A. Koσματόπουλος, στο kozan.gr, με αφορμή τα τελευταία γεγονότα και τον αποκλεισμό, λόγω κακοκαιρίας, του Καταφυγίου: “Ήταν προφητικά τα λόγια μου ότι ο Μπιτζινίσιος δεν θα τελειώσει ποτέ. Αντί να γίνεται λαϊκό προσκύνημα στο Καταφύγι σήμερα καταντήσαμε να χρησιμοποιούμε ελικόπτερα για να απεγκλωβίσουμε τους κατοίκους – Είχαμε έτοιμη μελέτη (χορηγία από ιδιώτη), για το σύντομο δρόμο, μέσω του Αγ. Γεωργίου, με μήκος λιγότερο από 12χλμ. αλλά κάποιοι ανεύθυνοι έστειλαν το θέμα στα αζήτητα ” (Βίντεο)

21 Ιανουαρίου 2022
08:36

Στο kozan.gr μίλησε, αποκλειστικά, ο πρώην Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού, Α. Κοσματόπουλος, ο οποίος με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα και τον αποκλεισμό, λόγω κακοκαιρίας, του Καταφυγίου και τον απεγκλωβισμό, τεσσάρων κατοίκων, με ελικόπτερο, ανέφερε, μεταξύ άλλων: “Ήταν προφητικά τα λόγια μου ότι ο Μπιτζινίσιος δεν θα τελειώσει ποτέ. Αντί να γίνεται λαϊκό προσκύνημα στο Καταφύγι σήμερα καταντήσαμε να χρησιμοποιούμε ελικόπτερα για να απεγκλωβίσουμε τους κατοίκους – Είχαμε έτοιμη μελέτη (χορηγία από ιδιώτη), για το σύντομο δρόμο, μέσω του Αγ. Γεωργίου, με μήκος λιγότερο από 12χλμ. αλλά κάποιοι ανεύθυνοι έστειλαν το θέμα στα αζήτητα”.

10 σχόλια

  • ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ.ΚΑΚΩΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝΕ ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ.

  • Η περίπτωση Καταφυγίου είναι το αποτέλεσμα της επιμονής και του εγωκεντρισμού κάποιου να παραμένει αιωνόβιος δήμαρχος καταστρέφοντας με τις εμμονές του το μέλλον του τόπου!

  • Μακαρι τις ιδεες σου και τα σχεδια σου για την περιοχη να μπορουσαν και οι σημερινοι
    αυτοδιοικητικοι να τα πρασεγγισουν τουλαχιστο κατα το 1/10.Κριμα που δεν εισαι εσυ σημερα στο τιμονι.Ο τοπος μονο χασιμο εχει.

  • ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΔΑΔΕΛΦΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΕΜΜΟΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΙΔΕΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΩΡΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΤΑΛΥΜΜΑΤΑ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΘΑ ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

    • Πέντε χρόνια τι έκανε ο κύριος Κοσματόπουλος; Ας έκαμνε και κάτι. Έκοβε βόλτες στο ξενοδχείο στο Καταφυγι. Που είναι το έργο του;

  • Ο κ. Καρυπίδης και ο κ. Πλακεντάς… περιμένουμε να πάρουν θέση, για τα λεγόμενα και τις έμμεσες κατηγορίες στα πρόσωπά τους, από τον κ. Θ. Κοσμοτόπουλο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.