Ζ. Μάρας (Πρόεδρος ΟΑΠΝ Κοζάνης): “ΦΥΛΑΚΗ στους ενόχους μέχρι να σβήσει ο ήλιος”

1 Φεβρουαρίου 2022
20:42
Ένα σφίξιμο στο στομάχι από το πρωί με το άκουσμα της είδησης. 19χρονος,που βγήκε έξω για να 《ξελαμπηκάρει》 από το διάβασμα,είπε τη λάθος λέξη, τη λάθος στιγμή. Δεν έφυγε πρόωρα γιατί πλήρωσε το πάθος του για την ταχύτητα,το μπλέξιμό του σε καταστροφικές έξεις ή την στιγμιαία του απερισκεψία. Είχε την ατυχία να βρεθεί μπροστά σε αιμοδιψή ανθρωποειδή με μυαλά αμοιβάδας,γεμάτα μίσος…Μίσος αναίτιο και καταστροφικό.
Τα τελευταία χρόνια στην Βόρεια Ελλάδα εφαρμόζεται ένα δόγμα φασισμού 《εμείς η κανείς》με τις συνέπειες να μας σοκάρουν…
Πριν από λίγες μέρες ένας ακόμη 15χρονος ξυλοκοπήθηκε βάρβαρα στην περιοχή του Μ.Παλλάς από 20 άτομα για τον ίδιο λόγο,ευτυχώς δεν ήταν τόσο άτυχος όσο ο Άλκης. ΦΥΛΑΚΗ στους ενόχους μέχρι να σβήσει ο ήλιος! Κυρώσεις στις Ανώνυμες Εταιρείες που εκτρέφουν αυτά τα ΤΕΡΑΤΑ! Ναι,η Θάτσερ έδειξε το δρόμο δεκαετίες πριν. Ας αναλάβει ο καθένας επιτέλους το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του Άλκη. Πόσο κρίμα, θα μπορούσε να είναι παιδί μας,μικρός αδερφός μας,πόσο κρίμα.

23 σχόλια

  • Καλά τα λέει ο κ. Μάρας. Αλλά δυστυχώς ή το στομάχι μας δεν σφυχτηκε αρκετά, ή δεν είμαστε πολλοί αυτοί που σοκαριστηκαμε από την τραγική είδηση γιατί αλλιώς δεν θα γράφαμε από τον καναπέ μας αλλά θα διεκδικούσαμε τα αυτονόητα.
    Όταν ομως για παράδειγμα πρόεδρος ομάδας μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο με το περίστροφο (είχε λέει και άδεια) και δεν ανοίγει μύτη, η συνέχεια είναι αυτή που είδαμε σήμερα.
    Ο νεοφιλελευθερισμός που ζούμε επιτρέπει στο βωμό του κέρδους των ποδοσφαιρικών ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ να υπάρχουν και κάποιες παράπλευρες απώλειες.
    Κρίμα για τα παιδιά που έχουν χαθεί.

      • Προφανώς γίνεται αναφορά στον αποκλεισμό των αγγλικών ομάδων από την Ευρώπη ‘μεχρι να βάλουν μυαλό’ μετά την τραγωδία του Χέιζελ.
        Αλλά τι ξέρουν οι κουτοφραγκοι μπροστά στον Ελληναρα!

        • Α δεν είχαμε καταλάβει ότι μιλούσε για τις πολιτικές στην Αγγλία μισό αιώνα σχεδόν πριν και καυτηριάζαμε το πόσο δρόμο έχουμε ακόμη αν δεν έχουμε άλλη παραδοχή για λύση αλλά και την πάντα καλά κρυμμένη λατρεία προς το θατσερικο παράδειγμα. Έτσι τα λέμε λόγω Ελληναροσύνης, σύμφωνα με την κοσμοθεωρία σας.

  • Για ποιον λέει; Για αυτούς που έριξαν τις κερκίδες στο Στρατιωτικό ή για εκείνους που δεν έκαναν τίποτα για να τις ξαναστήσουν;

    • Κοιτά πρωτα να ανοίξετε κάνα κολυμβητήριο ,που εσύ και ο μουτος λεγατε οτι θα λειτουργήσει σε ενα μηνα απο τις εκλογές και έχουν περάσει 3 χρόνια και ΑΣΕ τα οπαδικα …πρόεδρος του οαπν είσαι ,όχι πρόεδρος στο super 3

  • Είτε θα επικαλούνται ομάδες, είτε κόμματα πάντα θα βρίσκουν άλλοθι και ευκαιρίες εκδήλωσης των εγκληματικών ενστικτων τους όσοι τα έχουν… Θυμωμένες ψυχές που ζητούν εκδίκηση σε κάθε συνάντηση. Ψυχασθενειες της εποχής.

  • Ο μαρας περασε και δεν ακουμπησε….τοσα προβληματα ο οαπν μουγκαμαρα δεν μιλαει, τωρα εχει αποψη οπως ολος ο κοσμος. Για τα χιονια στην Αθηνα δεν μας ειπε ποια ειναι η αποψη του….

    • Στημένε παπαγάλε των ανύπαρκτων,γίνεται δουλειά στον ΟΑΠΝ όσο ποτέ
      Δεν κάνει πανυγηράκια με ξένα κόλυβα όπως άλλοι ο Μάρας,θα φανεί στο τέλος η δουλειά που γίνεται κάθε μέρα

      • καλα στο τελος θα ειναι το τελος του, οταν κανει ταμειο και δει οτι ειναι μειον!!!! χαιρετηματα!!!!! περασε και δεν ακουμπσιν!

  • Τα ΤΡΟΛΟΜΑΡΆΚΙΑ έχουν ύφος. Έμαθαν να γράφουν και για αμοιβάδες και μαλάκια. Ο Μάρας είναι εκλεγμένος και μας μιλάει και για την Θάτσερ..

  • Κλείσιμο όλων των ενώσεων/συνδέσμων φιλάθλων χθες, έστω και σήμερα, αύριο θα είναι αργά. Σ’ αυτό πρέπει να υπάρξει πίεση απ’ όλους μας προς τους διοικούντες, όποιοι κι αν είναι αυτοί.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.