kozan.gr: Koζάνη: Ομιλία με θέμα “Όχι στην υποχρεωτικότητα και το διχασμό – Ναι στην ελεύθερη βούληση και τα ανθρώπινα δικαιώματα”, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην κεντρική πλατεία της πόλης (Βίντεο & Φωτογραφίες)

30 Ιανουαρίου 2022
13:03

Ομιλία με θέμα “Όχι στην υποχρεωτικότητα και το διχασμό – Ναι στην ελεύθερη βούληση και τα ανθρώπινα δικαιώματα”, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 30/1, γύρω στις 12:30,  στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης. Ομιλητές ήταν  ο Ευγένιος Μπαϊραμίδης, Συνταγματάρχης, στρατιωτικός γιατρός & ο Αλέξανδρος Βασσαράς, Νευρολόγος. Τη διοργάνωση είχε η ομάδα “Ελεύθεροι Πολίτες Δ. Μακεδονίας”.

56 σχόλια

      • Ξυπνά εσυ και πήγαινε να εμβολιαστείς .Ίσως σε βοηθήσει να σταματήσουν οι γνωστές εμμονές σου με τον πρωθυπουργό.

        • Εχασες! Λυπαμαι προσπαθηστε ξανα!
          3 φορες εμβολιασμενος ηδη εδω και μηνες. Βρες κατι αλλο μπας και στηριξεις το αφηγηματακι σου γιατι οπως βλεπεις δεν στεκει.
          Απο κει και περα…δεν ειναι καθολου εμμονη με τον τυπο που το παιζει πρωθυπουργος και που ευτυχως σε λιγους μηνες αν οχι τωρα… θα ειναι παρελθον για την Ελλαδιτσα!
          2,5 χρονια τωρα ειμαστε μαρτυρες της ανικανοτητας του διχασμου της τρομοκρατιας και της προπαγανδας που πουλαει ο πρωθυπουργος (σου!) και το πιο τραγικα αστειο και επικινδυνο μαζι ειναι οτι φροντιζει καθε μερα με τις τακτικες του σε ολους τους τομεις να μας επιβεβαιωνει σε ολα λεμε.

          • Αλίμονο μας έπεισες !!!! Αλλά τι άλλο θα περίμενε κανείς απο έναν οπαδό του ψεύτη του Σουνιού . Μόνο ψέματα .

      • Που εισαι ρε Θανασακη να ερθω να στα πω απο κοντα , δεν εχω κανενα προβλημα. Παντου και παντα τα λεω γιατι καθε μερα ειμαι και στο δρομο , εσυ? Εισαι? Η εισαι κι εσυ μακονομαχος των κορονοεπιδοματων του μπλε συρφετου?

        • Όντως, τι δουλειά έχει το ιερό πρόσωπο της Παναγίας σε δημαγωγικη συγκέντρωση. Αφήστε τις σημαίες και τις εικόνες δεν αγαπάτε την Ελλάδα περισσότερο από τους ανθρώπους που εμβολιαστηκαν ούτε πιο χριστιανοί είστε.

      • Γεια σου ρε επαναστάτη χωρίς αιτία . Πρόσεχε μόνο μην έχεις το τέλος των άλλων επαναστατών χωρίς αιτία . Εμβολιασου !!!

  • Τεράστιες συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 15-1-22 σε όλη την Ιταλία. Ρώμη, Μιλάνο, Νάπολι, Γένοβα, αλλά και άλλες πόλεις της Ιταλίας χιλιάδες πολίτες διαμαρτυρήθηκαν για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.

  • Αν νομίζετε κύριοι ότι με την εικόνα της Παναγίας θα φέρετε κόσμο κοντα σας πλανασθε. Παίζετε όλα τα χαρτιά σας και στο παιχνιδάκι σας βάλατε και την Παναγία. Γονατιστε και ζητήσετε Της συγγνώμη.

  • Ποια είναι η σχέση της επιστήμης με την θρησκεία, πως μπορεί ένας ή μια υγειονομικός να μην αποδέχεται την επιστήμη??
    Ρε πάτε καλά, θέλετε δουλειά με βάση την δική σας ευθύνη γλώσσα, νοοτροπία.
    Πάτε μια βόλτα στον Αϊ Γιώργη

  • Ο τίτλος της εκδήλωσης δεν έχει καμία σχέση με τις ομιλίες και τα όσα ειπώθηκαν.

    Ομιλία του στυλ εγώ πιστεύω μόνο στο θεό και δεν φοράω μάσκα

    Κατά τα άλλα διχασμός

    Μαζευτείτε

  • Κάθε μέρα το 90% αυτών που πεθαίνουν είναι ανεμβολίαστοι και οι ψεκες τον χαβά τους .Ευτυχώς είναι μόνο μερικές δεκάδες .

    • Ελα φτανει με την μπλε προπαγανδα σου αιγοπροβατο
      η ιδια η πανδημια σας τα κανε ολα ροιδο και δεν στεκει πλεον το αφηγηματακι της μπλε κλεφτοδεξιας σας
      οτι εχουμε πανδημια ανεμβολιαστων.
      Ανοιξε τα στραβα σου μαθε ενημερωσου σωστα και αντικειμενικα

      Αυτοι μπορει να ειναι ψεκες και να εχουν τον δικο τους χαβα , αλλα και εσεις με αυτα τα αφηγηματα που συνεχιζετε καθημερινα πιστευοντας οτι ειστε ατρωτοι δεν πατε πισω. Ειστε η αλλη οψη του νομισματος.

      • Εσυ δηλαδή δεν είσαι ψεκοζαιος?
        Χαχαχα. Η λέξη αυτογνωσία είναι άγνωστη για εσένα και όλους τους Ζαιους.
        Την αντικειμενική ενημέρωση που ακριβώς θα την βρω στο Ντουκουμεντο ή στην Αυγή με τους απλήρωτους δημοσιογράφους .

  • Εσύ ανώνυμε, που χαρακτηρίζεις ψεκες τους ανθρώπους που διαφοροποιουνται από σενα, θεωρείς τον εαυτό σου πιο νοήμων από τον στρατιωτικό ιατρο??? Με ξεπερνάς……

    • Το να αναπτύξει ένας στρατιωτικός ιατρός τον αντίλογο και να πει πέντε επιχειρήματα είναι σεβαστό.

      Αλλά εδώ άκουγες έναν στρατιωτικό ιατρό να φωνάζει ότι ο Ιησούς τον έκανε με καθαρό πρόσωπο και έτσι θέλει να τον αντικρύζει χωρίς μάσκα

      Και ερωτώ πόσο αγαπάει τον συνάνθρωπο του κάποιος που δηλώνει χριστιανός από την μία, και από την άλλη δεν του και καίγεται καρφί να κυκλοφορεί χωρίς μάσκα στις εκκλησίες και όπου αλλού,αδιαφορώντας αν κολλήσει και στείλει στον τάφο έναν συνάνθρωπο του;

      Είναι αυτό αγάπη για τον συνάνθρωπο;

      Τι σχέση έχει το να είσαι χριστιανός με το αν φοράς η όχι μάσκα;

      Με το αν έκανες η όχι το εμβόλιο;

      Μια εκδήλωση που δείχνει ότι κάποιοι κοιτάνε μόνο την πάρτη τους.

      Ο τίτλος της εκδήλωσης ήταν παραπλανητικός τελείως

      Κάποιοι προφανώς προτιμάτε να κυκλοφορείτε χωρίς μάσκα και αδιαφορείτε για τη ζωή των υπολοίπων

      τόσο πολύ αγαπάτε τους συνανθρώπους σας

      Προφανώς δεν είχατε κάποιο θύμα στην οικογένεια σας γιατί γνωρίζω πολλούς που τώρα μετάνιωσαν και χτυπάνε το κεφάλι τους.

      φανατισμός και σκοταδισμός τίποτα άλλο

      Και αυτοί που πίστεψαν ότι θα ειπωθούν πέντε επιχειρήματα την πάτησαν.

  • Ο καθένας ας κάνει ότι θέλει.
    Όποιος θέλει το κάνει και όποιος δεν θέλει δεν το κάνει.

    ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΑΣΕΙ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

    • Αυτο ακριβως! Τοτε γιατι διαμαρτυρεσαι δεν μπορω να καταλαβω. Θα τους απαγορεψεις εσυ τους εκαστοτε ψεκες η μη.. να διαμαρτυρονται και να εκφραζουν τις αποψεις τους ειρηνικα? Η σε πιεσε κανενας να πας να τους ακουσεις? Ειναι επισης δικαιωμα του καθε ανθρωπου να εχει μια αποψη ακομα και βλακεια να ειναι… και να την εκφραζει.

  • Λοιπόν για τους μπολιασμενους την φάγατε αμασητη την ελευθερία σας.Προσοχή τώρα μην σας πιάσει το στομάχι σας???????

  • Παιδιά έκανα χθες εμβόλιο και σήμερα εμφανίστηκε το τσιπάκι στο μπράτσο μ, πάνω που μου είχε τελειώσει η κάρτα μνήμης του υπολογιστή μου, τώρα συνδεω το τσιπάκι με τον υπολογιστή μου μετά βάζω το τσιπάκι στο μπράτσο μου και περνάω ότι δεδομένα θέλω στο μυαλό μου, φανταστικό?

  • Αν η επιστήμη εκφραζεται με τηλε-ιατρους σαν την Παγώνη κ οχι από καθηγητές του επιπέδου Ι.Ιωαννιδη ,Μοντανιε(Νόμπελ)κα ευχαριστώ πολύ δεν θα παρουμε!

    • Ειναι βολικες οι Παγωνες και οι Βασιλακοπουλοι φιλε μου που ολως τυχαιως παντα… ειναι νεοδημοκρατες/ισες
      και οποιος δεν ειναι στη λιστα Πετσα με εντολη Μαξιμου απομονωνεται βλεπε π.χ. Ιωαννιδης.
      Αυτο νομιζω τα λεει ολα γιατι 2,5 χρονια τωρα πλασσαρονται ολοι αυτοι ως οι μοναδικοι αξιοπιστοι δηθεν γιατροι που μας σωζουν.

    • Τους εμπιστήμονες που αναφέρετε τα ευρωμπουκωμένα -πετσωμένα κανάλια δεν τους γνωρίζουυν !!! προσφέρουν σανό για ιπποφαές.

  • Αυτά τα ψέκια κυκλοφορούν με ντουντούκες και ηχογραφημμένα μηνύματα και ηχορυπαίνουν ανά τακτά διαστήματα (συνήθως Κυριακές). Επίσης χρησιμοποιούν την θρησκεία για να υπάρχει ανοχή από τον κόσμο στην παράνοια τους. Νομίζω ότι πλέον δεν είναι γραφικοί αλλά επικίνδυνοι.

  • Απορώ κάθεστε και ακούτε τι είπαν ενας στρατιωτικός ιατρός-χειρουργός και ενας νευρολόγος. απαπαπα!!
    Εμείς ρε οι αψέκαστοι ακούμε τον κούλη τον πλεύρη τον βορίδη τον εισαγγελάτο και τον άδωνι και κανα-δυό τηλεπερσόνες – γιατρους..
    τι τώρα παίζουμε? ποια σύγκριση ρε? 😉

    • Συγκρινοντας ότι η παγκοσμια ιατρικη κοινότητα είναι υπερ του εμβλιασμού καθώς και οι κυβερνήσεις ανα τον κόσμο…

  • Αυτοί δεν είναι που χαρακτηρίζουν τους εμβολιασμένους σαν συστημικούς, γίδια, θύματα της παραπληροφόρησης των ΜΜΕ και άλλα παρόμοια; Για ποιον διχασμό μιλάνε;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.