Επανέρχεται η μουσική και απελευθερώνεται το ωράριο στην εστίαση – Τι θα γίνει στα γήπεδα

27 Ιανουαρίου 2022
17:37

 

Τη χαλάρωση των μέτρων που είχαν ληφθεί πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων για τους χώρους εστίασης και διασκέδασης ανακοίνωσε ο Θάνος Πλεύρης το απόγευμα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο υπουργός Υγείας, από τις 30 Ιανουαρίου, η εστίαση βγαίνει από το mute, αφού θα επιτρέπεται ξανά η μουσική.

Παράλληλα, απελευθερώνεται το ωράριο λειτουργίας των συγκεκριμένων μαγαζιών, τα οποία κλείνουν τα μεσάνυχτα εδώ και μερικές εβδομάδες. Ωστόσο η διασκέδαση παραμένει μόνο για καθιστούς.

Παράλληλα, όπως είπε τα μέτρα για τα γήπεδα παραμένουν.

 

11 σχόλια

    • Δεν έχεις φαίνεται προσέξει ότι η μουσική στη χώρα μας είναι για κωφούς, αφού μόνο στη διαπασών την βάζουν, με αποτέλεσμα να μην ακούγεται κανείς, αν δεν βγάλει τη μάσκα του να μιλήσει. Καταλαβαίνεις νομίζω τη διαφορά, έξυπνε.

  • Όσο είχαμε το “πανηγύρι” με τα χιόνια, ο “φονικός-υπερμεταδοτικός-διαβολικός ιός” είχε καταντήσει 4-5 είδηση! Αν είχαμε κάνα δυο μέρες ακόμα κακοκαιρία θα είχαμε ξεχάσει ότι έχουμε και πανδημία!
    Εντωμεταξύ όμως αν είστε καλά παιδάκια αυτές τις μέρες, κάποια στιγμή θα σας αφήσουμε να στέκεστε και όρθιοι…

  • Δεν φαντάζομαι να περίμενε κανείς κόσμο στην Τούμπα για το ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ; Όλα κι όλα, στην κυβέρνηση κουμάντο κάνει κάποιος που τελειώνει σε -άκης, αλλά δεν είναι ο Κούλης!

    Στη χώρα της “Νέας” Δημοκρατίας η “Παλιά” δημοκρατία έχει ψοφήσει προ πολλού: κουμάντο κάνουν εκείνοι που αλλάζουν διαρκώς ανακριτές στην έρευνα για τους 3,5 τόνους ηρωίνη.

  • Μετα το καζο που επαθαν εκει κατω με τις Αττικες οδους και αλλα πολλα σου λεει κατσε να βγουμε να απελευθερωσουμε το ωραριο και τη μουσικη
    μπας και παψει ο κοσμος να μας λεει οτι απαυτωνομαστε καθε μερα χαχαχαχα! Γελαει ο κοσμος με το επιτελικο κρατος της μπουρδολογιας!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.