Kozan.gr: Τροχαίο ατύχημα στο δρόμο Κοζάνης – Κοίλων (Φωτογραφίες)

26 Ιανουαρίου 2022
23:48

 

Τροχαίο ατύχημα στο δρόμο Κοζάνης – Κοίλων σημειώθηκε λίγο πριν τις 00:00 όταν αυτοκίνητο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και χτύπησε στην προστατευτική μπάρα. Στο σημείο βρέθηκε η Τροχαία Κοζάνης.

6 σχόλια

  • Αυτή η στροφή “φεύγει” από την κατασκευή της.

    Ακριβώς στο έσω της στροφής έχει και ένα άθλιο φρεάτιο που βελτιώθηκε με ανύψωσή του σε σχέση με προηγούμενα, αλλά εξακολουθεί να είναι επικίνδυνο αφού πέφτοντας μέσα ένας τροχός, αλλάζει την πρόσφυση και ευστάθεια του οχήματος.

    Κάποιοι πρέπει να απολογηθούν και για τη χάραξη της οδού και για την αρχική επίβλεψη και για τις τελευταίες επιβλέψεις που προφανώς δεν ήταν οι δέουσες

    • Ποιος να απολογηθεί ? Όλοι στο κόλπο είναι και ο λαός μια ζωή πρόβατα , όταν κατάλαβαν ότι ο δρόμος είναι κακοτεχνία τον χαρακτήρισαν εντός πόλεως και όλα καλά

  • Ένας δρόμος που δεν θα σταματήσει ποτέ να προκαλεί ατυχήματα…
    Όσα μπαλώματα και αν γίνουν δεν θα βελτιωθεί ποτέ.
    Χρειάζεται μελέτη και ριζική αλλαγή…

  • Βόρεια είσοδος Κοζάνης. Τι σκέφτεται ο επισκέπτης που για πρώτη φορά επισκέπτεται την πόλη: Η χάραξη καθώς και τα χρήματα της ανακατασκευής για πολλές φορές πεταμένα. Δεν πειράζει αρκεί να υπάρχει το πάρκο των Ηπειρωτών. ‘Αρε άμοιρε Κοζανίτη . Εσύ φοιτητή που χρησιμοποιείς τα δήθεν πεζοδρόμια αυτού του αίσχους αρκέσου και να έχεις μαζί σου κανένα ζευγάρι έξτρα παπούτσια ,να νιώθεις δε υπερήφανος για την συμμετοχή σου σε άθλημα ανωμάλου δρόμου. Δεν πειράζει αφού υπάρχει και η εναλλακτική διαδρομή μέσω LIDL όπου τα πεζοδρόμια θα είναι ευρωπαικών προδιαγραφών. Ας νιώθουμε ευτυχείς που έχουμε αυτόν τον οραματιστή Δήμαρχο

  • Μετά την περσινή ανακατασκευή ο δρόμος έγινε πολύ χειρότερος. Σε πετάει χωρίς να το καταλάβεις ακόμη και στην άνοδο, χωρίς να τρέχεις. Τα δε ανύπαρκτα πεζοδρόμια είναι η καθημερινή ντροπή που αντικρύζουμε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.