kozan.gr: Τι λέει σήμερα για τη Συμφωνία των Πρεσπών ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης – Εμμένει στις απόψεις του και πώς απαντά σε ό,τι αφορά τη στάση της σημερινής κυβέρνησης της ΝΔ στο ζήτημα αυτό;; (Βίντεο)

27 Ιανουαρίου 2022
21:12

 

Τι λέει σήμερα για τη Συμφωνία των Πρεσπών ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης. Εμμένει στις απόψεις του και πώς απαντά σε ό,τι αφορά τη στάση της σημερινής κυβέρνησης της ΝΔ στο ζήτημα αυτό; Aκούστε τι είπε στο σημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του West Channel

37 σχόλια

  • Ένας τρομαγμένος και ανεκδιηγητος Περιφερειαρχης προσπαθεί υποκριτικα να το ξαναπαίξει μακεδονομάχος βλέποντας την κατάρρευση που έρχεται στο συνδυασμό του και το τέλος της πολιτικής του καριέρας.ΑΝΕΡΓΙΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ-ΜΗΔΕΝ ΑΝΆΠΤΥΞΗ.οι δυτικομακεδονες σε λίγο θα απαντήσουν. το παρεάκι θα μείνει άνεργο.ΟΨΟΜΕΘΑ

    • Προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από το σκοπιανό για να καλύψει την ανικανότητα και την απραξία στα άμεσα και ουσιαστικά προβλήματα των πολιτών.

  • Ε ναι γιατί το πρόβλημα της περιοχή είναι η συμφωνία των πρεσπών και όχι οτι δεν θα υπάρχει ψυχή σε δέκα χρόνια

  • Σας πιστέψαμε ότι θα βάζατε βέτο στη Συμφωνία των Πρεσπών!

    Αλλά εσείς γαργάρα…

    Θυμάσαι που φώναζες Γιώργο;;

    Μετά έβαλες την περικεφαλαία στο ντουλάπι…..

  • Από την ώρα που καταρρέουν δημοσκοπικά τόσο η κυβέρνηση όσο και η αυτού έξοχο της ο Περιφερειάρχης θυμήθηκε να διατυπώσει απόψεις για την Συμφωνία των Πρεσπών
    Αλήθεια ποτέ ετέθει επίσημα άποψη σας σε επισκέψεις των επιτυχημένων υπουργών
    Λουφάξετε όλοι ακόμη και τα παιδιά του ΛΑΟΣ ανταλλάξετε τις καρέκλες με την σιωπή πάνω στα Εθνικά δίκαια της πατρίδας μας
    Τακτοποιήθηκαν όλοι όσοι την στήριξαν από την κυβέρνηση Μητσοτάκη
    Τα συμπεράσματα του εκλογικού σώματος σίγουρα έχουν εξαχθεί και περιμένουμε την ώρα απόδοσης δικαιοσύνης
    Στην κάλπη θα κριθούν όλοι

  • Μία απάντηση σωστή πάντως σε ότι ρώτησε ο δημοσιογράφος δεν έδωσε..,. Όπως πάντα, ναι μεν αλλά δεν….ότι να’ναι. €ΠΑΡΩΝ” Η κυβέρνηση πάντως από την πρώτη μέρα είπε πως θα τηρήσει την συμφωνία γιατί είναι πάνω σε καλή βάση…. και την προωθεί κιόλας. Άρα Γιώργο….γιατί δεν απάντησες να πεις κάτι να το καταλάβουμε και εμείς;;;; Δεν είπες κάτι για την κυβέρνηση…. Άντε καληνύχτα..

  • Ο κ.Κασαπίδης ενδιαφέρθηκε για τη Μακεδονία μέχρι να πιάσει την καρέκλα,μετα….σιωπή ….. ξέχασε και το βέτο ξέχασε και τα πάντα ….

    • Φίλε μου, αν πίστεψες στη ΝΔ και τον Κασαπίδη ότι τους ενδιέφερε η συμφωνία και ότι θα ασκούσαν βέτο και τους ψήφισες, καλά σου έκαναν και σε κορόιδεψαν. Αυτοί όλοι μέσα τους έλαβαν “ουφ…. Καλά που την ψήφισε ο Σύριζα”.

    • Έτσι έκανε και στους ψηφοφόρους και όσους τον στήριξαν με την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο!!!
      Αλλά τώρα θα τρίβει τα μάτια του από το αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών.
      Γιατί πέραν του ότι είναι αχάριστος είναι και εκδικητικός!!!!

  • Γιώργος Κασαπίδης
    Είναι ο πρώτος βουλευτής της ΝΔ που, πιστός στις αρχές του, «σηκώνει το γάντι» επισήμως και δηλώνει ότι δεν θα ψηφίσει ποτέ στη Βουλή συμφωνία που θα αναγνωρίζει την ΠΓΔΜ με το όνομα «Μακεδονία» και με οποιαδήποτε χρήση του όρου… THESSNEWS (13/01/2018)
    Ο μόνος βουλευτής της Ν.Δ. που συγκρούστηκε με το κόμα του για την Συμφωνία των Πρεσπών, ο μόνος που μίλησε (Ιούνιος 2018) στη βουλή για εσχάτη προδοσία. Αν και του ζητήθηκε να ανακαλέσει τρεις φορές αρνήθηκε.
    Το κόμα που ολοκλήρωσε την προδοσία.

    Τα αποτελέσματα της προδοσίας
    Μια ακόμη πρόκληση έρχεται από τα Σκόπια, μέσω του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Χάντμπολ, εκεί όπου θα αγωνιστούν έχοντας στη φανέλα τους το «Μακεδονία», ενώ και η ομοσπονδία τους αναφέρεται σαν… «Μακεδονική Ομοσπονδία Χάντμπολ». 13-1-21

    • Άρθρο 134 – Ποινικός Κώδικας – Εσχάτη προδοσία
      1. Τιμωρείται με την ποινή της ισόβιας ή πρόσκαιρης κάθειρξης.
      Φαντάζομαι ο Γιώργος εννοούσε να μπουν όλοι οι πολιτικοί του αντίπαλοι φυλακή σωστά;

  • Αχ βρε Γιώργο! Τί να σου κάνω; Ήθελες να μας παρουσιαστεις και σαν Μακεδονομάχος! Τώρα Γιώργο; Γάργαρα την έκανες τη Μακεδονία Γιώργο!

  • Καλοφάγωτη η πίτσα οργισμένοι μακεδονομάχοι του καναπέ
    Κασαπιδακο θελατε και κουλακο γιατι θα ασκουσε βετο ετσι δεν φωναζαν?
    Λουστειτε τα τωρα όλα ενα προς ενα! Το κακο ειναι οτι απο την δικια σας ανοησια που ψηφισατε αυτους την πληρωνουμε και εμεις οι υπολοιποι που ξεραμε τι κωλοτουμπες ψευτες και καταστροφεις ειναι πολλα χρονια πριν απο αυτα ολα.

  • Ο μόνος βουλευτής που μίλησε στη Βουλή γιά εσχάτη προδοσία !!

    Το σκοτισμένο σας μυαλό δεν αντέχει την πραγματικότητα ! τόσος ξεπεσμός. !

  • Ποια περίοδο της ιστορίας ρε παλικάρια η Μακεδονία ήταν μόνο Ελληνική. Στους αρχαίους χρόνους ήταν Μακεδονία, την περίοδο της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας ήταν επαρχία της, την περίοδο της Βυζαντινής και στη συνέχεια της Οθωμανικής το ίδιο. Από πότε λοιπον ήταν Ελληνική, λες και ήταν ένα φραγμενο αμπέλι όπου δεν έμπαινε κανένας.

  • Ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε μία καλή συμφωνία. Ο Κασαπίδης και άλλοι βουλευτές της ΝΔ μαζί τους παπάδες ανά την Χώρα δεν κοίταξαν ούτε το Εθνικό συμφέρον ούτε το ζήτημα της επίλυσης που εκκρεμούσε δεκαετίες. Τα αποτελέσματα τα βλέπετε. Χρησιμοποιήσαν το Μακεδονικό για ψηφοθηρία συνεπώς πρέπει να αποδοθούν ευθύνες τουλάχιστον στους βουλευτές της ΝΔ.

    • Ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε μία καλή συμφωνία…….

      Η Συμφωνία των Πρεσπών , είναι προδοτική συμφωνία και δεν έχει καμμιά απολύτως ισχύ.
      Γιώργος Κασιμάτης Ομ. Καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, σύμβουλος του Α. Παπανδρέου
      Άκυρη η Συμφωνία των Πρεσπών: Πέτρος Παραράς καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου,
      επίτιμος αντιπρόεδρος Συμβουλίου Επικρατείας.

      • Είσαι βαθιά νυχτωμένος. Με βάση τις τότε συνθήκες ο Κοτζιάς προχώρησε σε μία καλή συμφωνία. Κατ’ αρχήν άρχισε το διάβασμα διότι πολλοί καθηγητές, και της νομικής, της ΝΔ άλλα έλεγαν στα αμφιθέατρα. Προδότες είναι ημιμαθείς σαν και εσένα.

  • και την τιμάτε και την σέβεστε την συμφωνία, φτάνει ο σανός στους δύστυχους νεοδημοκράτες δεν προλαβαίνουν τα χωνέψουν

  • Ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε μία καλή συμφωνία…….

    Η Συμφωνία των Πρεσπών , είναι προδοτική συμφωνία και δεν έχει καμμιά απολύτως ισχύ.
    Γιώργος Κασιμάτης Ομ. Καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, σύμβουλος του Α. Παπανδρέου
    Άκυρη η Συμφωνία των Πρεσπών: Πέτρος Παραράς καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου,
    επίτιμος αντιπρόεδρος Συμβουλίου Επικρατείας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.