Δράση καθαρισμού του ευρύτερου χώρου του ΟΣΕ Κοζάνης, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου

19 Ιανουαρίου 2022
14:02

Δράση καθαρισμού του ευρύτερου χώρου του ΟΣΕ Κοζάνης, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου

17 σχόλια

    • Τι σχόλιο είναι αυτό ρε? Εσύ ξέχασα θα εβγαζες φώτο και θα το στελνες στο κοζαν δεν πειραζ σπιτ καναπέ και γαλάζια ελευθερία

    • Διορθώνω.
      Οι όποτε θυμούνται που μένουν κοντά στα τρένα. Λες και η Κοζάνη δεν έχει άλλες περιοχές.

  • Καλή η πρωτοβουλία μπράβο τους.

    Όμως, όμως, όμως, όλοι οι δρόμοι έξω από τις πόλεις και τα χωριά είναι γεμάτοι σκουπίδια που πετούν από το παράθυρο του αυτοκινήτου οι σύγχρονοι “έλληνες¨. Αυτά τα σκουπίδια ποια είναι η αρμόδια υπηρεσία για να τα μαζεύει;

    Ο Δήμος, η Περιφέρεια, κάποιος άλλη; Ας μας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει.

  • Αντί να συμμετέχετε,αντί να πείτε ένα μπράβο στα παιδιά για την πρωτοβουλία τους,”χρωματίζετε” με σχόλια προσδίδοντας πολιτική αντιπαράθεση.Έλεος!

  • Μπράβο. Δικαίωμα να μιλάει έχει αυτός που δεν πετάει σκουπίδια και έχει μαζέψει έστω και μια φορά τα σκουπίδια άλλων. Μπράβο οποίος και αν το διοργανώνει

  • Στον κασλά να πάτε και εκεί που στεγάζονταν η ρομά δεν Καθάρισαν καλά μόνο φωτογραφίες και χαμόγελα έβγαλαν και έφυγαν.

  • Θα έπρεπε να είναι δράση του Δήμου, αλλά δεν πειράζει. Υπάρχει και ο εθελοντισμός. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να καθαριστεί ειδικά ο χώρος στα δέντρα, γιατί με τόσα σκουπίδια είναι πολύ επικίνδυνος. Μακάρι να έχει συμμετοχή. Αν έχει επιτυχία, ίσως ακολουθήσουν και άλλες περιοχές. Ας γίνουμε όλοι μας λίγο καλύτεροι αυτή την χρονιά. Βάλτε και εσείς στοίχημα με τον εαυτό σας. Να ασχολούμαστε με τους άλλους και να επικρίνουμε τα πάντα δεν βγάζει πουθενά.

    • Καημό το έχω μια φορά να δω όλο το δημοτικό συμβούλιο να μαζεύει σκουπίδια και ιδικά τον μαλούτα με τους δύο συνεργάτες τον ΑΠΕ

  • Ευγε στα παιδια.Οι υπολοιποι αποδωστε τους μοναχα τα ευσημα χωρις να συμμετεχετε φυσικα ενεργα σε καθε παρομοια ενεργεια. Αχρηστε Ελληνα

  • Καλές οι δράσεις, καλός ο εθελοντισμός αλλά το κράτος που βρίσκεται, υπάρχει; Πληρώνουμε σε φόρους τα μαλλιοκέφαλά μας και δεν έχουμε ακόμα τα στοιχειώδη, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ.

    Υπάρχει υπηρεσία που να μαζεύει τα σκουπίδια έξω από τις πόλεις και τα χωριά, πέστε μου, υπάρχει;

    Δέστε τί γίνεται στις διασταυρώσεις των δρόμων και κυρίως εκεί όπου υπάρχουν φανάρια, σκέτη χαβούζα, σαν να είναι σκουπιδότοπος.

  • Τόσα ακούμε κάθε μέρα στην τηλεόραση για το πλαστικό και το αλουμίνιο που δεν διασπώνται και εμείς ακόμα ανοίγουμε το παράθυρο και πετάμε έξω το πλαστικό μπουκάλι του νερού. Είμαστε αξιολύπητοι, χρειαζόμαστε ως λαός ψυχιατρική έρευνα, δεν εξηγείται αλλιώς.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.