kozan.gr: Α. Δερμιτζάκης για Δήμαρχο Κοζάνης Λ. Μαλούτα: “Ας μας πληροφορήσει, σαν μέλος του Δ.Σ του Μαμάτσειου Νοσοκομείου ( σύμφωνα με την ρήτρα του δωροδότου για την συμμετοχή του εκάστοτε Δήμάρχου Κοζάνης) πόσες φορές παρέστη στις συγκλήσεις του οργάνου, για να έχει άποψη ή ενημέρωση για τις προθέσεις και ενέργειες της Διοίκησης του Νοσοκομείου”

26 Ιανουαρίου 2022
18:26

Με αφορμή σημερινή συνέντευξη του Δημάρχου Κοζάνης, Λ. Μαλούτα στον τηλεοπτικό σταθμό του FLASH, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Α. Δερμιτζάκης σχολιάζει: “Όταν δεν έχεις γνώση δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη” Πλάτων 2400 π.χ.. Ο Δημαρχεύων ας μας πληροφορήσει, σαν μέλος του Δ.Σ του Μαμάτσειου Νοσοκομείου ( σύμφωνα με την ρήτρα του δωροδότου για την συμμετοχή του εκάστοτε Δήμάρχου Κοζάνης) πόσες φορές παρέστη στις συγκλήσεις του οργάνου, για να έχει άποψη ή ενημέρωση για τις προθέσεις και ενέργειες της Διοίκησης του Νοσοκομείου(ελλείψεις ιατρό νοσηλευτικού προσωπικού-εξοπλισμού – επεκτάσεων) και γενικότερα των αναγκών του Ιδρύματος;

ΟΥΔΕΠΟΤΕ!! Εκτος και αν δεν είχε προσωπική γνώση και ενημέρωση ούτε από τον προβλεπόμενο αντικαταστάτη του! Αντί αυτού ανέθεσε σε μια “νεότευκτη εταιρεία” να προβεί σε μελέτη σκοπιμότητας για την δημιουργία Νέου Νοσοκομείου (αμοιβή 25.000€). Η απάντηση της “εταιρείας” στην ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν (υπάρχουν τα ηχητικά αρχεία) καθόσον για μια τόσο “σοβαρή μελέτη” απαξίωσαν το Σώμα σε προσωπική παρουσία τους, ότι “εμείς κληθήκαμε όχι για νέο Νοσοκομείο αλλά για μια αποτύπωση της υπάρχουσας Υγκης Νοσοκομειακής κατάστασης της ΠΕ Δυτικής Μακεδονίας.
Τούτου δοθέντος, γιαυτό στη τελευταία σύγκληση της ΠΕΔ, ο Δημαρχεύων εδέχθη “καταιγισμό”αρνητικών σχολίων της αντιδεοντολογικής, άτοπης, μη προβλεπόμενης, ανάθεσης της μελέτης από την σύσσωμη ολομέλεια του οργάνου της ΠΕΔ (πλην ενός, του συνοδοιπόρου της “Φιλικής Εταιρείας”, του Επικεφαλή του Συνδυασμού ΜΕΤΑΒΑΣΗ!! Έγινε εκ μέρους του τη ανοχή των “συνδιοικούντων” ΥΠΈΡΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΞΊΩΣΗ των αρμοδίων και εντεταλμένων οργάνων της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, 3ηςΥΠΕ,ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ.
Άλλωστε τον κατακεραύνωσε και ο μελετητής ότι” για να γίνει αποτίμηση της αναγκαιότητας και της δημιουργίας” εμπλέκεται πληθώρα φορέων. Αυτά τα ολίγα… Αγαπητέ ΚΎΡΙΕ ΜΑΛΟΥΤΑ που συμπληρώσατε 30ετή ενασχόληση στα διάφορα “μετερίζια” της Τοπικής Αυτοδιοίκησης!Η ιστορία και οι πολίτες θα κρίνουν το έργο σας.. Η υστεροφημία θα μας ακολουθεί και στην “όρθια στάση και την ύπτια τοιαύτη του σώματος μας!!
Καλή συνέχεια…”
Ιατρός Αναισθησιολόγος
Γεν. Αρχίατρος ε.α
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος
Δήμου Κοζάνης

17 σχόλια

  • Συγχαρητήρια κ Δερμιτζακη!Για άλλη μια φορά μιλάτε ορθά.Εχετε κερδίσει την συμπάθεια μου αν και δεν σας ξέρω!

  • Αγαπητέ Θανάση επέτρεψε τον σχολιασμό :

    Α) Εκλέχθηκες με τον Συνδυασμό, που είχε ως προμετωπίδα το “Νέο Νοσοκομείο” και πιστεύω πως και γι’ αυτό, ως γιατρός, πήρες τις ελάχιστες απαιτούμενες ψήφους για την εισαγωγή σου στο Δ.Σ. Τώρα είσαι κατά και πως το δικαιολογείς αυτό ;
    Β) Αν ο Δήμαρχος (όπως ακριβολογεί το kozan.gr) είναι για σένα (κακώς)”Δημαρχεύων” τότε εσύ δεν είναι σωστό να υπογράφεις ως “Ανεξαρτητοποιούμενος”, από κάποιον Συνδυασμό και όχι με την ιδιότητα του “Ανεξάρτητος”, που υπογράφεις, αφού δεν κατέβηκες ως “Ανεξάρτητος” στις Εκλογές ;

  • ΜΑ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ;ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΩΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ.ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ.ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΙ(ΣΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ.ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΔΕΥΑΚΤΖΗΔΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΣΥ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΩΝ ΡΑΦΑΛ.ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ.

  • Ο καθένας με το μακρύ του και το κοντό του.Αντι να ακούγονται επικοδομητικές κριτικές και θετικές προτασεις για τον δήμο,απο τέτοιες τοποθετήσεις αναδύονται εμπάθειες και προσωπικές πικρίες.

  • κ.ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ‘Η ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ΄; ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ; ΑΦΗΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΑΛΗΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΝΕΟ ΓΙΑΤΡΟ.

    • ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΙΚΟΛΑΕ, Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟΥ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΝΕΡΟΥ ΟΙΝΟΗΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΩΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ.

  • Μπράβο Νικόλα, είσαι νέος; Μόνο έτσι δικαιολογείται η τοποθέτηση σου,,, Λίγο σεβασμό!!! Ξέρεις ότι ο γιατρός και σαν συνταξιούχος έτρεξε και έσωσε έναν νέο; λίγος σεβασμός,,,,

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.