Η ΑΥΓΗ συνεχίζει, προχωράει μπροστά (του Ρούλη Κοκελίδη)

21 Ιανουαρίου 2022
13:15

 

Η ιστορική εφημερίδα μετά από 70 χρόνια σημαντικής πολιτικής παρουσίας για σωστή, σοβαρή, υπεύθυνη ενημέρωση- έκλεισε μόνο από την δικτατορία των συνταγματαρχών -μετά την απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΊΖΑ Π Σ ξεπερνάει τα προβλήματά της και θα μείνει ενεργετική, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, στον αγώνα της ενημέρωσης για την δημοκρατική εξέλιξη της κοινωνίας. Σε μια περίοδο που στην χώρα μας είναι ιδιαίτερα αναγκαία η πολιτική αλλαγή για να προστατευθεί η κοινωνία μας, η ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ, τα σωστά μέσα ενημέρωσης έχουν καθοριστικό ρόλο για τις εξελίξεις, τη περίοδο μάλιστα πού τα συστημικά διαπλεκόμενα ΜΜΕ με τις διάφορες λίστες Πέτσα στηρίζουν φανατικά με αναξιόπιστο τρόπο την καταστροφική πολιτική Μητσοτάκη!!! Στην κατεύθυνση αυτή προωθούν συγκεκριμένες επιλογές της εξουσίας και τής ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ για πολιτική εξόντωση των δημοσιογράφων Κώστα Βαξεβάνη και Γιάννας Παπαδάτου , οι οποίοι τεκμηρίωσαν τα μεγάλα σκάνδαλα NOVARTIS ΚΑΙ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΤ.Είναι η διαδικασία αυτή μια κραυγαλέα περίπτωση δίωξης του τύπου, κατάχρησης εξουσίας .Σκοπός τους είναι με την κατάχρηση εξουσίας και με αντιδημοκρατικές, αντισυνταγματικες πρακτικές να κουκουλώσουν τα μεγάλα σκάνδαλο τους.Ήδη στην Ευρώπη δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα, υπάρχουν και πολλές κριτικές από Ευρωπαϊκές Οργανώσεις προς την πολιτική της Ν.Δ. Αντίδραση σοβαρή προς την Κυβέρνηση έχει εκφράσει επανειλημμένα και ο ευρωβουλευτής τής ΝΔ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΤΣΟΣ.Η φίμωση και η υποβάθμιση τύπου τα τελευτα’ια χρόνια στην Ελλάδα καταγράφεται σε πρόσφατη μελέτη και από το πανεπιστήμιο τής ΟΞΦΟΡΔΗΣ , η οποία αναφέρει ότι η χώρα μας βρίσκεται στην 21η θέση ,όσον αφορά την εμπιστοσύνη στα μέσα ενημέρωσης, ανάμεσα στις χώρες της ΕΥΡΏΠΗΣ!!! Αυτές οι άθλιες επιλογές της Κυβέρνησης με ενορχηστρωτή το Μέγαρο Μαξίμου στόχο έχουν να κάνουν το μαύρο άσπρο ,για να ξεπεράσουν τα καταστροφικά αποτελέσματα τους. Πέρα από τα μεγάλα προβλήματα τής πανδημίας και της υγείας το σοβαρό θέμα της κοινωνίας, των εργαζομένων είναι η ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ του λαού. Το κύμα ανατιμήσεων, η έξαρση του πληθωρισμού η ακρίβεια γενικότερα ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ 13,7 % ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ !!!

Ο κατήφορος της δεξιάς είναι πλέον επικίνδυνος. Επιβάλλεται πολιτική και κοινωνική αλλαγή για την σωτηρία της κοινωνίας, των εργαζομένων, της νεολαίας, σημειωτέον είμαστε η πρώτη χώρα της Ε.Ε στην ανεργία νεολαίας. Ο έγκυρος, υπεύθυνος τύπος γενικότερα τα μέσα ενημέρωσης για ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ , έχουν καθοριστικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις , στον αγώνα για δημοκρατικές, προοδευτικές αριστερές ιδέες, για προβληματισμούς και για ελπίδες για καλύτερη, ποιοτική ζωή. Η ΑΥΓΗ μπορεί και πρέπει να συμβάλλει στην κατεύθυνση αυτή με την συμπαράσταση όλων μας!!!

8 σχόλια

  • Έχει δύσει εδώ και καιρό, οικονομικά και αξιοπιστικα!!!!! Ούτε τα εναπομένοντα μέλη της ζαιοπαρεας δεν την,,,,,,!

  • Κ.Κοκελιδη,μπορει καποια/ος να συμφωνει γενικα μ` αυτα που επισημαινεις, ομως γιατι δεν προχωρας και παραπερα με προτασεις που θα λυσουν τα προβληματα;π.χ:στην ακριβεια, τι προτεινεις;στην απολιγνιτοποιηση,τι προτεινεις;κλπ.

  • Ακόμα να μάθεις να γράφεις. Που μπαίνουν οι τελείες, το κόμμα κλπ. Για την Αυγή αναφέρεσαι σε πέντε σειρές. Στις υπόλοιπες κάνεις πολιτική τοποθέτηση και επίθεση στην ΝΔ. Ρούλη δυσκόλεψαν τα πράγματα. Το ΠΑΣΟΚ που εγκατέλειψες, έρχεται με φόρα για να σας στείλει εκεί που πρέπει. Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και στο ποσοστό που σας αντιπροσωπεύει. 3%. Γεια σου Ρούλη τεμέτερον με την Αυγή σου και με την πρώην συντρόφισσά σου την Ραχήλ. Ααα καιμε το Πάνο ντε.

  • Ρούλη εάν προσπαθήσεις να ακτινογραφήσεις τα σχόλια είναι 1-2 της ΝΔ και 0,5 πρικόχολοι του Κιναλ. Παρόλα αυτά ο Συριζα δεν προχωρά μπροστά όπως θα έπρεπε γιατί τα στελέχη σας φεύγουν.. Να το δείτε γιατί το παιχνίδι χάνεται μία φορά, δεν έχει δεύτερη..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.