Ευχαριστήριο του Δήμου Βελβεντού σε όλους τους φορείς που συνέβαλαν στην ολοκλήρωση της αερομεταφοράς των κατοίκων του Καταφυγίου

18 Ιανουαρίου 2022
13:47

 

 Με την ολοκλήρωση της αερομεταφοράς των κατοίκων του Καταφυγίου για λόγους ασφάλειας, ευχαριστίες οφείλουμε εκ μέρους του Δήμου στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και στον Περιφερειάρχη κ. Γ. Κασαπίδη, στον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας κ. Θωμά Μάνο και στην Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης κ. Κατερίνα Δαδαμόγια, στον Διευθυντή Πολιτικής Προστασίας Π.Δ.Μ. κ Πρόδρομο Ασλανίδη, στις Τεχνικές Υπηρεσίες της Π.Ε. Κοζάνης και στον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλη Παπαγεωργίου. Επίσης στους πιλότους του ΕΣΚΕΔΙΚ για την οργάνωση της πτήσης, στους αιρετούς και τους εργαζόμενους του Δήμου και στους υλοτόμους του Δασικού Συνεταιρισμού Αγίας Κυριακής-Παλαιογρατσάνου που συμμετέχουν όλες αυτές τις μέρες στις επιχειρήσεις.

                                Εκφράζουμε την συμπάθειά μας σ’ όλους όσοι επλήγησαν από τον ΔΙΟΜΗΔΗ.

                                Το έργο του καθαρισμού του δρόμου προς Καταφύγι συνεχίζεται εντατικά από την ΠΕ Κοζάνης και τους υλοτόμους. Με την ίδια ένταση εργάζεται και συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάσταση της βλάβης του ηλεκτρικού δικτύου και του ηλεκτροφωτισμού του Καταφυγίου.

7 σχόλια

  • H ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΡΠΙΣΤΡΙΟΦΟΡΟ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ.ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ( ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑΣ) ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΟΝΙ;ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ;ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΠΕΡΙΦ.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.

  • Αν το συγκεκριμένο γεγονος γινοτανε επι δημου σερβιων βελβεντου ο μανωλακης θα τα εριχνε στο δημο στο δημαρχο και στους σερβιωτες. Απο κοντα και η λαλουσαΜΚΟ…τωρα απλα χιονιζει
    Σας μαθαμε, γιαυτο δεν παταει κανεις στο βελβεντο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.