Γ. Βασιλειάδης: “Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται από το απόγευμα της Παρασκευής και κυρίως από το Σάββατο – Πολύ πιθανό τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά από Δευτέρα με τις ελάχιστες τιμές θερμοκρασίας να πέφτουν κάτω από τους -12C”

19 Ιανουαρίου 2022
23:42
Κανένα σχόλιο
Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται από το απόγευμα της Παρασκευής και κυρίως από το Σάββατο. Ολικος παγετός διαρκείας και λίγα χιόνια την Παρασκευή. Δώστε προσοχή σε ζωικό κεφάλαιο, αδέσποτα, οικόσιτα ζώα αλλά και βρύσες. Αναλυτικά η εξέλιξη του καιρού μέσα από το σημερινό δελτίο καιρού της τηλεόρασης του Flash.
ΥΓ Πολύ πιθανό τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά από Δευτέρα με τις ελάχιστες τιμές θερμοκρασίας να πέφτουν κάτω από τους -12C και η αίσθηση του κρύου να είναι αρκετά χαμηλότερη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.