Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης: Για τη λειτουργία της τηλεθέρμανσης τις ώρες της αυξημένης ζήτησης

26 Ιανουαρίου 2022
14:02

 

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης ενημερώνει τους καταναλωτές τηλεθέρμανσης ότι λόγω της ελλιπούς τροφοδοσίας του συστήματος με θερμική ενέργεια από τις Μονάδες του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου, αλλά και της αυξημένης ζήτησης εξαιτίας των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή, παρουσιάζονται δυσλειτουργίες με αποτέλεσμα να εμφανίζονται προβλήματα επαρκούς τροφοδοσίας σε ορισμένα σημεία του δικτύου.

Από την πλευρά της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. και των εργαζομένων της καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες ακόμα και με την συνεχή χρησιμοποίηση των εφεδρικών μας λεβητοστασίων που λειτουργούν με πετρέλαιο.

Κάτι τέτοιο όμως δεν είναι πάντα εφικτό, παρά τις συνεχείς και έντονες προσπάθειες καθ’ όλο το 24ωρο, και γι’ αυτό ζητούμε συγγνώμη αλλά και την κατανόηση των καταναλωτών για τα όποια προβλήματα δημιουργήθηκαν μέχρι τώρα ή όποια δημιουργηθούν τις επόμενες ώρες.

Από τη ΔΕΥΑΚ

33 σχόλια

  • Όχι συγνώμη, αλλά να στείλετε μειωμένους λογαριασμούς λόγω μη σωστής παροχής υπηρεσιών. Όπως εμείς είμαστε σωστοί στις υποχρεώσεις μας είστε και εσείς υποχρεωμένοι να μας παρέχετε αυτά που αναφέρονται στη σύμβαση. Πληρώνουμε και έχουμε ξεπαγιάσει στα βόρεια της πόλης.

  • Ειδική έκπτωση σε όσους είναι συνεπείς, και μάλιστα πληρώνουν άμεσα!!!! Αλλιώς θα καταφύγουμε στο ινστιτούτο κατανάλωτη!!!!

  • Μία συγγνώμη βρήκατε και λέτε και όλα εντάξει. Μία μέρα μέρα χωρίς προβληματα στο δίκτυο δεν υπήρξε. Αλλά την πληρωμή την θέλετε στην ώρα της και εξυπηρέτηση μηδέν. Μόνο δικαιολογίες.

  • Δεν υπάρχει κανενα προβλημα με την τροφοδοσια της τηλεθερμανσης κοζανης από τον ΑΗΣ. Υπαρχει προβλημα με την ΔΕΥΑ Κοζάνης. Οι καταναλωτές πληρώνουμε και απαιτούμε από την ΔΕΥΑ Κοζάνης να ανταποκριθεί. Με τις ανακοινώσεις νομίζετε ότι ξεπλένετε τις ευθυνες σας

    • Σε αυτό έχεις δίκιο , είναι οφθαλμοφανές εδώ και χρόνια ότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα πολύ κρύα , έχουν δώσει τηλεθέρμανση και στους στάβλους για να εξυπηρετήσουν τα ψηφαλακια επίσης το δίκτυο είναι αρκετά γερασμένο και οι εναλλάκτες περισσότερο οι οποίοι χρήζουν άμεσης αλλαγής αλλά φοβούνται να το πουν στους καταναλωτές γιατί θα τους πάρουν με τα πράσα σβαρνα , ας μας πουν επιτέλους ότι δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν την πόλη να δούμε τι θα κάνουμε , η Κοζάνη δεν είναι Αθήνα έδω κάνει -10 και η θέρμανση είναι απολύτως αναγκαία από το πρωί έχουν βάλει αυτόματο τηλεφωνητή και ρίχνουν το φταίξιμο στην ΔΕΗ και όλα καλά ….

  • Να έρθει το φυσικό αέριο. Θα πληρώνουμε κάτι παραπάνω αλλά θα ζεσταινοαστε. Φωνάζετε κιόλας… Ββρε να ξεκουμπιστει μια ώρα νωριτερα τι να την κάνουμε αν δεν λειτουργεί οπότε έχει κρυο. Αντε από δω επιτέλους. Και οι λογαριασμοί λογαριασμοί. Ντροπή σας “ΚΥΡΙΟΙ”

    • Καλά, εσύ τι θαρρείς, θα ξανασκαφτεί η πόλη για να κάνεις το κομμάτι σου;

      Το Φυσικό Αέριο θα τροφοδοτήσει τη ΔΕΥΑΚ και ήδη αυτό που γίνεται είναι η παραγωγή ζεστού νερού στις εγκαταστάσεις του ΑΗΣ Καρδιάς με φυσικό αέριο για Κοζάνη, Καϊλάρια και Αμύνταιο

      • Ισως απαλλαγούμε απο ,εστω και λίγο απο τους ΄΄ευργέτες΄΄ της τηλ/ωσης τα παιδιά που προσφέρουν πανάκριβα την παρουσία τους.

  • Η ΔΕΗ ανακοινωσε πριν από λίγες μέρες ότι μέχρι το 2023 κλείνουν οι μονάδες του αγιου δημητριου. Βλέπω οι φωστήρες της Τηλεθέρμανσης να βγάζουν του χρόνου τέτοιο καιρό πάλι ανακοινώσεις για ελλιπή τροφοδόσία από τον αησ. Κουμτελακια συμπολιτες και κουβερτα. Σχεδιασμός μηδεν

  • Να σταλούν μειωμένοι λογαριασμοί,εάν θέλουν να σέβονται τους καταναλωτές και όχι να ζητούν την κατανόηση τους.

  • Στην Φλώρινα ανακοινώθηκε δίκτυο φυσικού αερίου, χωρίς κανένα κόστος , ακόμη και για την σύνδεση με κάθε κατοικία που θα λειτουργήσει το 2023.
    Εδώ προβληματική τηλεθέρμανση, προβληματικό παλαιωμενο δίκτυο με συχνές βλάβες και διακοπές.
    Μήπως πρέπει να συζητήσουμε για νέο δίκτυο φυσικού αερίου και όχι για αυτό που έχει δρομολογηθεί για τις τρείς πολεις? Μήπως πρέπει να ακολουθήσουμε και να απαιτήσουμε το παράδειγμα της Φλώρινας?

  • (Από την πλευρά της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. και των εργαζομένων της καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες ακόμα και με την συνεχή χρησιμοποίηση των εφεδρικών μας λεβητοστασίων που λειτουργούν με πετρέλαιο.) Δηλαδή τι κάνετε ρε δουλευταράδες κουβαλάτε με τα μπετόνια πετρέλαιο για να τροφοδοτήσετε τους λέβητες; Κάθε ανακοίνωση που βγάζετε προκαλείτε, κάντε την δουλειά σας και βγάλτε τον σκασμό.

  • Η τηλεθέρμανση καίει 24 ωρες το 24ωρο και το σπίτι έχει κρύο. Εν έτη 2022 μαζεύεται η οικογένεια στο σαλόνι που ζεσταίνεται με κλιματιστικό.
    Να μειώσετε άμεσα την τιμή.
    Αρκετά μας γδάρατε.
    Μην αναφερθώ στην τιμή του νερού που το χρυσοπληρώνουμε λες και είναι χρυσός.
    Ντροπή πια.

  • Μα γιατί να μην ζητάνε αυξήσεις;;;; Αυτοί κάθονται στα γραφεία τους , μισθός παχηλος…ξέρει κανείς πόσο παίρνουν οι υπάλληλοι της Δ.Ε.Υ.Α.Κ;;; Όχι. Μόνο να στέλνουν υπέρογκους λογαριασμούς νερού και τηλεθέρμανσης.

  • Και για τα γυρω χωρια κουβεντα.εμεις ουτε τηλεθερμαση ουτε και φυσικο αεριο προβλεπετε.ας ενωθουμε ολοι μαζι μπας και προ γραματιστει να περασει και απο εδω το φυσ.αεριο.

  • 3 μέρες το λαμπάκι δεν έχει σβήσει και δεν μπορώ να πιάσω 18,5βαθμους και θέλετε και να πληρώσω στην ώρα μου;Δεν πιστεύω

  • Δηλαδή, εγώ αν έρθω και σας πω ότι:

    Λόγω της ανεργίας μου και με δεδομένη την χαμηλή ροή χρημάτων προς το ταμείο μου, καθώς και της αυξημένης ζήτησής τους κατά την χειμερινή περίοδο, είναι αδύνατο να πληρώσω τους λογαριασμούς σας!

    Θα την δεχτείτε την συγγνώμη μου;

    • Έχουν όλοι air condition? Είσαι σοβαρός? Και τι πετρέλαιο λες? Που θα καταργηθούν οι λέβητες σε λίγα χρόνια? Πας καλά?

  • Έχουν όλοι air condition? Είσαι σοβαρός? Και τι πετρέλαιο λες? Που θα καταργηθούν οι λέβητες σε λίγα χρόνια? Πας καλά?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.