ΔΕΥΑΚ:  Προσωρινή διακοπή τηλεθέρμανσης στην περιοχή εργατικών κατοικιών Αγ. Αθανασίου λόγω διαρροής

27 Ιανουαρίου 2022
09:30

 

Λόγω της ύπαρξης διαρροής στο δίκτυο της Τηλεθέρμανσης στην οδό Παπαφλέσσα,  διαρροή την οποία αναλαμβάνουν αμέσως να την επισκευάσουν συνεργεία της ΔΕΥΑΚ, δεν θα έχουν θερμική ενέργεια μέχρι το μεσημέρι τμήμα της οδού Γ΄ Σεπτεμβρίου και οι οδοί πέριξ των εργατικών κατοικιών του Αγίου Αθανασίου.     

Η εκτίμηση είναι πως η ομαλή παροχή θερμικής ενέργειας θα αποκατασταθεί μέχρι το μεσημέρι.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Από την ΔΕΥΑΚ

 

 

 

 

 

 

 

2 σχόλια

  • Φτιαξτε ρε το δικτυο σωστα.καθε μερα διαρροη καπου εχει.ελεος.μονο αυξησεις κ μισθους δεν γινετε κητιδη.εχει ερθει κ σενα η ωρα σιυ να πας απο εκει που ηρθες.δεν εισαι ουτε λιγος…εισαι ανεπαρκης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.