Διαμαρτυρία, μέσω του kozan.gr, από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Πολυμύλου, για τη λειτουργία των σχολείων στις 10 το πρωί

24 Ιανουαρίου 2022
14:45

 

Ο πρόεδρος, το τοπικό συμβούλιο και οι γονείς των παιδιών του Πολυμύλου που στέλνουν τα παιδιά τους στο δημοτικό Αγ. Δημητρίου και το γυμνάσιο Καπνοχωρίου δεν συμφωνούν με την απόφαση του Δήμου να πάνε τα παιδιά σχολείο ακόμη και στις 10:00πμ. Στα ορεινά χωριά, όπως είναι ο Πολύμυλος, η θερμοκρασία ακόμη και στις 9:30πμ βρισκόταν στους -10 βαθμούς κελσίου. Πώς είναι δυνατόν τα παιδιά να πηγαίνουν με τέτοια θερμοκρασία στα διπλανά χωριά για μάθημα και μάλιστα να πρέπει να έχουν και ανοιχτά παράθυρα στις αίθουσες εν μέσω πανδημίας; Παρακαλούμε πολύ να βρεθεί μια πιο βιώσιμη λύση για την αυριανή ημέρα.

Με εκτίμηση, 

Αβραμίδης Σπυρίδων

10 σχόλια

  • Πες τα άνθρωπε μου γιατί αυτός που αποφασίζει από το ζεστό του γραφειάκι τα έχει χαμένα …Λίγη λογική δεν υπάρχει;

  • Έχετε δίκαιο σε αυτό που λέτε, αλλά μεσα στην πόλη της Κοζάνης οι συνθήκες ήταν μια χαρά. Γιατί να μην πηγαίνανε τα παιδιά σχολείο; Ίσως να κάνουν μια ρύθμιση να μην μετράνε οι απουσίες αν δεν στείλετε τα παιδιά στο σχολείο. Όσο για τα παράθυρα, να είμαστε ακριβείς. Τα παράθυρα δεν πρέπει να είναι ανοιχτά κατά τη διάρκεια όλης της διδακτικής ώρας, αλλά να ανοίγουν 5 λεπτά ανά 15-20 λεπτά για να ανανεώνεται ο αέρας. Η webex έχει πάει πολύ πισω τα παιδιά και κάποια που δεν μπορούν να μπουν, χάνουν μαθήματα, γιατί οι εκπαιδευτικοί προχωρούν κανονικά την ύλη. Αν είναι να κλείσουν τα σχολεία, να κλείσουν δίκαια για όλα τα παιδιά. Ας χάσουν και 2-3 μέρες μάθημα, δε χάθηκε ο κόσμος. Κι εμείς δεν πηγαίναμε σχολείο με τα χιόνια.

  • Απαράδεκτη η κατάσταση στην περιοχή μας- με τα παράθυρα ορθάνοιχτα μάλιστα στην τάξη όλη την ώρα και με -12 βαθμούς έξω.

  • Η ΑΘΗΝΑ ΜΕ + 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΑ ΕΚΛΕΙΣΕ.ΕΜΕΙΣ;Η…..ΡΩΕΣ;ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ 10 ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ covid-19 ΘΑ ΤΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ ΚΑΙ ΓΡΙΠΗ.ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ Δ.Υ.ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.