kozan.gr: O Aντιπεριφερειάρχης Υγείας Γ. Μαργαρίτης θεωρεί ότι όλες αυτές οι φωνές, όπως Μαλούτας – Σημανδράκος, που ζητούν νέο νοσοκομείο στην Κοζάνη, έχει να κάνει με τ’ ότι το είχαν υποσχεθεί προεκλογικά κι έπρεπε απλά να το ξαναπούν (Βίντεο)

18 Ιανουαρίου 2022
17:02

 

O Aντιπεριφερειάρχης Υγείας Γ. Μαργαρίτης θεωρεί ότι όλες αυτές οι φωνές, όπως Μαλούτας – Σημανδράκος, που ζητούν νέο νοσοκομείο στην Κοζάνη, έχει να κάνει με τ’ ότι το είχαν υποσχεθεί προεκλογικά κι έπρεπε απλά να το ξαναπούν.  Δείτε τι είπε στο δελτίο ειδήσεων του West:

 

14 σχόλια

  • Μπραβο!!! κ.Μαργαριτη.Εβαλες τα πραγματα στη θεση τους.Αυτοι επειδη το θεμα ειναι “πιασιαρικο” και για να εχουν να λενε κατι ξανα στο λαο αρχισαν για νεο νοσοκομειο, ενω γνωριζουν πως ουτε στη σκεψη κυβερνησης και αντιπολιτευσης δεν υπαρχει κι αυτο γιατι η Δ.Μακεδονια διαθετει κτιρια.Τωρα που ενημερωσατε υπευθυνα το λαο μπορει να δουμε προταση και μελετη για διεθνες αεροδρομιο.Και μια προταση: ως Π.Σ.Δ.Μ. αυξηστε σε ικανοποιητικο ποσο το επιδομα των επικουρικων ιατρων και θα δειτε οτι θα υπαρξουν υποψηφιοι για καλυψη των αζητητων θεσεων.

    • ΟΧΙ.ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΦΤΑΝΕΙ.ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.ΕΣΤΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ 1000 ΚΛΙΝΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ 5 ***** ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ.ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ.ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΠΩΣ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΕ 16 ΧΡΟΝΟ;ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΥΠΗΡΧΕ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ;

  • Προεκλογικά Παιχνιδάκια του Σημανδράκου…απο λογια χορτάσαμε Βαγγέλη..ασε μας κάνε τον Αντιδήμαρχο εκει που είσαι και μην ασχολείσαι με την Υγεία.

  • Η Κοζάνη έχει το νοσοκομείο που της αξίζει !! Ούτε ΜΕΘ με τις μισές ειδικότητες να εξυπηρετούν τον κόσμο . ένα μεγάλο κέντρο υγείας είναι και τίποτε άλλο . Όσο ψηφίζεται όλοι σας με γνώμονα το κόμμα ή τα φιλαράκια σας τότε μια χαρά νοσοκομείο έχετε ……… Κοζάνη τέλος …

  • Ούτε ένα γιατρός δεν έρχεται για το κτίριο. Αντιθέτως όλοι οι γιατροί θέλουν να έρθουν σε στελεχωμένες μονάδες. Φτιάξε πρώτα γιατρούς και κλινικές λοιπόν, και μετά ζήτα και κτίριο…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.