kozan.gr: Προβληματίζουν τα αποτελέσματα των Εθνικών Λογαριασμών σε επίπεδο Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, που αφορούν στην Ακαθάριστη Προστιθέμενη Αξία για το έτος 2019, καθώς και τα αναθεωρημένα αποτελέσματα των ετών 2012-2018

30 Ιανουαρίου 2022
18:40

Προβληματίζουν τα αποτελέσματα των Εθνικών Λογαριασμών σε επίπεδο Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, που αφορούν στην Ακαθάριστη Προστιθέμενη Αξία για το έτος 2019, καθώς και τα αναθεωρημένα αποτελέσματα των ετών 2012-2018.

 

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε την έρευνα από την Ελληνική Στατιστική Αρχή

3 σχόλια

  • Η μόνη περιφέρεια της χώρας που το 2019 σε σχέση με το 2018, συνεχίζεται η μείωση του ΑΕΠ. Η μόνη!!
    Επίσης, η μόνη περιφέρεια της χώρας όπου το ΑΕΠ, μεταξύ 2012 και 2019 παρουσιάζει μείωση 30%.

    Να χαιρόμαστε νυν βουλευτές, περιφερειάρχη, δημάρχους, κυβέρνηση αλλά και όσους πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια.

  • Μπράβο παιδιά, νικάμε την Σαμοθράκη και την Κέρκυρα των 15.000 ανθρώπων. Μπράβο σε όλους τους αναπτυξιολόγους της περιοχής των τελευταίων 20 χρόνων, από τους βουλευτές και τις στελεχάρες μέχρι τους συμβούλους επιχειρήσεων. Είστε ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.

  • ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΑΜΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ..ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΕΠΕΣ..ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ?? 0,5% ???

    ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.