημα από που καταγεσθε; πως κι αφήσατε το μπακιγχαμ και τις Βερσαλίες κι αναλωνεστε με τα τοπικά νέα.

  • Κάτοικος Κοζάνης για 30 χρόνια και βάλε.

    Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.
    Καπέλωμα από την Κοζάνη γίνεται και όχι μόνο στην Πτολεμαϊδα. Το αίσθημα του καπελώματος το έχουν και στην Καστοριά και στη Φλώρινα και στα Γρεβενά. Απλά οι Πτολεμαδιώτες το καταλαβαίνουν πιο πολύ γιατί είναι στον ίδιο νομό και το δείχνουν. Είναι φωνακλάδες…

  • Συγχαρητήρια σε ολους όσους συνέβαλλαν για την ολοκλήρωση αυτού του έργου!!!! Υπέροχο το αποτέλεσμα! Τυχεροί/ρες οι φοιτητές/τριες που θα το χαρούν! Εύχομαι να το εκτιμήσουν κ να σεβαστούν ανάλογα τον χώρο..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.