Mετατροπή του ιστορικού Διοικητηρίου του Α’ΣΣ στην Κοζάνη σε στρατιωτικό μουσείο

2 Φεβρουαρίου 2022
17:20

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο Περφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης αναφέρει: “Με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και αγαπητό φίλο Νίκο Παναγιωτόπουλο συμφωνήσαμε τον τρόπο συνεργασίας και χρηματοδότησης της μετατροπής του ιστορικού Διοικητηρίου του Α’ΣΣ στην Κοζάνη σε στρατιωτικό μουσείο. Γόνιμη και εποικοδομητική η συζήτηση που είχαμε για τη διερεύνιση και άλλων δράσεων στη Δυτική Μακεδονία”.

23 σχόλια

  • Ό,τι να ‘ναι…

    Ο χώρος του Α’ΣΣ πρέπει να παραδοθεί στον Δήμο Κοζάνης για την ανάπτυξη της πόλης, αλλά ο κ. κασαπίδης αποφάσισε να το ναρκοθετήσει αυτό με τη συγκεκριμένη κίνηση.

    Θλίψη και μόνο θλίψη κ. κασαπίδη, υπονομεύετε την Κοζάνη.

    • Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Θετική εξέλιξη. Μουσείο εντός στρατοπέδου δεν είναι επισκέψιμο και βιωσιμο εκτός αν θέλουμε να πετάξουμε λεφτα. Την πύλη δεν την περνάει εύκολα επισκέπτης. Θα διαλέξει κάτι άλλο.

      • Ποια πρωτοβουλια; Στρατιωτικο καθεστως εχουμε;

        Ενας αλλος περιφερειαρχης εριχνε λεφτα του πορου για ενα βιβλιο του Α’ΣΣ…

  • και εγώ που νόμιζα πως θέλουμε το στρατόπεδο για πάρκο. μάλλον έκανα λάθος, μουσείο θέλαμε και μάλιστα στρατιωτικό αχ αχ αχ…
    παιδιά κάντε κάτι η κατάσταση μας είναι σοβαρή

  • ρε αστα αυτα και κοιτα να κοψεις εκεινα τα πευκα στο στρατοπεδο απο την μερια του δρομου του σπιναρι πριν πεσουν και σκοτωσουν ανθρωπους,περασα σημερα και τρομαξα με την κλιση που εχουν παρει,ελεος ανικανοι καντε κατι

  • Σωστή κίνηση αφού προοδευτικά ολη η Δυτικη Μακεδονία θα μετατραπεί σε Μουσείο με σπάνια στο μέλλον εκθέματα: Λιγνίτη, γούνας, κρόκου, κλπ

  • Μήπως να μεταφερθεί η Νομαρχία στο κτήρια του Ά Σώμα στρατού και η Νομαρχία να μετατραπεί σε ένα σύγχρονο νοσοκομείο

  • Το μέλλον της περιοχής είναι καθρεπτάκια, φουρφούρια, άδεια κτίρια – μουσεία, πέτρινα γιοφύρια, συντηρημένοι ναοί, αγροτικοί δρόμοι χωρίς αγρότες και η ανεργία στην κορυφή της Ευρώπης!

  • ΤΟΣΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ’60..

  • Πολλη καλη κινηση.Αν το παρει ο Δημος μπορει και να το γεμισει σκαλοπατια,οπως ειναι η πλατεια Λασσανη.Ισως η μοναδικη στην Ελλαδα με τοσα σκαλια.Φυσικα δεν εγινε τυχαια ετσι υπηρχε σκεπτικο.

  • Κασαπίδη: η κατασπατάληση δημόσιου χρήματος κρίνεται με βάση συγκεκριμένες παραμέτρους.. Εδώ προκύπτει άλλη μία τέτοια περίπτωση. Και το Δ.Σ και εσύ προσωπικά είστε υπεύθυνοι..

  • Ρε Κασαπιδη κ ΣΙΑ πλάκα μας κάνεις ???
    εδώ δεν έχουμε γιατρούς στο Νοσοκομείο και προπαντός αναισθησιολογο και εσύ θες να τα κάνεις όλα μουσείο ……κοίτα που πάνε να μας κλείσουν το νοσοκομείο και άστα αυτά …..

  • Επενδύσεις που αποδίδουν πολλές και καλές δουλειές,από την μια εκατομμύρια στις εκκλησίες για τον θρησκευτικό τουρισμό(τρία πουλάκια) και τώρα στρατιωτικό μουσείο…Η απολιγνιτοποιηση ήδη σαρώνει την νεολαία.
    Τι ψηφίσατε ρε;;;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.