Κραυγή απόγνωσης από τους αρτοποιούς της Πτολεμαίδας – Τι αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους

20 Ιανουαρίου 2022
14:13

Κραυγή απόγνωσης από τους αρτοποιούς της Πτολεμαίδας – Τι αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

 

 

Πηγή δημοσιογράφος Μ. Κεσκελίδου

15 σχόλια

    • Δεν είναι όλοι οι φούρνοι το ίδιο ρε παιδιά.
      Βλέπετε τους 5-10 που πάνε τρένο κ από πίσω 30-40 δουλεύουν για το μεροκάματο.

    • Στη Γερμανία μάλλον ζεις εσύ , η νομίζεις ότι έχουμε ακόμα παλιό ΠΑΣΟΚ ορθόδοξο και ρέει άφθονο το χρήμα.

  • Ανέβασαν το ψωμί 30% και περιμένουν να τους λυπηθούμε; Το πολύσπορο που είχε 1 ευρώ πήγε 1,5 και το συμεικτο από 1 ευρώ πήγε 1,30… με τέτοιες τιμές είναι φυσικό να αγοράζουμε ψωμί από το σούπερ μάρκετ ή να ζυμώνουμε. Ας το ξανασκεφτούν και ας αναπροσαρμόσουν τις τιμές…

    • Ναι ξύπνησαν μια μέρα και είπαν θα ανεβάσουμε τις τιμές να εκδικηθούμε τον κάθε Ptolis αχαχαχαχ ότι να ναι.
      Τα παράπονα σου στον Κούλη και τον μπουμπουκο , με αυτά τα υπέροχα έξυπνα μέτρα που επιβάλλουν
      Και έχουν πάει τις τιμές στο θεό στα πάντα.

  • Ναι, ψωμί δεν θα έχουμε, αλλά θα έχουν οι Γερμανοί φωτοβολταϊκά στα χωράφια μας. Θα τρώμε καθρεφτάκια! Θυμάστε που ο Μητσοτάκης το 2020 είπε στη Μπιλντ πως απ’ την απολιγνιτοποίηση θα ωφεληθούν και Γερμανικές εταιρείες, ενώ οι κάτοικοι να βρουν κάτι άλλο να κάνουν; Τι δεν καταλάβατε απ’ τη συνέντευξη;

  • Σε 2 χρόνια ο Μητσοτάκης ο δικό σας άνθρωπος σας γύρισε πίσω στο 2010 εποχή μνημονίων και φτώχιας..δεν θέλατε Τσίπρα που σιγά σιγά έβγαζε το φίδι από την τρύπα αλλά θέλατε σε μια νυχτα να σας κάνει πλούσιους …Ε λοιπόν Μητσοτάκη δώσε και άλλο χωρίς έλεος..και στις επόμενες εκλογές ξέρετε εσείς χρυσόψαρα

      • Εισαι καφετζου η εχεις την 6η αισθηση που σπανιζει σε μας και βλεπεις με μια μηχανη του χρονου τι θα γινοταν αν ειχαμε τσιπρα σημερα? Για πες μας και τα νουμερα του τζοκερ μεγαλε γκουρου να κονομησουμε αμα ειναι , γιατι με τον γιο του αποστατη που μας φορτωσατε με αυτα τα αφηγηματα τα υποθετικα τυπου ”τι θα γινοταν αν…” εδω και 2,5 χρονια λεμε το ψωμι ψωμακι
        και καθε μερα κανουμε τον σταυρο μας που ειμαστε ακομα ζωντανοι!

  • Δυστυχώς δεν υπάρχει κλάδος που να μην πλήττεται τα τελευταία 2χρονια.Για πολλούς λόγους , πρώτες ύλες ενέργεια κυβερνητικές αποφάσεις κ.λ.π. Εδώ κολλάει όμως : τι ψηφίσατε….???? Ένα είναι σίγουρο ,οι περισσότεροι ΔΥΣΤΥΧΏΣ παλεύουν για ενα μεροκάματο.

  • Το καρβελακι των 350 γραμμαρίων από 0.80€ πήγε στα 1.30€ και γκρινιάζουν κιόλας;Με αλεύρι εισαγωγής από Βουλγαρία κ τρίτες χώρες.Αν νομίζουν ότι δεν βγαίνει ας τα κλείσουν.

    • Είναι ότι θα πατάξει την αισχροκέρδεια και την αύξηση των προϊόντων ο μπουμπουκος και ο κλόουν ? που το παίζει πρωθυπουργός.

  • Σε λίγο δεν θα πασχουμε από ΚΟΡΩΝΟΙΟΙΟ αλλά από ΑΦΡΑΓΚΟΙΟ Καλή δύναμη σε όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις Υ.Γ(θα καεί ο αχυρωνας αλλά μαζί με τα ποντίκια)!!!!!

  • οποιος δε μπορει ας το κλεισει. θα μεινει και περισσοτερος κοσμος για τους υπολοιπους.

    αυτος δεν ειναι ο κανονας της αγορας; σε ελευθερη αγορα δε ζουμε;

    Τι, οχι;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.