Δήμος Βοιου: Κανονικά συνεχίζει τη λειτουργία της η δομή ασυνόδευτων ανήλικων κοριτσιών Πενταλόφου

1 Φεβρουαρίου 2022
16:38

Ο δήμος Βοΐου μετά από απόφαση που προέκυψε ομόφωνα από τη σύσκεψη των αρχηγών των παρατάξεων του δημοτικού συμβούλιου, την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου στο δημαρχείο Βοΐου, στηρίζει με ίδια μέσα τη λειτουργία της δομής για το επόμενο χρονικό διάστημα περίπου 3-4 μηνών μέχρι την έγκριση νέου κύκλου χρηματοδότησης που θα προέλθει από την πρόσκληση που συντάσσει η διαχειριστική αρχή του υπουργείου μεταναστευτικής πολιτικής. Ταυτόχρονα με τη λήξη του πρώτου κύκλου έληξαν και οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου των εργαζομένων στη δομή. Στο σύνολο των εργαζομένων προτάθηκαν νέες συμβάσεις για το διάστημα των επόμενων μηνών οι οποίες έγιναν αποδεκτές από την πλειοψηφία τους . Με το νέο καθεστώς ο δήμος τηρεί αυστηρά όλες οι προδιαγραφές πού θέτει η γενική γραμματεία ασυνόδευτων ανηλίκων και τις εντολές του εισαγγελέα Γρεβενών υπεύθυνου για τη δομή.

Δημοσιεύματα που έλαβαν μέρος τις προηγούμενες μέρες στερούνται κάθε ορθότητας και τεκμηρίωσης και μόνο στόχο έχουν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη εξυπηρετώντας πολιτικές σκοπιμότητες αδιαφορώντας για τις ευαισθησίες που παρουσιάζει το εν λόγω θέμα.

Η Δημοτική αρχή ευχαριστεί τους εργαζόμενους της δομής Πενταλόφου για την μέχρι σήμερα συνεργασία και προσφορά.

5 σχόλια

  • Η Δημοτική αρχή για ακόμη μια φορά εμπαίζει τους πολίτες του Βοιου , με τις ανακρίβειες. Οι εργαζόμενοι είχαν υπογράψει συμβάσεις όπως τις αποκαλεί η Δημοτική Αρχή ορισμένου χρόνου από τον Σεπτέμβριο του 2019 μέχρι σήμερα αδιαλείπτως . Άρα πως ήταν ορισμένου χρόνοι οι συμβάσεις; Επίσης στο κείμενο δεν αναφέρονται τι είδους νέες συμβάσεις θα υπογράφουν . Για ακόμη μια φορά ο δρόμος που έχετε ακολουθήσει είναι της παραπληροφόρησης και της κοροϊδίας των πολιτών του Βοιου.

  • Ευχαριστούμε κ δήμαρχε για την στήριξη τη συνεργασία και την κατανόηση σας, αλλά κ. Δήμαρχε να μου επιτραπεί για ένα λαθάκι που κάνατε η μειοψηφία έχει μείνει στη δομή πενταλόφου και η πλειοψηφία των 15 εργαζομένων δέχθηκαν την απόλυση τους γιατί δε δέχθηκαν να μείνουν με τίτλο κτίσης που προτείνατε! Κ έμειναν πάνω στη δομή 5 με έξι άτομα να δουλεύουν διπλό βραδιά!

  • Ευαισθησίες, παρουσιάζει και το εν λόγω θέμα όσον αφορά και στους μόλις απολυμένους εργαζόμενους όμως. Για να μην αναφθούμε και στον ψυχισμό των φιλοξενούμενων παιδιών με την αναγκαστική προσαρμογή στα νέα πρόσωπα…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.