Σχόλιο αναγνώστριας στο kozan.gr: “Η θερμοκρασία εντός σχολικής τάξης δημοτικού σχολείου του νόμου Κοζάνης στο δήμο Βοΐου, σήμερα Δευτέρα, στις 9:12π.μ.” (Φωτογραφία)

24 Ιανουαρίου 2022
15:42

Η θερμοκρασία εντός σχολικής τάξης δημοτικού σχολείου του νόμου Κοζανης στο δήμο Βοΐου. Η φωτογραφία τραβήχτηκε σήμερα 24/1/22 ώρα 9 και τέταρτο το πρωί. Την ώρα του σχολάσματος (1 και τέταρτο) η θερμοκρασία είχε ανεβεί στους 11 βαθμούς.

26 σχόλια

  • Ας φρόντιζε ο διευθυντής η καθαρίστρια ή κάποιος υπεύθυνος να το άναβε το καλοριφέρ στην ώρα του
    Σαββατοκύριακο κλειστό.. .λογικό είναι να είναι στο 9 Η θερμοκρασία!!!!.

  • Με αυτές τις συνθήκες τα σχολεία πρέπει να είναι κλειστά . Όσοι παίρνουν αποφάσεις πρέπει να πηγαίνουν στα σχολεία να βλέπουν τις συνθήκες και όχι από το ζεστό γραφείο τους .

  • Η θέρμανση είναι ανοιχτή όλη μέρα!Και τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας αυτές είναι οι θερμοκρασίες στις σχολικές αίθουσες! Λόγω των μέτρων κατά του COVID (ανοιχτά παράθυρα και πόρτες) είναι αδύνατο να ζεσταθούν οι χώροι!!!!

    • Συγγνώμη, αλλά στο σχολείο που εργάζομαι εγώ, μια χαρά ζέστη έχει. Προφανώς, δεν ανάβει η θέρμανση όσο πρέπει στο σχολείο σας.

    • Θα έπρεπε να γίνουν τροποποιήσεις στα παράθυρα ώστε να ανοίγει μόνο το πάνω μέρος τους ώστε να ανανεώνεται ο αέρας πάνω από το ύψος ενός ενήλικα. Έπρεπε με κουφωματαδες κ τζαμαδες να δοθούν λύσεις τροποιησης αερισμού κι όχι ν ανοίγουν ολόκληρα.

  • Κουρασατε φτάνει έχουμε κρύο να κλείσουν τα σχολεία έχουμε καύσωνα να κλείσουν τα σχολεία έχουμε κρούσματα να κλείσουν τα σχολεία εάν είναι έτσι να κλείσουμε για πάντα τα δημόσια σχολεία και όποιος μπορεί να στέλνει τα παιδιά του σε ιδιωτικά.

    • Σας συμβουλεύω να περάσετε από ένα σχολείο για να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι τις συνθήκες που επικρατούν στα σχολεία λόγω της πανδημίας και πολύ περισσότερο τώρα εξαιτίας των καιρικών συνθηκών.

      • Έχω δύο παιδιά σε σχολεία της Κοζάνης καμία φορά δεν μου παραπονεθηκαν για κρύο η για κρούσματα.Τώρα το απόγευμα τα περισσότερα παιδιά πηγαίνουν στα φροντιστήρια δεν άκουσα να λέτε για τα φροντιστήρια τίποτα. Εκεί είναι όλα τέλεια;

        • Εννοείται πως το ίδιο ισχύει και για όλες τις εξωσχολικές δραστηριότητες. Προσωπικά δεν τα ξεχωρίζω. Ωστόσο, για τις εξωσχολικές δραστηριότητες υπάρχει η δυνατότητα επιλογής. Ο κάθε γονιός μπορεί να αποφασίσει αν θα στείλει τα παιδιά του ή όχι τη συγκεκριμένη μέρα. Επιπλέον, στον ιδιωτικό τομέα, ο εκάστοτε υπεύθυνος μπορεί να προσαρμόσει το πρόγραμμα ανάλογα (π.χ να κάνει το μάθημα διαδικτυακά, να κάνει αναπλήρωση του μαθήματος κάποια άλλη μέρα κλπ.).Αυτό δεν είναι εφικτό για τα μαθήματα στο σχολείο.

    • Εσυ και οι ομοιδεαατες σου να δεις πως εχετε κουρασει
      που δεν βλεπετε τιποτα μπροστα σας και κατηγορειτε μονιμως τους αλλους που θελουν να προστατευσουν τα παιδια τους απ τις καιρικες συνθηκες η απ τα κρουσματα για να μην κλαινε μετα. Μιας και το κρατος οπως αποδειχτηκε ειναι ανικανο να κανει οτιδηποτε και να παρει τα καταλληλα εκεινα μετρα που θα διασφαλιζει την δημοσια υγεια των παιδιων.
      Αν εσενα δεν σου παραπονιουνται ποτε για τιποτα
      εμας μας παραπονιουνται τι να κανουμε τωρα δηλαδη? Εχουμε διαφορετικους χαρακτηρες.
      Εσυ στελνε τα με -13 και με ανοιχτα παραθυρα να κανουμε μαθημα μη τυχον και χασουν ουτε μερα μιας και αγαπατε τοοοοοοοοοσο πολυ την μορφωση , κι αν σου γυρισουν σπιτι με καμια γριπη η κανεναν κορωνα .. μετα μην κλαψουριζεις ναι? Αντε μπραβο!

  • Σε λύκειο της Κοζάνης τα καλοριφέρ δεν λειτουργούν και καθηγητής είπε στα παιδιά….. Να φέρουν εργαλεία από το σπίτι να κάνουν τα παιδιά εξαέρωση!!!! Τί λέμε τώρα!

  • Αυτοί που κουράστηκαν ας σκεφτούν ότι μιλάμε για ανήλικα παιδιά που κάνουν μάθημα με σκουφια και γάντια και δεν μπορούν να γράψουν από το κρυο!!Οταν ο νους του ανθρώπου το πρώτο που σκέφτεται είναι πως οι εκπαιδευτικοί γκρινιάζουν λόγω της δημοσιοϋπαλληλικής νοοτροπίας μάλλον αυτό αντικατοπτρίζει τη δικη τους νοοτροπία!

    • Στειλτα εσυ μορφωμενε με -13 με ανοιχτα παραθυρα
      να κανουν μαθημα , μιας και μου βγηκατε ολοι ξαφνικα τοσο πολυ της μορφωσης , περσι ομως που στα ειχαν τα σχολεια κλειστα 9 μηνες με την τηλεκπαιδευση κανατε μουγκα στη στρουγκα ε? Δεν λεγατε εκει τετοιες μπαρουφες. Τωρα για 1-2 μερες λογω του κρυου που ειναι κλειστα ξαφνικα σας πειραζει…. τετοια ανωμαλια.
      Γελαει ο κοσμος με το χαλι σας!

  • Δεν ξερω εαν το καταλαβαν αρκετοι, αλλα μιλαμε για “ΠΑΙΔΙΑ 6 ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ” και οχι για εναν δημοσιο υπαλληλο που καθεται στο γραφειο του. Ξανα λεω ΠΑΙΔΙΑ 6 ΕΤΩΝ σε θερμοκρασια 9 βαθμους! Τι θελετε να πειτε ακριβως; Οπως αναφερθηκε δεν ειναι θεμα θερμανσης ή αμελειας διευθυντη εννοειται, οι ανθρωποι μια χαρα κανουν την δουλεια τους και ακολουθουν πρωτοκολλα τα οποια λενε να ειναι ανοιχτα τα παραθυρα λογω covid! Προφανως το Αθηνοκεντρικο κρατος δεν ελαβε υποψην οτι στη Δυτικη Μακεδονια η εξωτερικη θερμοκρασια ειναι -10 βαθμους!

  • Όταν ανάβεις το καλοριφέρ μετά το Σαββατοκύριακο στις 6 το πρωί και περιμένεις σε 3 ώρες να φτάσει τους 20 βαθμούς, αυτά παθαίνεις. Να τα ανάβατε νωρίτερα τα καλοριφέρ.

    • Η κατασταση αυτη ειναι καθημερινο φαινομενο λογω των “ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ”. Σε παρα πολλα σχολεια του νομου. Εαν εισαι γονεας μαλλον θα επρεπε να το ξερεις.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.