H oμάδα στο facebook “ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ” προχώρησε σε μια ακόμη αξιόλογη δράση

3 Φεβρουαρίου 2022
06:11
Κανένα σχόλιο

Σήμερα η ομάδα μας ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ολοκλήρωσε άλλη μια δράση με την παράδοση ενός iPad και ενός λογισμικού προγράμματος εναλλακτικής επικοινωνίας (αξίας 1.000 ευρώ περίπου) στο νηπιαγωγείο και δημοτικό ειδικό σχολείο Πτολεμαΐδας. (κτίριο Βούλγαρη). Ήταν στόχος μας και έγινε πράξη. Η χαρά μας μεγάλη. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Διευθυντή κ. Παπαδόπουλο Γεώργιο και τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για την αποδοχή τους άλλα και την σημερινή φιλοξενία τους. Να τονίσουμε ότι δεν μας ζητήθηκε ούτε από το σχολείο αλλά ούτε και από τον σύλλογο κάτι, ήταν κάτι που θέλαμε εμείς να κάνουμε βοηθώντας κάποια παιδάκια με το πρόγραμμα αυτό. Ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν σ’ όλο αυτό ειδικά τις τεχνικές εταιρείες και τις επιχειρήσεις της πόλης μας. Και συνεχίζουμε.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.