kozan.gr: Kραυγή αγωνίας κι αγανάκτησης κατοίκου της Ομαλής Βοΐου στο kozan.gr: “Δε φτάνουν τα χρήματα για θέρμανση – Μας χορηγούσαν για καυσόξυλα 12 χωρικά. Τώρα τα μείωσαν στα 7 – Πρέπει να δει το θέμα η Αποκεντρωμένη” (Ηχητικό)

26 Ιανουαρίου 2022
14:31

 

Kραυγή αγωνίας κι αγανάκτησης κατοίκου της Ομαλής Βοΐου στο kozan.gr: “Δε φτάνουν τα χρήματα για θέρμανση. Μας χορηγούσαν για καυσόξυλα 12 χωρικά. Τώρα τα μείωσαν στα 7. Πρέπει να δει το θέμα η Αποκεντρωμένη”.

8 σχόλια

  • Κανονικά στους ορεινούς οικισμούς είναι 18 χωρικά.Η αποκεντρωμένη γιατί δεν μας λέει για ποιο λόγο δίνει μειωμένες ποσότητες ξύλων;τα ξύλα που κόβονται στα χωριά που πηγαίνουν;Στους εμπόρους ξυλείας;Ντροπή κ μόνο στους υπεύθυνους.

  • Οι αποδεδειγμένα μόνιμοι κάτοικοι,και το χειμώνα. στα χωριά τους να έχουν τη δυνατότητα να παίρνουν όσα χορικά ξέρουν ότι τους χρειάζονται να βγάλουν το χειμώνα,να μη υπάρχει περιορισμούς .Π

  • Που να καταλάβουν οι βολεμένοι της περιφέρειας τι σημαίνει να μην φτάνουν τα χρήματα για θέρμανση ή να σου κόβουν την ποσότητα της ξυλείας που είναι αναγκαία για να να ζεστάνεις το σπίτι σου όταν δεν αφήνουν την θαλπωρή των γραφείων τους.

  • Τρίβει τα χέρια του ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Μιχελάκης με τέτοια νέα!
    Σίγουρα θα τον επιβραβεύσουν στο ΣΥΡΙΖΑ για το έργο του. Το θέμα είναι για ποιο λόγο τον κρατάει ακόμη η ΝΔ!

  • Καν’ τε το όπως οι Αθηναίοι: πάρ’τε τα αλυσοπρίονα και κόψ’τε ό,τι βρείτε. Στο κάτω-κάτω στην Αθήνα μόνο κάτι ελιές και κάτι νερατζιές έχει στους δρόμους, ενώ εσείς θα βρείτε οξιές και βαλανιδιές. Κι ας έρθει η Αποκεντρωμένη να σας πάρει τα αλυσοπρίονα, αν ξέρει κατά πούθε πέφτει το Βόιο!

  • Στα Ναματα δυο χρόνια τώρα κόβουν ξύλα και λένε λάθος τα κόψαμε όποτε τα πέρνει εργολάβος και τα πουλάει κανονικά βγαίνουν 45 ευρώ το ένα χωρικό είστε για κλαματα εκεί στο Βοιο δήμαρχος αλαζόνας και ανύπαρκτος ελεος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.