kozan.gr: Υπεγράφη, το πρωί της Τετάρτης 19/1, η σύμβαση για την “Ανέγερση του Μουσείου Κρόκου” (Bίντεο & Φωτογραφίες)

19 Ιανουαρίου 2022
09:53

 

Υπεγράφη, το πρωί της Τετάρτης 19/1, λίγο μετά τις 09.30 π.μ., στις εγκαταστάσεις του Aναγκαστικού Συνεταιρισμού Κρόκου Κοζάνης,  η σύμβαση μεταξύ, του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και της ανάδοχης κατασκευαστικής εταιρείας, του έργου που αφορά την “Ανέγερση του Μουσείου Κρόκου”. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα το μουσείο θα είναι έτοιμο σε δύο χρόνια.

 

12 σχόλια

  • Γιώργο άξιος…συνέχισε έτσι…οργασμός εντάξεων και έργων…για αυτούς που θα με χαρακτηρίσουν πάλι ως αυλικό , βολεμένο κτλ να μιλήσουν με στοιχεία για το πόσα έργα ενέταξε η προηγούμενη αρχή και να κάνουν σύγκριση γιατί το να κάνεις κακόβουλη κριτική χωρίς στοιχεία είναι πολύ εύκολο…..Κασαπιδης 50% και στις επόμενες εκλογές

    • ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΥΛΙΚΕ.ΛΕΦΤΑ ΠΑΤΑΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ.ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΟΥΤΕ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ ΓΙΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ.ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΔΥΤ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 1950-1970 ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΚΑΠΝΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ

  • Εχει λεει νερα γυρω γυρω. Για να κανουν πατιναζ το χειμωνα οταν παγωνουν ή θα αρχισουν παλι να εκτρεφουν πεστροφες? (οι παλιοι ισως θυμουνται τις περιφημες δεξαμενες στο απεναντι εστιατοριο…πριν 30 ποσα χρονια)

  • Είχαμε το Σοκουτη να πέτα τα χρήματα των πολιτών για συναιτερισμους τώρα ο Κασαπιδης. Και ο Αγγελής πανταχού.

  • Αφήστε τα μουσεία και κάντε καμία επένδυση με φυστικοδεντρα να μην τα τελειώνει ο Δήμαρχος. Δώστε φυστίκια στο λαό!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.