Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ στην Π.Ε. Κοζάνης Κ. Πασσαλίδης: “Ξεδιάντροπη κυβέρνηση. Δε σέβονται ούτε τους νεκρούς…”

27 Ιανουαρίου 2022
23:29

 

Ο Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ στην Π.Ε. Κοζάνης Κ. Πασσαλίδης μέσω facebook:

40 σχόλια

    • Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι το συνονθύλευμα σας σήμερα όχι μονο δεν σεβεται τους νεκρους (23.000+ νεκρούς μη ξεχνιόμαστε) αλλά κι από πάνω λέει χυδαία ψέματα και κουνάει και το δάχτυλο στους πολίτες.

    • Δεν μπορεις να το ξερεις αυτο
      κατσε να γινει μια με το καλο και τοτε τα ξαναλεμε
      με τα αν και τα…. τι θα γινοταν…τα υποθετικα κανεις δεν πηγε ποτε μπροστα! Εκτος αν ζεις εσυ την ζωη σου υποθετικα τοτε οκ.

      Και σαφως δεν γινεται να συγκρινουμε την τετραετια του Συριζα του 2015 με σημερα. Αλλα χρονια αλλες καταστασεις κι αλλες εποχες καμια σχεση με το σημερα.

    • Γιατί έφυγε ο Αδωνις ο Βοριδης και ο Πλευρης απ το Λαος? Ο Καρατζαφερης ξερει!

      • Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ .Ο ΠΑΣΑΛΙΔΗΣ ΠΡΙΝ ΛΑΛΗΣΕΙ ΤΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ.ΤΩΡΑ Ο ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΣΑΛΙΔΗΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΟΒΗΤΟΥΡΕΣ

  • Εσείς με τις εκατοντάδες συγκεντρώσεις την εποχή του κορωνοιου και την πριμοδότηση των αντιεμβολιαστων ( βλέπε Πολακης) δεν έχετε καμία ευθύνη?

    • 2,5 γραμμες ολες κοτσανες και μονο αναπαραγωγη fake news της Πειραιως και της Ρηγιλλης τα γνωστα για να αυτοσυντηρειται το αντι-συριζα μετωπο.

      1) Τωρα τι εχεις δεν εχεις κορονοιο? Μηπως εφαγες και εσυ τον σανο του αρχηγου σου για τα πρασσινα μιλια και ενα τσιμπημα ειναι και τελος η πανδημια?
      Που ολο την νικαει και ολο τα κρουσματα ειναι στο θεο?

      2) Αντιεμβολιαστης ο Πολλακης που εχει εμβολιαστει 3 φορες ως τωρα και εδω και 2,5 χρονια φωναζει να φερει η καταστροφικη σας παραταξη τα μονοκλωνικα γιατι μονο με τα εμβολια δεν τελειωνει αυτο το πραγμα? Ο Πλευρης που το 2011 φωναζε κατα των εμβολιων και ελεγε οτι σκοτωνουν τα εμβολια τοτε τι ειναι? Και σημερα τον εχεις να σου λεει κλεισε τη μουσικη και μην καθεσαι ορθιος… πλακα μας κανεις ρε μεγαλε?

      3) Τις οποιες ευθυνες τους αυτοι τις πληρωσαν και με το παραπανω…αντιπολιτευση ειναι ο Συριζα (για λιγο καιρο ακομη) ο αρχηγος σου με τον μπλε θιασο ολο ποτε θα πληρωσει για τους 23.000+ νεκρους?

        • Απλά από τις επόμενες εκλογές δεν θα είναι μειζονος αντιπολίτευση, αλλά τρίτο κόμμα και λόγο της αποτυχίας πρέπει να φύγει ο ηγέτης Αλέξης. Γιαυτό τρέχει.

      • Άστο τον ΠΟΛΑΚΗ τον τραβούσαν 10για να πάει να εμβολιαστεί.Οσο αφορά τα μονοκλωνικά ότι έγινε στην Ευρώπη έγινε και στην Ελλάδα.

    • Πονεσες απ τις αληθειες?
      Πιες λιγο ξυδακι μη το ξοδεψεις ολο ομως
      θα σου χρειαστει το βραδυ των εκλογων το υπολοιπο οταν ο μπλε θιασος ξαναγυρισει στο 20%
      Η συνεχεια στη βουλη μεσα το επομενο διημερο.

      • Καλά εσύ ο Αλέξης και και λίγοι ακόμα ζείτε σε άλλο πλανήτη. Ποιες είναι αλήθειες, ποιοι δεν σεβάστηκαν και δεν σέβονται τους νεκρούς; ξύπνα.

        • Περιττο να μιλας οταν σερνεις πισω σου 23.000 νεκρους και το νουμερο καθε μερα μεγαλωνει κι αλλο.
          Κοιτα τα χαλια του μπλε θιασου και μετα κουνα δαχτυλο στην αντιπολιτευση μικρε! Οση τυμβωρυχια και αν κανετε δεν θα σωθειτε. Το παρτι σας τελος!
          2,5 χρονια ηταν υπερ αρκετα για να νιωσει ο καθενας στο πετσι του τι εστι διχασμος τρομοκρατια προπαγανδα

          • Εδώ θα είμαστε και θα δουμε. Προλαβαίνετε ίσα για τρίτο κόμμα. Μιλάτε εσείς για τρομοκρατία και διχασμό; οι εφευρέτες; που δεν αφιστε τίποτα όρθιο;

        • Για κατι φωνουλες σαν την δικη σου χαχανουλη θελουμε και πρεπει να ξανακυβερνησει , για να παψουμε να σας ακουμε 2,5 χρονια τωρα να εχετε αυτη την γελοια επαρση.

  • ΤΟ ΧΕΤΕ ΓΕΡΑ ΧΑΜΕΝΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ

  • Κώστα… μας βγήκε το μάτι στο Μάτι…

    Γιατί εκτίθεσαι Κώστα για το αδειανό πουκάμισο του Αλέκση;

    Προστάτεψε τον εαυτό σου, κράτα ένα παράθυρο ανοιχτό όταν αιτηθείς την επιστροφή σου στα πάτρια εδάφη.

    • Αμα βγαλει ο μπλε θιασος στις εκλογες που ερχονται με ταχυτατους ρυθμους κιολας 2 βουλευτες στον Ν.Κοζανης να πεις και δοξα το θεο. Αυτο μονο τιποτα αλλο.

  • ουτε τριτο κομμα δεν θα ειστε γιαυτο τα ρεζιλικια με μομφες και τετοια..και αν δεν το καταλαβετε θα το δειτε σε λιγο..εσεις να μην γυρισετε συριζαιοι και οποις θελει ας ειναι..

    • Πισω στο 20% ο μπλε θιασος της καταστροφης μικρε
      το παρτι τελειωσε! Τωρα ξεκιναει το γλεντι!

      Ζησε οσο θελεις εσυ στη σφαιρα της καθε abacus δημοσκοπικη που τρωει τον αμπακο για να συντηρειται η μπλε καταστροφη.

        • Δευτερο ποιος θα ειναι ο Ανδρουλακης ε? Αχαχαχαχα!
          Ξυπνα ρε κακομοιρη δεν εχεις Αντρεα για να εχεις ευσεβεις ποθους για κυβερνηση.
          Βολεψου με το 10% λαγε του Κουλη και πολυ σου ειναι.

      • Μια και έχετε τοτο στην παρέα, το άλλο το ξέρεις;
        Όσο άχρηστοι και να είναι αυτοί που μας κυβερνούν δεν είναι τόσο επικίνδυνοι όσο η παρέα του τσιπρα. Δεν είδα κανέναν από αυτούς να χειροκροτα τους τρομοκράτες να χλευαζει αυτόν που δηλώνει ότι είναι Ελληνας και να λειτουργεί εις βάρος της πατρίδας του λέγοντας ότι δεν έχει σύνορα το Αιγαίο. Ακόμα το φωνάζουν οι Τούρκοι και το εκμεταλευονται.

  • Κύριε Πασσαλίδη αν μου επιτρέπεις θα ήθελα να σου κάνω μια πρόταση.
    Να γράφεις πιο τακτικά στα διάφορα sait, διότι όσο πιο τακτικά γράφεις, τόσο και πιο πολύ εκτίθεσαι και εσύ προσωπικά, αλλά και αυτό που υποτίθεται ότι εκπροσωπείς.

  • Βρε δεν γίνεται με τα ΠΑΛΙΑ σας συνθήματα να ξαναβγείτε στο φως!!! Ο μύθος της αθώας και καλής αριστεράς ΔΕΝ υπάρχει πια!!! Χτίστε καινούργιο προφίλ, κατεβάστε Μαρξ, αστέρια και Τσε απο τα ντουβάρια, σχίστε τα παλιά σας καθοδηγητικά βιβλία και μετά τα λέμε…Α! και αποφασίστε ποιοι θα μείνετε ροζ και ποιοι θα τα ξαναβάψτε πράσινα…Δεν αντέχουμε άλλο την αγωνία…Ούτε και ο Τσίπρας, γι’ αυτό φαγώθηκε με τις εκλογές…

  • Για να γίνουν εκλογές σημαίνει ότι για ένα μήνα στη χώρα δεν θα λειτουργεί ΤΙΠΟΤΑ, ενώ παράλληλα θα απαιτηθούν χρήματα, πολλά χρήματα, τα οποία θα σπαταληθούν για να “καμπαρντίζουν” ορισμένοι μπας και κερδίσουν κάμποσα ψηφαλάκια.
    Ειλικρινά θεωρείτε ότι αυτή είναι η μόνη λύση μέσα στην λαίλαπα των όσων περνά η πολύπαθη χώρα μας την παρούσα περίοδο;
    Αντί να κάνουμε αντιπολίτευση από τον καναπέ, ένα φτυάρι για να καθαρίσουμε από το χιόνι τον δρόμο μπροστά από το σπίτι μας, ένα μπιτόνι βενζίνη σε έναν άνθρωπο που έμεινε με το αμάξι μέσα στον χιονιά, πίεση στους Δήμους να ανοίξουν κέντρα φιλοξενίας αστέγων γενικώς και κυρίως τώρα στις παγωνιές, ένα ζευγάρι στεγνές κάλτσες και ένα μπουκάλι νερό στο φανταράκι που το στέλνουν για απεγκλωβισμό στην Αττική οδό, ένα ζεστό πιάτο σούπα στον εναερίτη που αποκατέστησε τη βλάβη στην περιοχή μας…. και τόσα άλλα μικρά και απλά ίσως είναι πιο χρήσιμα στην παρούσα φάση!
    Παράλληλα, οργανωνόμαστε, στέλνουμε έγγραφα και υπομνήματα προς κάθε κατεύθυνση και απαιτούμε ανάληψη δράσης!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.