kozan.gr: Παραγγέλθηκε από την Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κοζάνης κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση με αφορμή δημοσιεύματα αναφορικά με άρνηση του Γ.Ν. Κοζάνης «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟΥ» και του Γ.Ν. Πτολεμαίδας «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ» να διενεργήσουν επέμβαση σε έγκυο πού κυοφορούσε νεκρό έμβρυο – Τι άλλο διερευνά η Εισαγγελία Πρωτοδικών Κοζάνης

27 Ιανουαρίου 2022
08:52
Κανένα σχόλιο

 

Με αφορμή δημοσιεύματα αναφορικά με άρνηση του Γ.Ν. Κοζάνης «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟΥ» και Γ.Ν. Πτολεμαίδας «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ» να διενεργήσουν επέμβαση σε έγκυο πού κυοφορούσε νεκρό έμβρυο παραγγέλθηκε από την Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κοζάνης κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διερευνηθεί η τυχόν διάπραξη των αδικημάτων της έκθεσης, παράλειψης προσφοράς βοήθειας ή/και παράβασης καθήκοντος.

Στο πλαίσιο αυτής διερευνάται και το ζήτημα της αντιμετώπισης των εκτάκτων και επειγόντων περιστατικών που αντιμετωπίζει το Γ.Ν. Κοζάνης «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ», τα οποία χρήζουν συνδρομής αναισθησιολόγου, δεδομένης της έλλειψης επαρκούς ιατρικού προσωπικού της ειδικότητας αυτής.

Σημειωτέον ότι, το γεγονός της συνεχιζόμενης έλλειψης ιατρών με ειδικότητα αναισθησιολόγου στο Γ.Ν. Κοζάνης «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ» και των τυχόν ποινικών ευθυνών πού ανακύπτουν εξ αυτής διερευνάται ήδη, κατόπιν σχετικών καταγγελιών, στο πλαίσιο άλλης δικογραφίας που βρίσκεται σε προκαταρκτικό στάδιο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.