kozan.gr: “Απασφάλισε” ο Φ. Κεχαγιάς: “Χθες στο Δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης οι μάσκες έπεσαν.Οι τρεις παρατάξεις Μαλουτας Μιχαηλίδη και Σημανδράκου πού μετέχουν στο Διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΚ Κοζάνης έφεραν δυσβάσταχτες αυξήσεις στο νερό. Ενώ είπαν ότι καταργούν το 80 % ψήφισαν αύξηση πολύ πιο πάνω από τό 80%”

25 Ιανουαρίου 2022
10:34

Χθες στο Δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης οι μάσκες έπεσαν.Οι τρεις παρατάξεις Μαλουτας Μιχαηλίδη και Σημανδράκου πού μετέχουν στο Διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΚ Κοζάνης έφεραν δυσβάσταχτες αυξήσεις στο νερό. Ενώ είπαν ότι καταργούν το 80 % ψήφισαν αύξηση πολύ πιο πάνω από τό 80%.Τα ελλείμματα της ΔΕΥΑΚ και Τηλεθέρμανσης θα τα πληρώσουν οι συνεπείς δημότες.Δεν δέχθηκαν τις προτάσεις μας που είναι

1) Μείωση του υπέρογκου μισθολόγιου των υπαλλήλων ΔΕΥΑΚ στα πλαίσια του Ενιαίου μισθολογίου

2) Είσπραξη των ανεισπρακτων οφειλών των 28εκατομυριων με ρύθμιση πολλών δόσεων

3) Τιμολογιση του 100%του νερού και όχι του 40% πού γίνεται τώρα.Να γίνει έλεγχος στις παροχές.

4)Να γίνει περιστολή δαπανών και συμμάζεμα των Οικονομικών της ΔΕΥΑΚ.

Κριμα γιατί πληρώνουμε ΠΑΝΆΚΡΙΒΑ ΤΟ ΝΕΡΌ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΆ ΤΈΛΗ.ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΈΧΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΈΡΟΓΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ. Άλλα έλεγαν προεκλογικά για το 80% ότι μόλις αναλάβουν θα το καταργήσουν. Η κοροϊδία σύννεφο.

 

13 σχόλια

  • Και να ηταν μονο αυτα τα προεκλογικα λογια και οι υποσχεσεις? Μπορει να μη τους νοιαζει γιατι η δουλεια τους εγινε και δε θα εκλεγουν ξανα Αλλα το μαυρισμα απο την κοινωνια για οσα εκαναν σιγουρα θα τους νοιαξει

  • Σπίτια τους πρέπει να τους στείλουμε όλους αυτούς που νομίζουν ότι μας δουλεύουν με τις αυξήσεις . Έλεος πια , τους ανεχόμαστε τόσα χρόνια!!!!

  • Θα συμφωνήσω μαζί σου Φώτη.. Μόνο εσύ και ο Χάρης ο κουζιακης μιλήσατε όπως έπρεπε.. Οι υπόλοιποι απλά ντροπή τους…

    • Ξύπνα κυρά λευτερια ο κουζιακης αποσπασμένος από την δευακ στο πανεπιστήμιο και πληρώνεται από την δευακ πόσο??2500 όσο για τον κεχαγια και το ενιαίο ας μας πει αν αυτός είναι στο ενιαίο χωρίς να δουλεύει και με δύο μισθούς τα 20 τελευταία Χρόνια

  • ΦΩΤΗ ΜΠΡΑΒΟ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΣΟ ΓΥΜΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΛΕΟΣ !!!!!!!

  • Εδώ τα Χριστούγεννα τους εργαζομένους της ΔΕΥΑΚ τους έδωσαν και από 600 ευρώ κουπόνια για να ψωνίζουν από τα κέρδη της επιχείρησης

    • Ναι θα μας σωσει όλους μας ο άνθρωπος που δεν δούλεψε πουθενά. Αυτός ο αρεστός σε όλους Φώτης όπως τον λέτε πρώτου 5 χρόνια ένα βράδυ με μείον 17 ήθελε να πλακώσει στο ξύλο δυο εργαζόμενους στην τηλεθέρμανση .Ήμουν παρόν στο περιστατικό . Αυτός είναι ο Φώτης μας….

  • Φωτη,βγαλτα ολα στη φορα.Εισαι ο μονος στον οποιο ελπιζει η κοινωνια, γιατι δε συμβιβαστηκες ποτε με συμφεροντα και καρεκλες και γιατι εισαι το παιδι του λαου, της διπλανης πορτας και το εισπρατεις παντου με το λαο να σε προσφωνει οπου και να βρεθεις με το μικρο σου ονομα:γεια σου Φωτη..Τους αλλους; αλλαζουν πεζοδρομιο και το αισθανονται.

  • Ο Δήμαρχος είπε ότι τις αυξήσεις των μισθών τις κέρδισαν στα δικαστήρια!!!το οργανόγραμμα να υπάρχει Γενικός Διευθυντής .Διευθυντής Προϊστάμενος,τομεάρχης,επιστάτης κ.λ.π.υα δικαστήρια το έκαναν μην υποτιμάς την νοημοσύνη μας…

  • Κεχαγιά μπράβο, να ξέρεις οτι με τα προτεινόμενα σου συμφωνεί το 95%.
    Επιτέλους κάποιοι να μην αισθάνονται άτρωτοι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.