ΦΣ Κοζάνης: ακόμη μια μάχη εκτός έδρας την Κυριακή

28 Ιανουαρίου 2022
13:53

 

Συγκεντρωμένη στον αγώνα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής συνεχίζει η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνης την προετοιμασία της κόντρα στον ΑΟ Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας. Ο αγώνας θα θα διεξαχθεί την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022, ώρα έναρξης στις 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας Ημαθίας. Παίκτες και τεχνικό τιμ γνωρίζουν την δυσκολία του συγκεκριμένου αγώνα, θέλουν να συνεχίσουν τα νικηφόρα αποτελέσματα, γι αυτό και αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα και συγκέντρωση τον αγώνα.

Ο προπονητή της ομάδας Σάκης Παπαβασιλείου, έχει ζητήσει απόλυτη συγκέντρωση και σοβαρότητα από τους ποδοσφαιριστές αυτές τις μέρες προετοιμασίας. Η ομάδα προπονείται εντατικά καθημερινά, με τον το τεχνικό τιμ να επικεντρώνονται σε ασκήσεις τακτικής και φυσικής κατάστασης, όπως και σε αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας. Όλοι δουλεύουν σκληρά, γυμνάζονται σε φουλ ρυθμούς, προκειμένου να εμφανιστούν απόλυτα έτοιμοι στον αγώνα της Κυριακής.

Το σύνθημα για νίκη του ΦΣ Κοζάνης κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας έδωσε ένας από τους ποιο έμπειρους παίκτες της ομάδας, ο Ιορδάνης Παπαργυρίου. «Η ομάδα, συνεχίζει να δουλεύει σε υψηλό επίπεδο, ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής, με στόχο τη νίκη. Πάντα στόχος μας είναι αυτός και σίγουρα να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Ο κάθε αντίπαλος είναι διαφορετικός. Την Κυριακή θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που είναι σε καλή κατάσταση, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και με πολλή δύναμη. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με εξυπνάδα και να είμαστε προσηλωμένοι στην τακτική ώστε να έχουμε το παιχνίδι στα χέρια μας. Βλέπουμε πως και ο κόσμος ακολουθεί την ομάδας σε όλα τα παιχνίδια εντος και εκτός έδρας. Έχουμε πολλές όμορφες αναμνήσεις από από την προηγούμενη Κυριακή με τους φιλάθλους μας στην Έδεσσα. Είμαστε ευτυχισμένοι που θα τους έχουμε και πάλι στο πλευρό μας, αυτό βέβαια μας δημιουργεί και μεγαλύτερη ευθύνη. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για να τους κάνουμε χαρούμενους».

Την αναμέτρηση ΑΟ Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων ΗμαθίαςΦΣ Κοζάνη θα διευθύνει ο Διαιτητής κ. Μπουτσικος Αθανάσιος, με βοηθούς Α’ Τσεχελίδης Ευστάθιος, Β’ Φακανας Ιωάννης (ΕΠΣ Μακεδονίας). Παρατηρητής ο κ. Καραμπουλας Χρήστος από την ΕΠΣ Πιερίας.

Όλη η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (2ος Όμιλος | 13η Αγωνιστική)

Κυριακή 30 Ιανουαρίου (15:00)

ΑΕΠ Κοζάνης – Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης Γρεβενών

Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας ΑΟ – Κοζάνη ΦΣ

Ποσειδών Ν. Μηχανιώνας – Μακεδονικός

Ο.Φ. Αγίου Ματθαίου – Εδεσσαϊκός

Ηρακλής Αμπελοκήπων – ΑΕ Λευκίμμης

ΑΣ Γιαννιτσά – Θύελλα Σαρακηνών ΠΑΣ

Η Βαθμολογία έως τώρα:

ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΒΑΘΜΟΙ

1 Μακεδονικός 12 27

2 Κοζάνη ΦΣ 12 22

3 Εδεσσαϊκός 12 19

4 ΑΕΠ Κοζάνης 12 19

5 Μ. Αλ. Τρικάλων 12 17

6 ΑΣ Γιαννιτσά 12 17

7 Θύελλα Σαρακηνών 12 17

8 Ο.Φ. Αγίου Ματθαίου 12 15

9 Πος. Ν. Μηχανιώνας 12 15

10 ΑΕ Λευκίμμης 12 14

11 Κτην. Ας. Καλαράχης 12 12

12 Ηρ. Αμπελοκήπων 12 7

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

5 σχόλια

  • ΚΟΖΑΝΑΡΑΑΑΑΑΑ ΘΑ ΕΙΜΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

    ΚΟΖΑΝΗ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΟΖΑΝΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ

    ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ

    ΚΟΖΑΝΑΡΑΑΑΑΑ

    • Εσύ πάντως έλειπες στα πολύ δύσκολα και για την ακρίβεια δεν γνώριζες ότι υπάρχει αυτή η ομάδα.
      Άλλο σε καίει.

      • οταν εγω ημουν στο γηπεδο εσυ δεν ηξερεσ καν οτι υπαρχει Η ΚΟΖΑΝΑΡΑ
        γιατι εσυ δεν γνωριζεισ την ιστορια αυτησ τησ ομαδοσ γιατι εση δεν εισαι καν απο την κοζανη οσο και αν σε ποναει η κοζανη πολλυ συντομα θα ειναι στη θεση που τησ αξιζει

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.