Το μήνυμα του απερχόμενου Προέδρου της Βιβλιοθήκης Κοζάνης B. Παπαποστόλου: “Δε φταίει σε τίποτα κανένας Δήμαρχος. Μου μένει προφανώς μια μικρή πίκρα γιατί δεν είχα το χρόνο να ολοκληρώσω αυτά που είχα σχεδιάσει αλλά μέχρι εκεί”

26 Ιανουαρίου 2022
15:30
Η μεγαλύτερη τιμή, η μεγαλύτερη ευχαρίστηση για μένα, είναι η αγάπη και η εκτίμηση που μου έδειξαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της παρουσίας μου στη Βιβλιοθήκη, οι άνθρωποι χάρη στους οποίους “κινείται” αυτό το τεράστιο “όχημα” του τόπου μας. Οι υπάλληλοι αυτής. Δεν ξέρω αν πέτυχα ή δεν πέτυχα σαν πρόεδρος. Άλλοι ας το κρίνουν αυτό. Για ένα όμως είμαι βέβαιος. Ότι αφήνω πίσω μου μόνο αγαπημένους ΦΙΛΟΥΣ.
Υ.γ: Δε φταίει σε τίποτα κανένας Δήμαρχος. Η πολιτική είναι πολιτική. Κι αυτό εγώ το γνωρίζω πολύ καλά. Κανείς δε μου έκανε κλειστό συμβόλαιο εφ όρου ζωής να είμαι πρόεδρος. Οπότε, ευχαριστώ το Δήμαρχο για την τιμή που έκανε να μου αναθέσει τη προεδρία αυτού του τεράστιου οχήματος, ευχαριστώ τον Κυριάκο για την εκτίμηση των οποίων ικανοτήτων μου, ευχαριστώ όλα τα στελέχη του Δήμου Κοζάνης με πρώτο το Γενικό γραμματέα και τον Διευθυντή προσωπικού για τη βοήθεια τους, ευχαριστώ όλους τους επικεφαλής των παρατάξεων για τη στήριξη τους στο πρόσωπο μου και ιδιαίτερα ευχαριστώ όλους τους απλούς πολίτες που χωρίς να με γνωρίζουν καν μου μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια και μου εξέφραζαν την στήριξη τους.
Μου μένει προφανώς μια μικρή πίκρα γιατί δεν είχα το χρόνο να ολοκληρώσω αυτά που είχα σχεδιάσει, αλλά μέχρι εκεί…
Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη της Κοζάνης είναι το μεγαλύτερο brand name που έχουμε. Το ξαναλέω για χιλιοστή φορά.
Ας την αγαπήσουμε, ας την προστατεύσουμε,
ας την απογειώσουμε. Επιβάλλεται.
Υ.γ: Μέσα από την καρδιά μου, εύχομαι στο Δήμαρχο, το διοικητικό συμβούλιο, τους υπαλλήλους και όλους τους συνεργάτες της Βιβλιοθήκης, να κατορθώσουν να πετύχουν αυτά που ΟΛΟΙ μας θέλουμε.
Άν και όποτε με χρειαστούν θα είμαι απλός βοηθός τους. Το τηλέφωνο μου είναι γνωστό.
Για όλα τα λάθη που σίγουρα έκανα, ζητώ ταπεινά συγνώμη.
Βασίλης Παπαποστόλου
Φίλος της Βιβλιοθήκης

26 σχόλια

  • Μπραβο σας κυριε Παπαποστολου.Ενας ανθρωπος με ηθικη και αξιοπρεπεια!Τετοιοι ανθρωποι αξιζουν πολλα.Αν ειχατε καποια πικρια την κρατησατε για εσας και δεν την προβαλατε με χολη και υβρεις,οπως μερικοι οταν χανουν μια θεση.Προσπαθησατε για το καλυτερο ισως το καταλαβουν καποιοι αργοτερα.Και παλι συγχαρητηρια για το ηθος σας και την ανθρωπια σας!!

  • Καντους και εικονισμα στο σπιτι σου. σαν στημενη λεμονοκουπα σε κανανε πριν μια μερα δεν ηξερες τιποτα ουτε ο αρχηγος σου ετσι λεει ο ιδιος που δεν τον πιστευει κανεις και καθεσαι και τους χαριζεσαι πρσγματικα λυπαμαι

  • Συγκινηθήκαμε, κρίμα που θα χάσεις τους αγαπημένους σου φίλους. Τίποτα ουσιαστικό δεν έκανες και να έμενες πάλι το ίδιο. Για να σε δούμε τι θα κάνεις σαν φίλος της βιβλιοθήκης..

  • Σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια πρόεδρε. Και σε 22 μήνες εύχομαι να είσαι πάλι πρόεδρος χωρίς κανένας να σε εμποδίζει να κάνεις αυτό που ξεκίνησες.

  • Βασιλη εισαι γιγαντας σε φαγανε τα μικροπολιτικα παιχνιδια σιγουρα δεν φταει ο μαλουτας καποιος αλλος φταει ομως το ξερεις καλα εσυ…

  • Ανακατεύτηκες εκεί που δεν έπρεπε. Εμπιστεύτηκες αυτή που δεν έπρεπε. Αφού τους τα ετοίμασες σε διώξανε. Τώρα η κυρία θα σε καλεί για να παρακολουθείς…

  • Τα θερμότερα συγχαρητήρια μας. Πήγες να κάνεις κάτι το διαφορετικό και δε σε άφησαν. Το μέλλον είναι κοντά φίλε.

  • Οι επαγγελματίες φαίνονται στα δύσκολα. Οι μέτριοι στα εύκολα. Κι εσύ αγαπητέ πρόεδρε φάνηκες επαγγελματίας. Και όπως σε ξέρουν όλοι ευγενικός και κύριος πάντα, Ένα μεγάλο μπράβο

  • ΌΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ. ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

  • Μετά το μηδενικό έργο (δεν θεωρούνται ως έργο οι υπηρεσιακές εγασίες) ήρθε η ώρα για τα ευχαριστώ. Βασίλη μου έκανες απολογισμό με υπηρεσιακά θέματα όταν ο Δημόπουλος έκανε προγραμματικές συμβάσεις με Εθνική Βιβλιοθήκη, Ίδρυμα Γκαίτε κλπ.. και όσοι γράφετε αυτά τα ωραία και πιασιάρικα ρίξτε μία ματιά στον απολογισμό του Δημόπουλου για να καταλάβετε πως είναι να “έχεις έργο”.

    • Όντως.Δεν ξέρω τι έκανε ο κ. Πρόεδρος στη βιβλιοθήκη αλλά το γαρ πολύ της δημοσίευσης των πεπραγμένων της βιβλιοθήκης τρεις την ώρα, φέρει…

    • Τι έκανε ο Δημόπουλος ; Που είναι όλα αυτά ; Πότε έγιναν; Έλα. Και το δούλεμα έχει ώτα όρια του. Πέντε χρόνια και ήταν εκεί ο Δημόπουλος. Τι έκανε ; Θεωρίες μόνο. Μπράβο Βασίλη. Άεργος και θεωρητικός δεν ήσουν ποτέ. Χάρη τούς έκανες που ήσουν προέδρος. Συγχαρητήρια και πάλι

  • Βασίλη,μόνο συγχαρητήρια σου αξίζουν για το έργο σου και τίποτε άλλο.Η ξαφνική αντικατάσταση σου, δείχνει φόβο και δειλία!Άνθρωποι με ήθος και αξίες, δεν χάνονται! Πικρία άφησες, σε αυτούς που παρακαλούσαν, να μην τα καταφέρεις!

  • Όταν κάποιος απομακρύνετε εν μέσω της θητείας του Δήμου απέτυχε. Ο πρώην πρόεδρος είχε μόνο αρνητικά ρεκόρ και έκανε κατά κανόνα επιφανειακές δημόσιες σχέσεις και συνεργασίες. Η αποτυχία οφείλετε στην άγνοια του για τα ΝΠΔΔ και παρωχημένες απόψεις για τον Δημόσιο τομεα ενώ το μέτρο σύγκρισης με τον προκάτοχο της θέσης δεν υπάρχει.

    • Δίκιο έχετε. Η βιβλιοθήκη θεωρήθηκε επιχείρηση που χρειαζόταν μάνατζερ και δωστου οι δημοσιεύσεις και δωστου οι δήθεν αυτόκριτικές και θέλει ο ναρκισσισμος να κρυφτει…

  • ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ. ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ. ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΑΝ Ο ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ.

  • Μακάρι όλοι να είχαν τέτοια συμπεριφορά και να κάνανε τέτοιες δηλώσεις. Αυτό δείχνει ήθος και χαράζει τον δρόμο και τον τρόπο που αν ακολουθήσουν οι νέοι τότε η πολιτικοί και η πολιτική στον τόπο μας και στην χώρα μας επιτέλους θα αλλάξουν. ΜΠΡΑΒΟ !!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.