ΔΕΥΑΚ: Αποκαταστάθηκε η βλάβη. Λειτουργεί κανονικά η τηλεθέρμανση.

31 Ιανουαρίου 2022
07:30

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης ενημερώνει τους καταναλωτές ότι αποκαταστάθηκε η βλάβη που είχε παρουσιαστεί σ’ έναν από τους κεντρικούς αγωγούς μεταφοράς θερμικής ενέργειας στην περιοχή Σουλού και λειτουργεί πλέον κανονικά το σύστημα τηλεθέρμανσης.

Από την ΔΕΥΑΚ

7 σχόλια

  • Δε σώζεται η κατάσταση παιδιά. Το δίκτυο είναι τόσο αρχαίο που θα βγάζει όλο και περισσότερα προβλήματα. Έχει ζωή για 5 χρόνια το πολύ. Μετά τι θα κάνουμε; Θα βάλουμε φυσικό αέριο;

  • Είναι ντροπή για τους υπεύθυνους της τηλεθέρμανσης Εμείς οι βλάκες να πληρώνουμε και οι υπόλοιποι πονηροι που έxoυν λεφτά και δεν πληρώνoυν να κάνoυν την παλαβή ακούτε υπάλληλοι της τηλεθέρμανσης και καλά αμειβόμενοι διευθυντές

    • Αυτά που λέτε δεν ισχύουν. Οι οφειλές που υπάρχουν στην ΤΘ από το Δήμο και από τα σχολεία είναι άλλο θέμα αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτό που λέτε για τους εργαζόμενους. Καλό είναι χωρίς στοιχεία να μην στοχοποιείτε έτσι απλά ανθρώπους.

      • Δεν στοχοποιούν κανένα, ξέρεις πόσα παίρνει ένας από τους πολλούς διευθυντές της προβληματικής ΔΕΥΑΚ; παίρνει πάνω από τρεις χιλιάδες (3.000 ). Φαντάζεστε πόσα θα έπερναν εάν είχαν έστω και λίγα κέρδη.

  • Δεν στοχοποιούν κανένα εργαζόμενο, απλά πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες του δήμου ότι οι διευθυντές της προβληματικής ΔΕΥΑΚ αμείβονται με πάνω από τρεις χιλιάδες (3.000) €. Φαντάζεστε με τι ποσά θα αμειβόταν εάν ήταν έστω και λίγο με κέρδη η χρεωκοπημένη επιχείρηση;

  • Νομίζω πως η βλάβη δεν αποκαθίσταται,αλλά διορθώνεται.Μετά τη διόρθωση αποκαθίσταται η λειτουργία της τηλεθέρμανσης!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.