kozan.gr: Ύφεση σε ό,τι αφορά τις νοσηλείες στα νοσοκομεία της Δ. Μακεδονίας παρατηρήθηκε αυτή την εβδομάδα – Τα αναλυτικά στοιχεία παρουσίασε ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Γ. Μαργαρίτης (Βίντεο)

28 Ιανουαρίου 2022
14:42

Ύφεση σε ό,τι αφορά τις νοσηλείες στα νοσοκομεία της Δ. Μακεδονίας παρατηρήθηκε αυτή την εβδομάδα. Τα αναλυτικά στοιχεία παρουσίασε ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Γ. Μαργαρίτης, στο πλαίσιο της σημερινής (28/1) συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας

3 σχόλια

  • Δωσε κινητρα στους γιατρους για να ερχονται και στη Δ.Μακεδονια.Το δρομο τον χαραξε ο π.περιφερειαρχης, εσεις τι κανετε;Κανεις δυτικομακεδονας δε θα σας κριτικαρει αν δωσετε οικονομικα κινητρα στους γιατρους για να δηλωνουν και τα νοσοκομεια μας.Δεν το βλεπετε πως μειναμε απο γιατρους;Γιατι να ερθει ο γιατρος στη Δ.Μ. με 1050 ευρω;κοροιδο ειναι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.