kozan.gr: Κοινωνικά (κηδείες): Κοζάνη: Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 65 ετών, ο Μηχανολόγος Μηχανικός Βασίλειος Δεμερτζίδης

22 Ιανουαρίου 2022
09:27

 

Έφυγε από τη ζωή, ξημερώματα Σαββάτου 22/1, σε ηλικία 65 ετών, ο Μηχανολόγος Μηχανικός, Βασίλειος Δεμερτζίδης, κάτοικος Κοζάνης. Ιδρυτής της  ΕΒΙΤΕΜ Α.Ε. κατόρθωσε να έχει μια πετυχημένη δυναμική παρουσία στον κλάδο κατασκευής των Βιομηχανικών, Ενεργειακών και Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων. Μετά από σαράντα χρόνια συνεργασίας με την Δ.Ε.Η. η εταιρεία του καθιερώθηκε μεταξύ των καλύτερων εταιρειών για εξειδικευμένες μηχανολογικές κατασκευές σε Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις και ιδιαίτερα στους Ατμοηλεκτρικούς Σταθμούς και τα Λιγνιτωρυχεία. Να θυμίσουμε ότι στην ΕΒΙΤΕΜ ΑΤΕΒΕ ανατέθηκε η «στατική αποκατάσταση μεταλλικού φέροντος οργανισμού Κολυμβητηρίου Κοζάνης». Η κηδεία του θα γίνει, την Κυριακή 23/1, στα Σιδερά Κοζάνης, απ΄’ όπου και καταγόταν.

kozan.gr

15 σχόλια

  • Έφυγε από κοντά μας ένας πολύ αξιοπρεπής και αξιόλογος άνθρωπος .Καλό ταξίδι φίλε Βασίλη
    Συλλυπητήρια στην οικογένειά του
    Καλό παράδεισο

  • Δημιουργικός,εφυης απίστευτα εργατικος
    και πολύ καλός εργοδότης
    Καλό Παράδεισο φίλε μου
    Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην Λατρεμένη σου οικογενεισ

  • Παιδικέ Μου Φίλε .. Ο Πόνος ειναι Μεγάλος..δεν υπάρχουν λόγια ..Ελαμψες με τις κοινωνικές και πολιτικές ανυσηχίες σου ελαμψες με την Επιστημονική κατάρτιση και εφαρμοζμένη επιτυχία σου …ησουν απο τους αριστους συμμαθητές μου .. μου σταθηκες σαν Φιλος και Αδερφός Ειχα την Χαρά να τα πουμε πολύ πρόσφατα στην Γιορτή σου …Η Δημιουργία τις Οικογένεια σου αξιοζήλευτη.. Καλή Αντάμωση στην Αιωνιότητα … Καλή Ανάσταση Αδερφέ !!!

  • Καλό παράδεισο Βασίλη ήσουν ένας πολύ άξιος εργοδότης επιχειρηματίας άνθρωπος , προσφέρες πολλά στην βιομηχανική περιοχή η θλίψη είναι μεγάλη

  • Ο Βασιλης Δεμερτζιδης,ενας εξαιρετος ανθρωπος και οικογενειαρχης,γιος του Παπαλευτερη απο τα Σιδερα,πηρε νωρις το δρομο για το μεγαλο ταξιδι της ζωης του.Συλληπητηρια στη Μαρια,στα παιδια του και στα αδερφια του.Καλο παραδεισο Βασιλη.

  • Αν επρόκειτο να χαρακτηρίσω με μία λέξη τον Βασίλη Δεμερτζίδη, ο ξαφνικός και πρόωρος θάνατος του οποίου μας πόνεσε όλους τους Σιδεριώτες, η λέξη αυτή θα ήταν “δίκαιος”. Άκουσα σε συζήτηση για τη δεινή θέση των εργαζομένων σε εργολάβους της Δ.Ε.Η. από Κοζανίτη πολιτικό μηχανικό: “Μόνο ο Δεμερτζίδης πληρώνει κανονικά τους εργαζομένους του”. Πλήρωνε όλες τις αμοιβές, αλλά και τις υπερωρίες τους κανονικά και στην ώρα τους. Δεν στερούσε ούτε δραχμή από κανένα εργαζόμενο. Ήταν άνθρωπος με αρχοντική νοοτροπία. Έχουμε στερεά την ελπίδα ότι θα βρει δικαίωση ενώπιον του Δικαιοκρίτου. Καλό παράδεισο, Βασίλη μας. Γιώργος Τσακαλίδης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.