Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Επετειακός Εορτασμός Τριών Ιεραρχών και της Ημέρας των Γραμμάτων, την Κυριακή 30 Ιανουαρίου

28 Ιανουαρίου 2022
12:43

 

Σας προσκαλούμε στον Εορτασμό των Τριών Ιεραρχών και της Ημέρας των Γραμμάτων που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 19:00.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά στη σελίδα Facebook (https://www.facebook.com/uowm.gr/live_videos/) και στο κανάλι YouTube του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (https://youtu.be/vOlGHHLD7H0) καθώς και στην υπηρεσία Δίαυλος (https://diavlos.grnet.gr/event/e3032).

Ένα σχόλιο

  • Ευχαριστούμε για την πρόσκληση και σας συγχαίρουμε

    Τιμάτε τους τρεις Ιεράρχες, το Μέγα Βασίλειο, τον Ιωάννη το Χρυσόστομο και το Γρηγόριο το Θεολόγο, που έδειξαν με τη ζωή και το έργο τους ότι η πίστη προς το Θεό και η αγάπη προς το συνάνθρωπο συμβαδίζουν. Νοημάτισαν τον αρχαίο κλασικό κόσμο και διέσωσαν αξίες με πανανθρώπινο περιεχόμενο. Οι ίδιοι είναι και θα είναι οδηγοί προς την αληθινή γνώση και μόρφωση, αγαθά πρότυπα κάθε νέου ανθρώπου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.