Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης: Λόγω της βλάβης σε κεντρικό αγωγό υπολειτουργεί η τηλεθέρμανση

29 Ιανουαρίου 2022
09:45

 

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης ενημερώνει ότι λόγω της βλάβης που σημειώθηκε χθες αργά το βράδυ σε έναν από τους κεντρικούς αγωγούς μεταφοράς θερμικής ενέργειας στην περιοχή Σουλού, η τηλεθέρμανση θα υπολειτουργεί μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Συνεργεία της ΔΕΥΑΚ ξεκίνησαν αμέσως την προσπάθεια επιδιόρθωσης της βλάβης και εργάζονται εντατικά για να την αποκαταστήσουν.

Για το πότε ακριβώς θα επανέλθει η κανονική τροφοδοσία της θερμικής ενέργειας θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Από την ΔΕΥΑΚ

35 σχόλια

  • Η Δευακ καλά κάνει και ενημερώνει. Η περιοχή Αγίας Παρασκευής δεν έχει καθόλου ζεστό νερό,εχουμε παγώσει. Επειδή έχει παραγίνει το κακό με τις βλάβες, άρα δεν φταίει μόνο η ΔΕΗ, πρέπει να μεριμνησετε στους επόμενους λογαριασμούς να υπάρχει έκπτωση. Όχι μόνο στην Αθήνα τέτοια αντιμετώπιση, ο δήμαρχος να πάρει θέση άμεσα. Δική του επιχείρηση είναι. Πρέπει ως πολίτες να ζητήσουμε αποζημιώσεις.

  • Να μας πληρώσετε τους λογαριασμούς της ΔΕΗ γιατί ζεστενομαστε μόνο με ηλεκτρικά σώματα.
    Ο εισαγγελέας γιατί δεν επεμβαίνει; Δεν έχουμε ένα μεμονωμένο περιστατικό, έχουμε επαναλαμβανόμενα φαινόμενα βλάβης και την πληρώνουμε όλοι μας. Σύμφωνα με τις υποχρεώσεις της Δευακ μας κοροϊδεύουν μας παίρνουν χρήματα χωρίς ανταπόδοση. Πως λέγεται αυτή η πράξη;

  • Δηλαδή σήμερα θα πληρώνουμε και θέρμανση δεν θα έχουμε θα γραφει ο μετρητής. Μόνο στην Ελλάδα γίνεται αυτό. Ρε ουστ..

    • Τόσα χρονια θα πρεπε να γνωρίζεις ότι πληρώνεις μόνο την ενέργεια που καταναλώνεις.Αλλά τόσο σε κόβει με την εξυπνάδα που πέταξες.

  • Καλημέρα με χιόνι και βλάβη στον αγωγό της ΔΕΥΑ Κοζάνης..

    Πάντα όμως, πάντα όταν χιονίζει, βάζω στοίχημα πως θα έχουμε βλάβη ακριβώς τη στιγμή που θα χρειαζόμαστε την τηλεθέρμανση περισσότερο..

    Ευκαιρία να συζητήσουμε λοιπόν εκείνο το θέμα της αύξησης των τιμολογίων της ΔΕΥΑ τώρα που ψύχρανε λίγο ο καιρός…να δούμε πόσο ακόμα θα κοροϊδευόμαστε..

  • Τι αύξηση αποφασίσατε είπαμε;;; ΔΕΥΑΚ αποζημείωση τώρα στους καταλανωτές που κρέμονται απο εσας.
    Πόσα σας πληρώνουμε δεν μας λέτε για να σας αυξήσουμε τον μισθό σας.

    • Δηλαδή με την αύξηση στα τιμολόγια ρεύματος είσαι εντάξει;Η αύξηση στη δευακ είναι το πρόβλημα;Αλλά είστε οι κλασικοί κράχτες του καναπέ που αντί να φωνάζετε για να αυξηθούν οι μισθοί όλων κάθεστε κ ασχολείστε ακόμα με τη μισθοδοσία της δευακ.Και κάθεσαι και λες ότι ακούς από άλλους ότι εσείς πληρώνετε τους μισθούς τους που είναι άσχετο τελείως.

      • Όλα είναι πρόβλημα. Μαρεσει εδώ μέσα που κάποιοι κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε πιο είναι το πρόβλημα και το παρουσιάζετε σαν κάτι το απλό. Οδηγό τα την κουβέντα αλλού.

  • Μήπως λέω αντι να πληρώσουμε αυτό τον μήνα να μας πληρώσουν λίγο ντροπή ρε τελείωσε ο χειμώνας και ζεστοί δεν είδαμε

  • Α ρε σουρδοποντιοχωριατουλια…τους ψηφίζετε όλα τά χρόνια με τά τέσσερα και τώρα τσυριζετε ..αν τήν πληρώνουμε κι εμείς σουρδοποντιοχωριατουλια που δεν τους ψηφίσαμε ποτέ όλους αυτούς ούτε και τα φασιστακια που τά μπασανε μες τήν Βουλή .. Να τσυριζετε και νά χοροπηδατε…

  • Αφού έχετε τόση ζημιά από τα ωρομετρα δώστε πέντε φράγκα, λίγα θα είναι σε σχέση με αυτά που λέτε ότι χάνετε και βάλτε θερμιδιμετρα… Τοξικοί του καναπε

  • Κούλης εκεί ε;? βρέ παναθεμα σε οι περισσότεροι σουρδοποντιοχωριατουλοι έχουν θερμιδομετρητες και όχι ωρομετρητρες.. γίδι ε γίδι. Τό θέμα είναι ότι ξεπαγιαζει ο κόσμος τά ουφατα που τους ψηφίζουν και τσυριζουν και τό ότι τις ζημιές θά τις φορτώσουν στις θερμίδες που θά κάψουν.. Αλλά άμα είχες μυαλό θά έλεγες βλακείες περί ωρομετρητρων;?

  • Επειδή πολλοί γράφουν για τους ωρομετρητές….. νομίζω ότι ούτως ή άλλως ο εναλλάκτης μετράει τις θερμίδες και μετά γίνεται αναγωγή ωρών σε θερμίδες…. οπότε το ίδιο είναι

  • Οι ανθρωποι καταβαλλουν καθε προσπαθεια.

    το δικτυο ειναι παλιο. Η ΔΕΗ αποχαιρετησε. ετσι εχουν τα πραγματα και δε φταιει καποιος προσωπικα απο την ΔΕΥΑΚ, φταινε οι πολιτικες αποφασεις που δε μεριμνησαν για το μελλον της τηλεθερμανσης.

    Σε οποιον δεν αρεσει ας βαλει λεβητα ή να καψει ρευμα σε air condition και σόμπες.

    Κουρασατε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.