kozan.gr: Επιβεβαίωση του kozan.gr: “Πυρ ομαδόν” από το σύνολο των Δημάρχων στο Δήμαρχο Κοζάνης Λ. Μαλούτα για την “περίφημη” μελέτη για την ανάγκη δημιουργίας νοσοκομείου στην Κοζάνη – Μοναδικός υποστηρικτής του Δημάρχου Κοζάνης, το μέλος του Δ.Σ. της ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας Κ. Μιχαηλίδης – “Φάουλ” το χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Γ. Δασταμάνης, λέγοντας ότι η εν λόγω μελέτη υποβαθμίζει τα υπόλοιπα νοσοκομεία – Αποφασίστηκε να σταλεί έγγραφο της ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας στο Υπουργείο Υγείας το οποίο θα τονίζει ότι η ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας είναι θετική στη δημιουργία ενός Τριτοβάθμιου νοσοκομείου (το οποίο θα μπορούσε να είναι κι από τα υφιστάμενα) χωρίς να υποβαθμίζεται κανένα από τα υπόλοιπα νοσοκομεία (Βίντεο)

17 Ιανουαρίου 2022
13:28

 

“Πυρ ομαδόν” από το σύνολο των Δημάρχων στο Δήμαρχο Κοζάνης Λ. Μαλούτα για την “περίφημη” μελέτη για την ανάγκη δημιουργίας νοσοκομείου στην Κοζάνη. Μοναδικός υποστηρικτής του, το μέλος του Δ.Σ. της ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας Κ. Μιχαηλίδης – “Φάουλ” το χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Γ. Δασταμάνης, λέγοντας ότι η εν λόγω μελέτη υποβαθμίζει τα υπόλοιπα νοσοκομεία. Αποφασίστηκε να σταλεί έγγραφο της ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας στο Υπουργείο Υγείας το οποίο θα τονίζει ότι η ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας είναι θετική στη δημιουργία ενός Τριτοβάθμιου νοσοκομείου (το οποίο θα μπορούσε να είναι κι από τα υφιστάμενα) χωρίς να υποβαθμίζεται κανένα από τα υπόλοιπα νοσοκομεία. Ενδεικτικά το kozan.gr σας παρουσιάζει κάποιες από τις τοποθετήσεις των Δημάρχων στη σημερινή συνεδρίαση της ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας:

13 σχόλια

  • Είπαμε η ίδρυση πανεπιστημιακής σχολής ιατρικής στο Μποδοσάκειο είναι ή λύση ΏΣΤΕ να έχουν όλα τα νοσοκομεία πανεπιστημιακούς γιατρούς.

  • Ο δήμαρχος Κοζάνης ΔΕΝ ζητάει να υποβαθμιστούν τα υπόλοιπα νοσοκομεία ,ΔΕΝ ζητάει καινούριο νοσοκομείο, παρά ζητάει νέο κτίριο του ήδη υπάρχοντος ,του Μαμάτσειου, πού αασφυκτιά χωροταξικά μέσα στην πόλη.Προς τί λοιπόν αυτός ο πόλεμος για την κτιριακή απόσυρση του γερασμένου κτιρίου και την δημιουργία ενός νέου κτιρίου?Ειναι μια πρακτική που συνηθίζεται και σε άλλές χώρες ,με την αξιοποίηση στην συνέχεια του υπάρχοντος για άλλες χρήσεις και εκμετάλλευση.

  • Αντικοζανιτες και αντικοζανιτισσες

    Η Κοζάνη χρειάζεται νέο νοσοκομείο. Αν αυτό σας ενοχλεί πρόβλημά σας. Δεν θα αφήσουμε την ΠΕΔ να αποφασίζει για το μέλλον μιας πόλης. Τώρα αν ένα τριτοβαθμιο αρμόζει στην μεγαλύτερη πόλη, κάντε αυτό που πρέπει (sic) για να αναπαραχθείτε και να γίνετε πολυπλυθεστεροι

    Μπράβο Λαζο

    • Μη στήνετε κόντρα και αντιπαλότητα μεταξύ των κατοίκων της δυτικής Μακεδονίας. Η λογική απλή αν κάνουν όλοι οι δήμοι μελέτες για κάτι που είναι αναρμόδιοι τότε τι θα γίνει; Η περιφέρεια πρέπει να πάρει θέση.

  • Τόσα χρόνια τι έκαναν στην Κοζάνη όλοι αυτοί που έβγαιναν, Δήμαρχοι, Βουλευτές,ο Περιφερειάρχης,είχαν την δυνατότητα να κάνουν ένα μεγάλο περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο,θα μπορούσε να τους βοηθήσει και η ΔΕΗ τόσα χρόνια πήγαν χαμένα κρίμα για τον τόπο μας και για την Δυτική Μακεδονία.

  • Ρε παιδιά σήμερα υπογράφτηκε η σύμβαση επέκτασης του Μαμάτσειου και από αύριο αρχίζουν να το κτίζουν, πότε στην Κοζάνη θυμήθηκαν ότι θέλουν καινούργιο νοσοκομείο, θα τρελαθούμε κι όλας;

  • Ας προσφύγουν οι κάτοικοι λόγω υπέρβασης όρων δόμησης για να σταματήσουν τα μπαλώματα επέκτασης του νοσοκομείου .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.