Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει όλη μέρα κοσκινίζει (Για το νέο νοσοκομείο Κοζάνης – γράφει ο Κ. Ν. Καρακάσης)

26 Ιανουαρίου 2022
13:39


Άμεσος τρόπος για την καθυστέρηση ή και ματαίωση της δημιουργίας ενός νέου τριτοβάθμιου Νοσοκομείου εκτός της πόλης της Κοζάνης με πρόσβαση στον κόμβο Εγνατίας, είναι η πρόταση του Ιατρικού Συλλόγου μέσω του Αντιπροέδρου του, εκ Βαρικού Πτολεμαΐδος λειτουργικά, (συστάσεις κάνω), καθ’ όλα εξαιρέτου γιατρού, (για να μην ξεχνιόμαστε ή παρανοηθούμε), πως πρέπει να ξανατεθεί επί τάπητος πάλι, η επανεκτίμηση των δεδομένων μετά από σειρά νέων διαβουλεύσεων των ειδικών επιστημόνων για την δημιουργία των προϋποθέσεων καταρτίσεως καινούργιου υγειονομικού χάρτη κλπ κλπ κλπ.
Ούτως ώστε να ευλογήσουν πρώτα τα γένια τους λέω εγώ ο απλός πολίτης.Ξανακτυπάτε τα έρμα να μπουν στην προβάτα να τα ξαναρμέξουμε λεν αυτοί! Κύριοι συμπολίται και συμπολίτισες, για να πάει μπροστά μια κοινωνία πρέπει να κυβερνηθεί με την συμβολή των επαϊόντων. Και επαΐοντες δεν είναι οι εκπρόσωποι των επαγγελματικών τάξεων που φροντίζουν μόνο για την καλυτέρευση συνθηκών λειτουργίας του επαγγέλματός των.

Αυτοί λέγονται συντεχνίτες και η συντεχνία μπορεί να  επιβάλλει και κυρώσεις στα μέλη της αν δεν πάρουν την άδεια ακόμη και για να λειτουργήσουν κοινωνικά . (περίπτωση κ. Δερμιτζάκη) Επαΐοντες είναι αυτοί που σε τοπικό πρώτα επίπεδο διακυβερνητικό, κάνουν προτάσεις αποσκοπούσες στο κέρδος διαβιώσεως του κοινωνικού συνόλου. Και το κέρδος του κοινωνικού συνόλου του Δήμου Κοζάνης, του Δήμου Βοΐου, του Δήμου Σερβίων και όλων όσων συντάσσονται, είναι η δημιουργία του νέου Τριτοβάθμιου Νοσοκομείου στον κόμβο Εγνατίας.


Ευχαριστώ
Κ. Ν. Καρακάσης

12 σχόλια

  • ΜΗ ΒΑΥΚΑΛΙΖΟΜΑΣΤΕ ( ΔΗΛΑΔΗ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΜΑΣ ) :
    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
    ΞΕΦΥΓΕ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΕΡΙ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ ΚΛΠ
    Ο ΚΟΜΒΟΣ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΡΕΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ
    – ΓΡΕΒΕΝΑ , ΚΑΣΤΟΡΙΑ , ΗΜΑΘΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ ΕΦΘΑΣΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ
    ΑΡΜΟΔΙΟΙ , ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΠΡΟΚΕΙΜΟΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

  • Ε αφου το είπε ο Ειδικός Καρακάσης ας βάλουμε τις μπουλντόζες να ξεκινήσουν σκαψίματα στον κόμβο της Εγνατίας!!! Τί ζουμε ρε

  • Υπάρχει Περιφερειακό Νοσοκομείο και είναι το Μποδοσάκειο.
    Γιατί θέλετε να το κλείσετε και να το μεταφέρετε στην Κοζάνη.
    Από πηγάζει το ότι πρέπει να δημιουργείτε θέσεις εργασίας μόνο στην Κοζάνη εις βάρος των άλλων πόλεων.
    Πρέπει να υπάρχει κατανομή των πόρων σε όλες τις πόλεις της Περιφέρειας.

    • Έχετε μπερδέψει τα πράγματα . Κανείς δεν λέει να κλείσει ή να υποβαθμιστεί το Μποδοσάκειο.Γιατι σας ενοχλεί και βγάζετε τέτοιο μένος?Η Κοζάνη έχει νοσοκομείο. Μετεγκατάσταση ζητάει σε νέο κτίριο, γιατί το υπάρχον έχει κλείσει τον κύκλο του ηλικιακά και χωροταξικά.
      Και που θα το κάνει δεν αφορά κανέναν άλλον όμορο δήμο παρά τον ίδιο.

      • Τι είναι αυτά που λέτε. Τα χρήματα που μοιράζονται δεν είναι δικά σας. Είναι της όλης της Περιφέρειας και θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε εσείς για δικά σας έσοδα.

  • Κάθε οικογένεια της Κοζάνης παίρνει ένα πολύ σημαντικό ποσό από τους φοιτητές της Κοζάνης και προσπαθείτε να δημιουργήσετε και άλλο εισόδημα.

  • Και το κέρδος της πε Φλώρινας πε Καστοριάς και Δήμου Εορδαίας είναι η πτολεμαιδα. Δλδ οποίος την έχει πιο μεγάλη …. ; Δεν πάει όμως έτσι. Δεν μας λοιπόν υποδομές γιατροί μας λοιπόν. Ομόνοια χρειάζεται σε περιφερειακό επίπεδο κύριε μαλουτα

  • Πρέπει να σταματήσει αυτό το παραμύθι να συγκρίνουμε την Πρωτεύουσα της Περιφέρειας με οποιοδήποτε άλλη πόλη. Δείτε αν υπάρχει άλλη πρωτεύουσα Περιφέρειας που να μην έχει τριτοβάθμιο νοσοκομείο, πλην Κοζάνης, γιατί τάχα θέλουμε να κρατάμε ισορροπίες.
    Όλοι οι κάτοικοι της Δυτικής Μακεδονίας πρέπει να ζητήσουν τριτοβάθμιο νοσοκομείο και αυτό δεν μπορεί να είναι αλλού εκτός από την πρωτεύουσα (Λάρισα, Ιωάννινα,Λαμία, Τρίπολη…).
    Φτάνει με τις εξυπνάδες ότι όλα τα έχει η πρωτεύουσα και ποιος να τα έχει δηλ. και πρωτεύουσα είναι και πολύ μεγαλύτερη πόλη είναι (δες λίγο Καλαμάτα με Τρίπολη και φαντάσου με Μεγαλόπολη…τέτοιες είναι συγκρίσεις που κάνουν κάποιοι και απαιτούν η αντίστοιχη “Μεγαλόπολη” να έχει το Τριτοβάθμιο Νοσοκομείο..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.