Σχόλιο νεαρού αναγνώστη, στο kozan.gr, με αποδέκτη το Δήμαρχο Κοζάνης: “Η ανάπλαση της πλατείας στις οδούς Παύλου Χαρίση και Μαλούτα ήταν σημαντικότερη από το να προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε την νεολαία να κάνει κάτι και στην πόλη μας”

17 Ιανουαρίου 2022
06:10
Είμαι 23 χρόνων γέννημα θρέμμα αυτής της πόλης… Επανηλλημενα έχουν γίνει προτάσεις στον δήμαρχο για έναν εξωτερικό δημόσιο χώρο όπου θα μπορεί να πηγαίνει η νεολαία για να κάνει τα extreme sports που αγαπάει, όπως skateboard, BMX, rollers και οτιδήποτε άλλο. Στην εφηβεία μου μας ζήτησε να μαζέψουμε υπογραφές και πως αν φτάσουν κάνω από 100 θα το λάβει υπόψιν. Φαντάζομαι η ανάπλαση της πλατείας ήταν σημαντικότερη από το να προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε την νεολαία να κάνει κάτι και στην πόλη μας. Υπάρχουν τέτοιες εγκαταστάσεις ή χώροι όπως αυτές που ανέφερα σε χωριά 150 μονίμων κατοίκων και εδώ είναι σαν να προσπαθούμε να ωθησουμε τον κόσμο να φύγει. Όποιος δεν θέλει να φύγει από τα 15 του τουλάχιστον.

13 σχόλια

  • Καλό είναι νεαρέ να δεις τους νεολαιουσου που στον πεζόδρομο καμπαναριό δημαρχείο οι περηφανηνεολαια αυτό αρέσκεται συνεχώς να τα γεμίζει με μπογιές βρωμοσυνθηματα, έχουν αλλεργία με τα καθαρά παγκάκια!!!

    • Άσε ρε τρόμπα. Που ούτε έξω δεν κλάνεις για να μην μολυνθεί το περιβάλλον.

      Όσο για το παλικάρι, πολύ καλά έκανε που δημοσιοποίησε το θέμα. Μακάρι να μαζευτούν όχι 100 αλλά 1000 υπογραφές. Πολύ φοβάμαι παιδί μου ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν θα κάνει τίποτα όμως

    • Αυτό λέει το παιδί για να μην γίνονται αυτά που λέτε και δεν σας αρέσουν να γίνει ένας χώρος και γι αυτούς. Το κακό της πρότασης δεν βρίσκω πιο είναι και του επιτίθεστε.

  • Η ΠΟΛΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΒΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ skateboard, BMX, rollers ΚΛΠ

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ! ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΙΚΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΗΧΟΜΟΝΩΜΕΝΟ ΝΑ ΤΖΑΜΑΡΟΥΝ , ΜΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ!

    ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΤΩΡΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΛΟΥΤΑ. Ε ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ

  • Σε όλες τις πόλεις που έχουν δήμαρχο, υπάρχουν και εγκαταστάσεις για τη νεολαία. Ποιος σας είπε πως η Κοζάνη έχει δήμαρχο εδώ και 20 χρόνια; Από το ξεκίνημα της 3ης θητείας Κουκουλόπουλου, τότε που παράτησε την Κοζάνη για χάρη της Αθήνας, η Κοζάνη δεν έχει δήμαρχο και επί 20 χρόνια ρημάζει.

  • Δεν κατάλαβα γιατί πάντα να φταίει ο δήμαρχος; Γιατί να φταει ο δήμαρχος που στα χωριά είναι τα παγκάκια και οι κούνιες και τα χόρτα σε άθλια κατάσταση. Πρόεδρο δεν έχουν τα χωριά; Έχουν.
    Έτσι και στην πόλη εδώ στην Κοζάνη, πρόεδρο δεν έχει; Που είναι η κοινότητα που είναι; Είναι και νέα άτομα. Αυτοί δεν έχουν άποψη; Που εξαφανίστηκαν; Όταν ζητούσαν ψήφους καλά ήταν; Η τώρα τρέχουν για να βγάλουν τον πρόεδρο τους βουλευτή; Ένα κοινοτικό κατάστημα δεν έκαναν; Δεν πρότειναν; Να μαζευόμαστε. Να υπάρχει ένας χώρος. Πάνε και αυτοί.να περάσουν Οι επόμενοι.

  • Το ότι έγινε μια όμορφη ανάπλαση στην Π. Χαρίση δε σημαίνει ότι στέρησε άλλους. Το καθένα έχει τη θέση του. Θα μπορούσε στο Κουρί να γίνει ένας χώρος και για τα εξτριμ. Δείτε χώρους, προτείνετε και κυρίως μάθετε Ελληνικά ώστε να καταλαβαίνουμε τί γράφετε όταν γράφετε….

    • Περιμένεις κάνεις ο συγκεκριμένος δήμαρχος που μάλλον μπήκε για να μπορέσει να βγει στην σύνταξη να πράξει το οτιδήποτε;;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.