Eυχαριστήριο μήνυμα προς το Μάματσειο νοσοκομείο Κοζάνης από συμπολίτισσά μας: “Ευχαριστώ από καρδιάς όσους βρίσκονταν δίπλα μου, τόσο στην αίθουσα τοκετού, όσο και αργότερα στην ανάρρωσή μου, δουλεύοντας πέραν του ωραρίου τους και κάτω από δύσκολες συνθήκες”

20 Ιανουαρίου 2022
12:59

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να εκφράσω δημόσια την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες μου στο Ιατρικό, Νοσηλευτικό, Παραϊατρικό και Βοηθητικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ» .

Ειδικότερα , θέλω να ευχαριστήσω το γυναικολόγο κο Κουτσογεωργόπουλο για την άμεση αντιμετώπιση του πρόωρου τοκετού μου και την επιτυχή έκβασή του. Παράλληλα, ευχαριστώ από καρδιάς τις μαίες του νοσοκομείου και συγκεκριμένα τις κυρίες Πόπη Πιτσάκη και Γεωργία Τζιφρή που βρίσκονταν δίπλα μου, τόσο στην αίθουσα τοκετού, όσο και αργότερα στην ανάρρωσή μου, δουλεύοντας πέραν του ωραρίου τους και κάτω από δύσκολες συνθήκες .

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γιατρούς του παιδιατρικού τμήματος που, από την πρώτη στιγμή καλούμενοι να αντιμετωπίσουν ένα πρόωρο βρέφος χωρίς τις κατάλληλες προϋποθέσεις και συνθήκες, ανταποκρίθηκαν άριστα. Πιο συγκεκριμένα την κα Κούγια και τον κο Χασάπη, ο οποίος συνόδευσε το βρέφος σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, καθώς και το πλήρωμα του ασθενοφόρου για την ανθρώπινη αντιμετώπισή τους.

Η ύπαρξη και η λειτουργία του Νοσοκομείου Κοζάνης οφείλεται στο ανθρώπινο δυναμικό που, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες και με τρομερές ελλείψεις , συνεχίζει να καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για την σωστή λειτουργία και την εξυπηρέτηση των ασθενών.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Δ.Β.

Ένα σχόλιο

  • Θερμά συγχαρητήρια.Μπραβο.Αυτο είναι το πραγματικό πρόσωπο της κοινωνίας και όχι το νέο ψηφιακό που δυστυχώς καλύπτει την πραγματικότητα γιατί πουλάει πιο εύκολα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.