Σταγόνα Ελπίδας: “Συνεχίζουμε την εθελοντική αιμοδοσία στην ιδιαίτερα φιλόξενη κοινότητα Χαραυγής” (Φωτογραφίες)

23 Ιανουαρίου 2022
13:35

Συνεχίζουμε την εθελοντική αιμοδοσία στην ιδιαίτερα φιλόξενη κοινότητα Χαραυγής, με τους εθελοντές Αιμοδότες να δίνουν το παρών για όσους έχουν ανάγκη από αίμα. Σήμερα έδωσαν αίμα 5 νέοι,για πρώτη φορά, έδωσαν και δείγμα μυελού οστών. Το μήνυμα που θέλουν να περάσουν τα παιδιά είναι αυτό της αλληλεγγύης σε κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη.

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο Χατζαβερίδη Γιώργο για την οργάνωση της εθελοντικής αιμοδοσίας, όλους τους εθελοντές Αιμοδότες, όλους τους Νέους που έδωσαν αίμα για πρώτη φορά, και ευχαριστούμε για άλλη μια φορά το τμήμα αιμοδοσίας Μαμάτσιου νοσοκομείου Κοζάνης και όλους τους νέους εθελοντές δότες μυελού οστών για την εγγραφή τους.

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.