Συνελήφθησαν τρία άτομα στην πόλη της Καστοριάς για κλοπή χάλκινων καλωδίων

18 Ιανουαρίου 2022
14:49

 

Συνελήφθησαν χθες (17-01-2022) τις μεσημβρινές ώρες στην Καστοριά, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 21, 26 και 36 ετών για κλοπή.

Συγκεκριμένα, κατόπιν έρευνας των προαναφερόμενων αστυνομικών, διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω μετέφεραν στο χώρο φόρτωσης Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας του 36χρονου, στο οποίο επέβαιναν και οι -3- ημεδαποί:

  • -10- τεμάχια μονωμένου χάλκινου καλωδίου,
  • -4- τεμάχια γυμνού χάλκινου καλωδίου,
  • -24- μεταλλικά ελάσματα σύνδεσης καλωδίων και
  • τρία (3) χάλκινα πηνία

την κατοχή των οποίων αδυνατούσαν να δικαιολογήσουν, ενώ η συνολική αξία των αντικειμένων είναι περίπου -7.430- ευρώ.

Συνεχιζόμενης της έρευνας, στο προαναφερόμενο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο βρέθηκαν επιπλέον ένα (1) οικοδομικό ψαλίδι κοπής μετάλλων και ένα (1) σιδηροπρίονο, τα οποία χρησιμοποίησαν οι ανωτέρω κατά την τέλεση της κλοπής.

Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω ανευρεθέντα αντικείμενα και το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ως μέσο τέλεσης της κλοπής.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, ενώ από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς συνεχίζονται οι έρευνες, για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.