kozan.gr: O Iατρικός Σύλλογος Κοζάνης προτείνει τη διενέργεια μια ημερίδας για τον Υγειονομικό Χάρτη στην Δ. Μακεδονία, υπό τη σκέπη της Περιφέρειας και σε συνεργασία με όλους τους δήμους (Βίντεο)

24 Ιανουαρίου 2022
13:32

 

O Iατρικός Σύλλογος Κοζάνης προτείνει τη διενέργεια μια ημερίδας για τον Υγειονομικό Χάρτη στην Δ. Μακεδονία, υπό τη σκέπη της Περιφέρειας και σε συνεργασία με όλους τους δήμους. Αυτό ανέφερε ο Πρόεδρος του συλλόγου Χ. Τσεβεκίδης, στο πλαίσιο της διαδικτυακής συνέντευξης τύπου για τα τεκταινόμενα στο χώρο της υγείας στην περιοχή μας, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 24/1.

5 σχόλια

  • ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ Η ΗΜΕΡΙΔΑ : ΕΚΤΙΜΩ ΤΙΠΟΤΑ . ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ :
    ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΤΟΛΕΙΜΑΙΔΑΣ : ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ , ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ . ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

    ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ : ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

    Κα ΤΕΛΕΟΡΙΔΟΥ ( ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΦΩΝΕΣ) : ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

    ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ : ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ . ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ . ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.

    ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ : ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΒΡΕΣΤΕ ΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ.

    ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ :
    ΜΗΝ ΠΟΛΥΣΥΖΗΤΑΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ .
    ΧΡΕΙΑΖΟΜΕΣΤΕ ΟΝΤΩΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ.

  • Μπράβο τους. Είναι οι μόνοι που έμπρακτα βοηθουν. Οταν δεν μπορουν να συνενοηθουν οι πολιτικοί και οι υπηρεσιακοί μεταξύ τους τουλάχιστον ο σύλλογος αναλαμβανει να γεφυρώσει το κενό.

  • Οι Δήμαρχοι, οι Βουλευτες και ο Περιφερειαρχης θα κατσουν να ακουσουν σαν καλα παιδια τι θα τους πει ο Σουλιωτης, ο Κυριόπουλος και ο Υφαντόπουλος (για οποιον δεν ξέρει αυτοί είναι οι ειδικοί στην χώρα πάνω στα συστηματα υγειας). Και όσο θα μιλάνε οι ειδικοί δεν θα βγάλουνε κιχ οι συγκεκριμένοι. Κιχ όμως. Έτσι στήνονται οι υγειονομικοι χαρτες στις πολιτισμενες χωρες

  • Να το λέτε καθαρά ότι θέλετε νέο Νοσοκομείο στην Κοζάνη για να δημιουργηθουν νέες θέσεις εργασίας που θα αφαιρεθούν από τις άλλες πόλεις της Περιφέρειας.
    Το όφελος να είναι για την Αρεια Φυλή της Κοζάνης.

  • Ο τοπικισμός της Κοζάνης είναι σε υψηλό επίπεδο.
    Πρέπει να το καταλάβουν έγκαιρα οι άλλες πόλεις της Περιφέρειας για να μοιράζονται οι πόροι και όχι να μαζεύονται όλοι για την πόλη της Κοζάνης όπως Φοιτητοκοσμος που προσδίδει τεράστιο σταθερό εισόδημα σε κάθε οικογένεια της Κοζάνης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.